top of page
Keresés

Egy új energiaszállítási rendszer a 9. dimenzióból

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Keressük a tökéletes alkalmakat, hogy elküldhessük azokat az energiákat, amelyeket kértek, és amelyeket el akarunk küldeni, de azt is tudjuk, hogy nem mindenki áll készen ott a Földön pontosan ugyanabban az időben az energiákra, amelyeket el akarunk küldeni nektek. Ezért kifejlesztettünk egy olyan rendszert, amely a Földanyával és az Anyatermészettel való partnerséget jelenti, hogy eljuttassuk azokat az energiákat, amelyeket mindannyian kértetek. Az általunk használt szállítási rendszerek, amelyeket ezeknek az energiáknak a szállítására alkalmazunk, virágok, fák, növények, fűszálak, víztestek és még sziklák is.


Amikor a természetben vagytok, és a természet ezen energiával átitatott aspektusainak valamelyikét értékelitek, akkor megkapjátok azokat az energiákat, amelyekre szükségetek van és amelyekre vágytok. Amikor háttal ülsz egy fának vagy egy nagy sziklának, vagy amikor elmerültél valamilyen vízben, akkor az energiákat át lehet és át is fogják adni neked. Most nem csak azért próbálunk mindannyiótokat a természetbe csábítani, mert tudjuk, hogy az jót tesz nektek. Azt is tudjuk, hogy készen kell állnotok, nyitottnak kell lennetek, nyugodtnak kell lennetek, és elég magas rezgést kell felkínálnotok ahhoz, hogy befogadjátok az általunk felkínált energiákat, és tudjuk, hogy az Anyatermészetnek ilyen hatása van rátok.


Még azok is, akik nem tudják ezt, még azok is, akik lehajtják a fejüket, vagy még mindig valamelyik készüléküknél vannak, nem tudnak nem felemelkedni az Anyatermészet energiája által. Szeretettel, örömmel, az emberhez való kapcsolódás izgalmával ölel körül titeket, és ezért mindenkinek jót tesz, ha akár csak megérint egy fát, amelyet egy nagyváros járdája közepén ültettek el. Még az is hasznos. Még ez is elhozza nektek azokat az energiákat, amelyekre vágytok.


Ha tehát nem tudtok kimenni egy erdőbe, egy tengerpartra, egy rétre vagy egy tóhoz, keressetek egy füves területet, és álljatok rá mezítláb, vagy üljetek le közvetlenül arra a füves területre. Adjátok meg magatoknak a lehetőséget, hogy megkapjátok azt, amit kértetek, és amit mi átadtunk. És érezzétek az összes pozitív hatását annak, hogy kint vagytok az Anyatermészetben, mert az energiák, amelyeket mi szállítunk nektek, csak egy kis része annak, amit ő tud nektek átadni, mert nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt az új taktikát alkalmazzák.


Megvitattuk ezt az összes kollégánkkal itt a kilencedik dimenzióban és a magasabb dimenziós síkokon is, és mindannyian egy véleményen vagyunk ennek a szállítási rendszernek a hatékonyságáról még azok számára is, akik nem értékelik a természetet. Még azok is, akik bármilyen okból nem bírják a természetet, még mindig hasznot húznak abból a szépséggel való legkisebb interakcióból is, ami körülöttetek van és közvetlenül a lábatok alatt.