top of page
Keresés

Elég gyorsan történik a felemelkedés?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Egészen biztosak vagyunk benne, hogy megfelelő ütemben emelkedtek fel. Tudjuk, hogy sokan közületek szeretnétek minél gyorsabban eljutni az ötödik dimenzióba, sőt, néhányan közületek még a lehető leggyorsabban vissza is szeretnének jutni a Forráshoz, de mindennek nem ez a lényege. Az egésznek az a lényege, hogy tapasztalatokat szerezzetek. Az általatok szerzett tapasztalatok ösztönzik a növekedést, ami aztán a létezés magasabb rezgésszintjére helyez benneteket. Azért emelkedtek fel, mert tapasztalatokat szereztek. Ezért egy pillanatig se higgyétek, hogy át kell ugranotok egy csomó tapasztalatot, csak hogy eljussatok oda, ahová tartotok. Ez meghiúsítaná a célját annak, hogy mindezt egyáltalán megtegyétek.

 

Ha gyorsabban akartok eljutni az ötödik dimenzióba, akkor kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért. Kérdezzétek meg magatoktól: "Mi az, amit a negyedik dimenzióban el akarok kerülni? Mi az, ami elől menekülni próbálok? Ha ezekre a kérdésekre választ kaptok, akkor meglesz a kulcs a spirituális fejlődésetekhez, mert akkor tudni fogjátok, hogy mi az, ami miatt jelenleg ott vagytok, hogy feloldjátok az ellenállásotokat. Tudni fogjátok, hogy mi az, amiért ott vagytok, hogy meggyógyítsátok, megbocsássátok, együtt érezzetek és feltétel nélkül szeressétek. Ezeknek a dolgoknak a megtétele az, ami magasabb rezgésszámú állapotba helyez benneteket, és a felemelkedés arról szól, hogy egy alacsonyabb rezgésszámú állapotból egy magasabb rezgésszámú állapotba lépjetek. Így csináljátok ezt. Erre van szükség.

 

Most néhányan közületek nem annyira a felemelkedésre gondolnak, mint inkább a saját személyes életükre és azokra a tapasztalatokra, amelyeket a személyes életükben szeretnének megtapasztalni, és sokan közületek ugyanezt az érzést érzik. Azt akarjátok, hogy a dolgok most jöjjenek. Azt akarjátok, hogy most legyetek abban a kapcsolatban. Most akartok egészségesek lenni. Fogadjátok el az utazást; ismerjétek fel, hogy még annyi mindent kell megtapasztalnotok az út során, amin vagytok, és érdekes módon, amikor ezt teszitek, gyorsabban fejezitek be az utat.

 

Bármi is kényszerít arra, hogy szembenézzetek a jelenlegi körülményeitekkel, ez az, amivel szembe kell néznetek. Talán valamilyen korlátozásra van szükségetek, hogy jobban befelé menjetek, koncentráljatok, érezzetek, meditáljatok. Mindezen önálló dolgok elvégzése a maga jutalmával együtt jár, de más jutalmakat is kaptok, ha elvégzitek őket. Nem akartok mindent egyszerre megkapni, amit megteremtettetek; az túlterhelő lenne. De vannak olyan élmények, amiket ma, most azonnal megkaphattok, amikről egykor álmodtatok, amikor még gyermekek voltatok, vagy amikor felnőttek voltatok, de fiatalabb felnőttek voltatok, mint amilyenek most vagytok. Ne feledjétek, hogy minden, ami most megnyilvánult az életetekben, egykor vágyott élmény volt számotokra. Éljétek meg. Szeressétek azt, ami van. Érezzétek az örömöt abban, ami most éppen előttetek van, és tudatosságotokat még ebben a pillanatban felemelhetitek egy ötödik dimenziós frekvenciára.

 

És még ha nem is tudjátok ebben a pillanatban befejezni az elmozdulást, a legtöbbet kaptátok a pillanatból. És ez az, amiről az élvezet szól. Erről szól az utazás élvezete. Annyi minden van még, amit megtapasztalhattok az örömben és a szeretet állapotában, és csak annyit kell tennetek, hogy eléggé lelassultok ahhoz, hogy körülnézzetek a környezetben, amiben éppen vagytok, hogy megtapasztalhassátok ezeket a tapasztalatokat, és átélhessétek ezeket az érzelmeket. Az extázis állapotába belélegezni magatokat most azonnal, annyira erőt adó, és mégis hányan gondoljátok meg, hogy ezt a nap bármelyik pontján megtegyétek. Ezt szeretnénk, ha megkérdeznétek magatoktól, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezt azért mondjuk nektek, mert szeretünk benneteket, és azt szeretnénk, ha a boldogság, az eksztázis állapotában lennétek. Tudjuk, hogy megvan bennetek a képesség, hogy eljussatok oda, és csak ezt a kis bátorítást akartuk adni nektek, hogy ezt elérjétek.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page