top of page
Keresés

Egy erőteljes energiarendszer és további tömeges ébredések

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve



"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


A tűzzel játszunk minden alkalommal, amikor valamelyikőtökkel kapcsolatba lépünk, és minden alkalommal, amikor energiákat küldünk, hogy megpróbáljunk a szolgálatotokra állni. Azért mondjuk, hogy a tűzzel játszunk, mert nagyon pontosnak kell lennünk, hogy ne adjunk nektek túl sokat vagy túl keveset, és ne okozzunk több kárt, mint hasznot. Ez az a kihívás, amivel szembe kell néznünk. Megvan bennünk a vágy, hogy segítsünk, és megvan bennünk a kihívás, hogy nem tudjuk pontosan, mi az, ami segíteni fog, és mi az, ami árthat. Ezért megértjük, hogy min mentek keresztül ott a Földön, amikor küldetéseteknek tekintitek, hogy szolgáljatok, de aztán időnként úgy érzitek, hogy elmaradtok ettől a céltól.


Azt is tudjuk, hogy a cél el nem érése pontosan az lehet, amire szükséged van ahhoz, hogy spirituálisan növekedj. Mi azáltal növekszünk spirituálisan, hogy az emberiség folyamatosan kihívást jelent számunkra, ti pedig azáltal növekszetek spirituálisan, hogy folyamatosan kihívást jelentetek magatoknak, hogy jobban teljesítsetek, hogy jobbak legyetek, és hogy nagyobb hatást gyakoroljatok arra a kollektívára, amelyet szolgálnotok kell. Mindannyian egyedi vágyakkal rendelkeztek, és ez jó dolog. Vannak, akiket jobban érdekel az állatvilág segítése. Vannak, akiket jobban érdekel a Földanya és az Anyatermészet segítése. Van, akit jobban érdekel a hátrányos helyzetű gyermekek segítése, és van, aki inkább a felnőttekkel szeretne foglalkozni.


És mindezekkel a különböző vágyakkal kiegyenlítitek egymást. Mindannyian egyedi kihívásokkal szembesültök, amikor a népességet próbáljátok szolgálni, és mi figyelünk titeket, és tanulunk tőletek, mert ott vagytok a frontvonalon. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy mi rajtatok keresztül dolgozunk. Ez az egész az együttműködésről szól. Az egész a csapatmunkáról szól. Amikor ugyanaz a célotok, mint nekünk, az egy erőteljes energiarendszert hoz létre. Ti megnyíltok, hogy befogadjátok az energiát, mi átadjuk azt, és aztán ti szétosztjátok azt. Észrevesszük, hogy ezek az energiák milyen hatással vannak ránk, és elvégezzük az újrakalibrálást a következő szállításhoz.


Csodálatos, gyönyörű és nagyon kielégítő mindannyiótokkal együtt dolgozni, akik annyira szeretnétek a szolgálati munkánk részesei lenni, és mindig hízelgő és örömteli számunkra, hogy velünk akartok dolgozni, és hogy a csapat értékes tagjaiként tekintetek ránk. Mi a tömeges ébredésekre törekszünk, mint ti, és veletek ellentétben mi mindig kétségtelenül tudjuk, hogy további tömeges ébredések jönnek. Arra törekszünk, hogy megszüntessük bennetek a kétséget, hogy egy lépést sem veszítve játszhassátok a szerepeteket.


Láttuk, hogy minden egyes nappal, amikor kitartotok a küldetésetek, a célotok mellett, egyre nagyobb önbizalmat nyertek magatokban és az emberiségben, és nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel, amelyeket a mindannyiótokkal való együttműködésünkkel kapunk, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy egyre jobban tudjuk játszani a szerepünket, ahogyan ti is egyre jobban tudjátok játszani a sajátotokat. Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy mindig lesz még több is.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page