top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Ez a hazatérés közeleg

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.



Az a sorsunk, hogy megtapasztaljuk azt a hazatérést, a Forráshoz való visszatérést, ami elkerülhetetlen minden lény számára minden időben és minden helyen ebben az univerzumban. A felemelkedés lényegében erről szól. Arról szól, hogy közelebb kerüljünk az otthonunkhoz. Megvan a képességetek, hogy közelebb hozzátok magatokat a Forráshoz, egész nap, minden nap. Nem kell várnotok arra, hogy bármi történjen, ami megkönnyítené számotokra, hogy a Forrást mint valódi éneteket, mint a lényetekben létező aspektusotokat megtapasztaljátok. Valójában néhány ember számára az út az volt, hogy olyan messzire távolodjon a Forrástól, amennyire csak tudott a tudatosságával, hogy a visszacsapódás sokkal izgalmasabbnak és életigenlőbbnek tűnjön.


Ahhoz, hogy megtapasztalják a teljes extázis élményét, néha, egyes univerzumokban, mint a miénk, a nagy fájdalom és a szenvedés is része ennek az útnak. Minden, amit tudatosan éreztek, elvisz benneteket egy olyan helyre, ahol mindent érezhettek, és ez magában foglalja az eksztázis magasságait is. Oda eljuthattok bárki vagy bármi segítsége nélkül is. Nem kell arra várnotok, hogy valami gyönyörű ember, vagy gyönyörű földönkívüli lépjen be az életetekbe, hogy segítsen nektek eljutni oda. Csak el kell ismernetek, hogy minden létezik bennetek, és ahogy a figyelmeteket a belső birodalmatokra irányítjátok, megérezhetitek a bennetek meglévő potenciált, hogy a Forrással való teljes összhang állapotába kerüljetek. Semmi és senki sem akadályoz meg ebben.


Tudjuk, hogy az emberek a rossz emberekről beszélnek odakint, akik megpróbálják megakadályozni a felemelkedést, de vajon ugyanezek az emberek befelé mennek-e, hogy megérezzék, miről szól a felemelkedés éppen most, a saját testükben. Mindaz, amiről az interneten olvashattok, csak eltereli a figyelmet arról, ami mindannyiunkban létezik. A Forrásenergia-portál ott van minden lényben és minden kollektívában, és most rögtön rácsatlakozhattok, ha a szívetek középpontjára összpontosítotok és a légzésetekre koncentráltok. Néha vannak ott blokkok; ezt mi is tudjuk. És sokan közületek is éreztétek már ezeket a blokkokat, de az egyetlen módja annak, hogy átjussatok ezeken a blokkokon, az, hogy átmásztok rajtuk, és ezt megtehetitek a fókuszotokkal, a szándékotokkal, azzal, hogy a tudatosságotokat a szívetek középpontjára irányítjátok.


Minden ott van, minden, amit valaha is akartatok, és minden, amit valaha is megkaphattatok, ami rajtatok kívül is létezik, beleértve minden más lénnyel kapcsolatos tapasztalatot. Adjátok meg magatoknak a felemelkedés élményét most azonnal, és akkor már semmire sem fogtok várni. Egy időtlen birodalomban lesztek, ahol minden lehetséges, ahol ti vagytok minden.


Annyi minden van még számotokra, amire rácsatlakozhattok, és néha csak a megfelelő időben kell a megfelelő lökés, hogy a megfelelő helyre menjetek, és a megfelelő hely, most, mindannyiótok számára, belül van. Menjetek a szívetek középpontjába; érezzétek az ott lévő szeretetet. Tudjátok, hogy ez az igazi énetek, és nézzétek meg, hogy mennyit tudtok belőle érezni és kiterjeszteni ennek a gyönyörű univerzumunknak minden sarkába.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Σχόλια


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page