top of page
Keresés

Emlékezz erre a két dologra és légy az 5D-s éned

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Alig várjuk, hogy az emberiség mit választ legközelebb, mint az összefogásotok módját és a további felébredések felgyorsítását az egész bolygón. Azoknak, akik már felébredtek, valóban úgy kell látniuk mindent, ami a Föld bolygón történik, mint egy társ-teremtést, amelynek célja, hogy minél több ember összejöjjön annak elismerésében, hogy mindannyian egyek vagytok, mint emberi faj. Fontos, hogy mindent ezen a szemüvegen keresztül lássatok, nem pedig úgy, ahogyan most sok new age-es látja a dolgokat, vagyis hogy ez a körülmény a c@b@l egy újabb kísérlete arra, hogy lent tartson minket.


Látjátok a különbséget? Az egyik forgatókönyvben ti vagytok az erőteljes társ-teremtők, a másikban pedig az áldozatok. Választhattok a makrokozmosz és a mikrokozmosz szintjén is. Más szóval, minden, ami az életetekben történik a barátaitokkal, családtagjaitokkal, munkatársaitokkal, szomszédaitokkal, szerelmeitekkel, nem azért történik, mert valaki más traumájának, vagy nárcizmusának, vagy bárhogy is akarjátok hívni, áldozatai vagytok. Amikor valamit személyes szinten megtapasztaltok, azt is úgy kell látnotok, mint a ti társ-teremtéseteket, amely arra hivatott, hogy segítsen nektek felébredni arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, mint feltétel nélküli szeretet.


Most persze az a trükkös rész, hogy hogyan csináljátok ezt az élettapasztalatotok minden egyes forgatókönyvében. Nekünk könnyű kimondani, nektek nehezebb megvalósítani, és ezért vagyunk itt nektek a felemelkedésetek hosszú távú megtapasztalásáért. Nem fogjuk csak elmondani nektek azt, amit oly sokan mások mondtak nektek a múltban, vagyis hogy mindannyian egyek vagytok, hogy ti a Forrásenergia és a feltétel nélküli szeretet vagytok, és aztán hagyjuk, hogy a többit találjátok ki magatoknak. El akarjuk mondani nektek, hogyan változtassátok meg a valóságról alkotott képeteket olyan mértékben, hogy ezt az igazságot zsigerből megismerjétek, és ennek megfelelően tudjatok beszélni, gondolkodni és cselekedni.


Tehát az első dolog, amit meg kell tennetek, amikor a világ egészéről van szó, és amikor a személyes életetekről van szó, hogy mindent úgy fogadjatok el, ahogy van, úgy ahogy van, és ismerjétek el, hogy ez a ti teremtésetek. Ezután hajlandónak kell lennetek észrevenni, amikor újra ellenállásba kerültök vele szemben, függetlenül attól, hogy mi az, és csak engedjétek el. Ne folytassátok azt a gondolatmenetet, amely lehetővé teszi számotokra, hogy jogosnak érezzétek az ellenállásotokat. Ehelyett gyakoroljátok az elengedést. Ezután meg kell keresnetek, hogy a jelenlegi körülmények hogyan szolgálnak titeket. Ez nem azt jelenti, hogy ki kell találnotok, hogyan alakult ki mindez. Nem kell kibogoznotok az óriási, összegabalyodott fonalgombolyagot. Csak úgy kell ránéznetek, ahogy van, és azt kell mondanotok: "Ennek valahogyan szolgálnia kell engem, és nyitott vagyok arra, hogy megértsem, pontosan hogyan is.


És ha nyitottak vagytok arra, hogy befogadjátok azt az információdarabot, amely megmondja, hogyan szolgál titeket, akkor nagyobb valószínűséggel fogadjátok el. Végső soron lesz valami, amit meg kell gyógyítanotok, meg kell bocsátanotok, el kell engednetek, vagy együtt kell éreznetek a körülmények halmazában, amivel szembesültök. Amint eljuttok erre a helyre, továbbra is azt a döntést kell hoznotok, hogy felülemelkedjetek az egó kicsinyességén, és a Forrás Energia Énetek legyetek gondolatban, szóban és tettben. Amikor ezt megteszitek, olyan nagy megkönnyebbülést fogtok érezni, mert a tudatosság azon szintje fölé emelkedtek, amelyen sokan egész életeken át működnek. Egységesebbnek fogjátok érezni magatokat mindenkivel; úgy fogjátok érezni, hogy jobban összekapcsolódtok az univerzum összes többi tagjával és a Forrással. És akkor képesek lesztek boldogan élni, amíg meg nem haltok, mert semmi sem lesz képes lehozni benneteket.


De ehhez gyakorlásra van szükség, ehhez összehangolt erőfeszítésre van szükség, és ehhez emlékeztetőkre van szükség. És ez az, amit mi is megteszünk nektek ezekkel a szinte naponta megjelenő üzenetekkel. Emlékeztetünk benneteket arra, hogy a szeretet minden, ami van, és minden más csak illúzió, és emlékeztetünk benneteket arra, hogy ti Forrásenergia Lények vagytok, akik embernek adják ki magukat. És amikor erre emlékeztek, könnyebbé válik, hogy az az ötödik dimenziós lény legyetek, akinek mindig is szántátok magatokat ebben az életben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page