top of page
Keresés

Ez a te munkád, a te célod, bármi legyen is az

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Egyszerűen csak élvezzük, ahogy mindannyiótokat növekedni, terjeszkedni, fejlődni és felemelkedni látunk. Olyanok vagyunk, mint a büszke szülők, vagy nagyszülők, akik látják, ahogy megteszitek az első lépéseket. Tudjuk, hogy sokkal könnyebb volt nektek megtenni az első lépéseket, mint mindazzal foglalkozni, amivel az életetekben meg kellett birkóznotok. Tudjuk, hogy az érzéseiteket átérezni nagy feladat. Nagyon nagy kihívás, amit meg kell tennetek. Tudjuk, hogy szeretetnek lenni a gyűlölettel szemben nem könnyű. Tudjuk, hogy nagyon kevés ember van a Földön ebben az időben, aki meg is próbálná, de tudjuk, hogy a népességnek ahhoz a szegmenséhez beszélünk, amely tudja, hogy milyen erőteljes dolog szeretetnek lenni mindazzal szemben, ami ott van a világban, ami a szeretetet valójában sötétségbe burkolja.


Mi ezt úgy látjuk, mint a munkátokat, a célotokat, függetlenül attól, hogy kik vagytok, függetlenül attól, hogy mivel foglalkoztok. Úgy látjuk, hogy a célotok az, hogy a szeretetet választjátok mindazzal szemben, ami nem ismeri fel magát szeretetként. Minden a Forrás, és ezért minden a szeretet, függetlenül attól, hogyan néz ki, hogyan cselekszik vagy beszél egy adott pillanatban. A felébredt fénymunkás feladata, hogy meglássa a szeretetet, hogy érezze, hogy a sötétség lepelén túlra tekintsen. Ez az, amiért ti ott vagytok. Így segítetek. Ez a leghatékonyabb dolog, amit megtehettek, hogy megváltoztassátok magatokat, megváltoztassátok az életeteket és megváltoztassátok a világotokat.


Az egyetlen trükk, ami ebben benne van, hogy néha át kell menned a saját sötétségeden, hogy eljuss oda, és ez kényelmetlen. Ez nagy feladat; senki sem akarja ezt igazán megtenni, de ez az, amiért ti ott vagytok. Erre jelentkeztetek, és ti vagytok azok, mert ti kapjátok ezt az üzenetet. Még csak nem is mindenki akarja megkapni a hívást, hogy ezt tegye. Természetesen ez az üzenet nem érkezik fényes, csábító csomagolásban. Elmondjuk nektek, hogy nehéz eljutni erre a helyre, és tudjuk, hogy nehéz hajlandónak lenni a szeretetet beborító sötétségre nézni, de azt is tudjuk, hogy nincs ennél kielégítőbb. És a végén mindenki meg fogja tenni, függetlenül attól, hogy hol tart most az útján.