• Fehér Katalin

Egy egyszerű döntés, amely megváltoztatja az életedet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi nem csak egy jobb jövőt képzelünk el az emberiség számára, hanem képesek vagyunk egy jobb mostani pillanatot is látni, mint a legtöbbetek. Ez a képességünk, hogy a jobb Most pillanatot látjuk ott a Föld bolygón, egyúttal egy választás is, amit mi hozunk. Azt választjuk, hogy mindig a pozitívumokra koncentrálunk, azokra a kis lépésekre előre, amelyeket egy adott pillanatban tettetek, és soha nem csapjuk be magunkat, amikor ezt tesszük. Mindig rajtatok múlik, hogy a mostani pillanat melyik aspektusára összpontosítotok, és ez a választás óriási különbséget jelent az életetek alakulása szempontjából.


Nos, a legtöbb ember nem veszi elég komolyan az érzelmeit, és mivel nem veszik elég komolyan az érzelmeiket, elfojtják őket. Ezek az elfojtott érzelmek energiablokkokká válnak. Ezek az energiablokkok rezgést bocsátanak ki az univerzum felé, és ezek a pesszimista gondolatok gondolatformák formájában érkeznek hozzátok. A tudatosságotokba kerülnek, és abban a pillanatban van választásotok. Egyetérthetsz a pesszimista gondolattal, vagy elutasíthatod. Ez a meditáció szépsége, mert a meditációban megtanulod, hogyan utasíts el minden gondolatot.


Sokan megpróbálnak meditálni, és azt feltételezik, hogy nagyon rosszul csinálják, és ezért ez egyszerűen nem nekik való, mert azok a gondolatok csak jönnek és jönnek. De amíg folyamatosan elengeded azokat a gondolatokat, amelyeket nem szeretsz, és ráhangolódsz valamire, ami pozitív, addig tudsz változni, és végül nem fogod tudni megtartani azt a megrekedt energiát, azt az energiablokkot, mert sokkal rosszabbnak fogod érezni, ahogy tudatosodsz, és mindent megteszel, hogy elengedd.


Mindannyian hasznát vehetitek annak a segítségnek, ami most jelen van, és annak a segítségnek, ami el fog jönni, és sokkal nagyobb valószínűséggel fogjátok ezt megtenni, ha elkezdtek tudatosabb életet élni. Ez azt jelenti, hogy tudatosodtok a döntéseitekre, beleértve azt is, hogy mire összpontosítotok, de azt is, hogy a meditációt választjátok-e, és hogy odafigyeltek-e a gondolataitokra és az érzelmeitekre. Sokkal több segítséget tudtok kapni, ha magasabb frekvencián működtök, és a rezgésetek természetes módon emelkedni fog azáltal, hogy meditáltok, vagy úgy döntötök, hogy az életetekben valami olyan dologra összpontosítotok, ami működik, ami pozitív, ami életerősítő.


Tudjuk, hogy minden lény, mind a fizikai, mind a nem fizikai, felerősíti az energetikai támogatást ebben az időben, és tudjuk, hogy sokan közületek arra kényszerülnek, hogy szembenézzenek azzal, amit eddig elnyomtak, és azok energiablokkjaival. Szeretnénk, ha tudnátok, hogyan lehet ezeket hatékonyabban kiüríteni, és ezért adjuk át nektek ezt az üzenetet. Azt akarjuk, hogy a magas frekvenciájú energia csatornáivá váljatok, amire születtetek, és ti lesztek azok, akiket az emberek keresnek, amikor reményt kell érezniük a világ jelenlegi állapotával és az emberi kollektív tudatosság állapotával kapcsolatban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."