top of page
Keresés

Egy folyamat az elengedéshez és az önmegvalósításhoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Már jó ideje elmagyaráztuk a megközelítésünket, hogy hogyan segítünk mindannyiótoknak, és még néhány tippet is adtunk nektek az általunk nyújtott segítség fogadásához. Szeretnénk azonban, ha felismernétek, hogy nektek is megvan a saját módotok arra, hogy megkapjátok a segítséget, amit kértek, és sokan közületek ezt úgy ismerik fel, hogy a mélypontra jutás. Amikor eléritek a mélypontot, az az, amikor már nincs mit veszítenetek, és amikor már nincs mibe kapaszkodnotok, akkor nincs olyan kötődés, amibe szintén nagyon erősen kapaszkodtok.


Tehát a trükk mindannyiótok számára, hogy gyakrabban legyetek befogadó üzemmódban, az, hogy elengedjétek azt, amihez ragaszkodtatok az életetekben. Ez azt jelenti, hogy először azonosítanotok kell, hogy mihez ragaszkodtok. Talán ragaszkodtok egy bizonyos hitrendszerhez, vagy ragaszkodtok ahhoz, hogy valamit nagyon specifikus módon tegyetek. Ragaszkodhattok ahhoz is, hogy a segítség, amire vágytok, egy nagyon konkrét forrásból vagy nagyon konkrét módon érkezik hozzátok. És ez csak néhány a ragaszkodások közül, amelyekhez jelenleg ragaszkodhattok.


Amint azonosítjátok, hogy mik a ragaszkodásaitok, arra kérünk benneteket, hogy legalább fontoljátok meg, hogy elengedjétek ezt a szoros kapaszkodást. Néha ez azt jelenti, hogy el kell engednetek, hogy igazatok legyen, vagy el kell engednetek annak lehetőségét, hogy igazatok van. Bármi is az, amihez kötődsz, még több feszültséget és szorongást tart a fizikai testedben, és semmi sem taszítja úgy a segítséget, mint a feszültség és a szorongás.


Ezért ez a nagyon egyszerű gyakorlat nagyon sokat segíthet neked, ha hajlandó vagy részt venni benne. Készíts egy listát a ragaszkodásaidról, majd gondold végig, milyen lenne az életed, ha nem ragaszkodnál annyira ezekhez a hiedelmekhez, körülményekhez vagy a dolgok ezen módozataihoz. Már a gondolat, hogy elengeded magad, rávehet arra, hogy elengedd magad. Azt szeretnénk, ha megerősítenétek magatokat azáltal, hogy felismeritek, hogy nincs szükségetek ezekre a kötődésekre. Csak arra van szükségetek, hogy teljesen önmagatok legyetek. És jó eséllyel a kötődéseitek ahhoz az elképzeléshez kapcsolódnak, hogy önmagatokban nem vagytok elégségesek. A ragaszkodásaitok ahhoz a koncepcióhoz kapcsolódnak, hogy nem vagytok teljesek és egészek, és hogy szükségetek van valamire rajtatok kívül, ami ezt az érzést megadja nektek.


Tehát ahogy elengeditek, egyre többet engedtek be abból, aki vagytok, és ti vagytok minden. Ti vagytok a Forrás. Ti vagytok minden, ami van. Most van itt a tökéletes alkalom, hogy arra összpontosítsatok, hogy mit akartok elengedni, hogy még inkább azzá válhassatok, akik valójában vagytok, és az emberiséget az ötödik dimenziós birodalom magasabb tudatosságába vezessétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page