top of page
Keresés

Emlékezz erre a két dologra és légy az 5D-s éned

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Alig várjuk, hogy az emberiség mit választ legközelebb, mint az összefogásotok módját és a további felébredések felgyorsítását az egész bolygón. Azoknak, akik már felébredtek, valóban úgy kell látniuk mindent, ami a Föld bolygón történik, mint egy társ-teremtést, amelynek célja, hogy minél több ember összejöjjön annak elismerésében, hogy mindannyian egyek vagytok, mint emberi faj. Fontos, hogy mindent ezen a szemüvegen keresztül lássatok, nem pedig úgy, ahogyan most sok new age-es látja a dolgokat, vagyis hogy ez a körülmény a c@b@l egy újabb kísérlete arra, hogy lent tartson minket.


Látjátok a különbséget? Az egyik forgatókönyvben ti vagytok az erőteljes társ-teremtők, a másikban pedig az áldozatok. Választhattok a makrokozmosz és a mikrokozmosz szintjén is. Más szóval, minden, ami az életetekben történik a barátaitokkal, családtagjaitokkal, munkatársaitokkal, szomszédaitokkal, szerelmeitekkel, nem azért történik, mert valaki más traumájának, vagy nárcizmusának, vagy bárhogy is akarjátok hívni, áldozatai vagytok. Amikor valamit személyes szinten megtapasztaltok, azt is úgy kell látnotok, mint a ti társ-teremtéseteket, amely arra hivatott, hogy segítsen nektek felébredni arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, mint feltétel nélküli szeretet.


Most persze az a trükkös rész, hogy hogyan csináljátok ezt az élettapasztalatotok minden egyes forgatókönyvében. Nekünk könnyű kimondani, nektek nehezebb megvalósítani, és ezért vagyunk itt nektek a felemelkedésetek hosszú távú megtapasztalásáért. Nem fogjuk csak elmondani nektek azt, amit oly sokan mások mondtak nektek a múltban, vagyis hogy mindannyian egyek vagytok, hogy ti a Forrásenergia és a feltétel nélküli szeretet vagytok, és aztán hagyjuk, hogy a többit találjátok ki magatoknak. El akarjuk mondani nektek, hogyan változtassátok meg a valóságról alkotott képeteket olyan mértékben, hogy ezt az igazságot zsigerből megismerjétek, és ennek megfelelően tudjatok beszélni, gondolkodni és cselekedni.


Tehát az első dolog, amit meg kell tennetek, amikor a világ egészéről van szó, és amikor a személyes életetekről van szó, hogy mindent úgy fogadjatok el, ahogy van, úgy ahogy van, és ismerjétek el, hogy ez a ti teremtésetek. Ezután hajlandónak kell lennetek észrevenni, amikor újra ellenállásba kerültök vele szemben, függetlenül attól, hogy mi az, és csak engedjétek el. Ne folytassátok azt a gondolatmenetet, amely lehetővé teszi számotokra, hogy jogosnak érezzétek az ellenállásotokat. Ehelyett gyakoroljátok az elengedést. Ezután meg kell keresnetek, hogy a jelenlegi körülmények hogyan szolgálnak titeket. Ez nem azt jelenti, hogy ki kell találnotok, hogyan alakult ki mindez. Nem kell kibogoznotok az óriási, összegabalyodott fonalgombolyagot. Csak úgy kell ránéznetek, ahogy van, és azt kell mondanotok: "Ennek valahogyan szolgálnia kell engem, és nyitott vagyok arra, hogy megértsem, pontosan hogyan is.


És ha nyitottak vagytok arra, hogy befogadjátok azt az információdarabot, amely megmondja, hogyan szolgál titeket, akkor nagyobb valószínűséggel fogadjátok el. Végső soron lesz valami, amit meg kell gyógyítanotok, meg kell bocsátanotok, el kell engednetek, vagy együtt kell éreznetek a körülmények halmazában, amivel szembesültök. Amint eljuttok erre a helyre, továbbra is azt a döntést kell hoznotok, hogy felülemelkedjetek az egó kicsinyességén, és a Forrás Energia Énetek legyetek gondo