• Fehér Katalin

Csillagmagok számára: Ezért vagytok a Földön

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Kinyújtjuk a kezünket mindannyiótok felé, akik segítséget és kapcsolatot keresnek a földönkívüliekkel. Nekünk nincs fizikai testünk, és ezért a legtöbb ember talán nem is gondol ránk földönkívüliként, de létezünk, és nem a ti bolygótokon születtünk. A csillagrendszerünkön belül emelkedtünk fel, ezért azonosítjuk magunkat még mindig arkturiaiaknak. Most már azonban ennél sokkal univerzálisabbak vagyunk, és elég nagy hatósugarunk van az egész univerzumunkban. Ez egy olyan időszak, amikor egyre több ember akarja elhagyni a Föld bolygót, és mi megértjük, hogy miért.


Megértjük, hogy milyen nehéz ott lenni ebben az időben, de arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy nyúljatok a nem-fizikaiakhoz, a hozzánk hasonló kollektívákhoz, hogy segítsünk okot adni nektek arra, hogy ott maradjatok a Földön, mert szükségünk van rátok, mint a földi személyzetünkre, és azért is, mert soha nem fogtok semmi olyat megtapasztalni, ami annyira kielégítő, mint egy egész lényfaj felemelkedésének segítése egy bolygón. Ez a legjobb, ami a küldetés, az életcél teljesítése szempontjából létezik. A lelketek oly sokat és oly messzire utazott, oly sok dimenzión keresztül, hogy eljusson oda, és most, hogy ott vagytok, vágytok arra, hogy valahol máshol legyetek, és ez a valahol általában egy másik csillagrendszer.


Ezért mondjuk azt, hogy ebben az időben kinyújtjuk magunkat felétek. Mindig is ezt tettük, de most tényleg azt akarjuk, hogy halljátok, és ami még fontosabb, hogy érezzétek. Azt akarjuk, hogy érezzétek a mi energiánkat, valamint a plejádi, sziriai és andromédiai energiát ebben az időben, mivel mindannyian együtt dolgozunk azon, hogy segítsük a csillagmagvakat, hogy jobban érezzék magukat otthon a Földön. Elérünk titeket, és letétbe helyezzük, amire szükség van az energiamezőtökben, hogy jobban érezzétek az otthonotokat, az összetartozás érzését. És azok közületek, akik képesek megnyílni és könnyedén befogadni, képesek lesznek érezni, hogy mi az, amit mindannyian felajánlunk ebben az időben. Mások csak azt fogják észrevenni, hogy egy kicsit kevesebb szorongást, egy kicsit kevesebb honvágyat, és egy kicsit jobban érzik magukat a környezetükben.


Arra törekszünk, hogy mindenkit elérjünk, függetlenül attól, hogy ébren van-e, mert ez az egyik módja annak, hogy az emberek felébredjenek. Az emberek folyton felébrednek olyan bizarr élmények miatt, amelyeket nem tudnak megmagyarázni. Mi arra törekszünk, hogy az egyik ilyen bizarr élmény legyünk néhány ottani fel nem ébredt embertársatok számára. Azok közületek, akik tudnak rólunk és más földönkívüliekről, képesek lesznek segíteni az újonnan felébredetteknek, hogy értelmet adjanak ezeknek az élményeknek, és amíg arra várnak, hogy az emberek elérjék önöket, javasoljuk, hogy nyissanak az általunk küldött energiákra, azokra az energiákra, amelyeket a szíriaiak, andromédiaiak és plejádiak is küldenek, mert néha szükségük van erre a megerősítésre, hogy minden a terv szerint halad.


Szükségetek van arra, hogy időnként emlékeztessünk benneteket, hogy jó úton jártok, és hogy ez az egész nem csak egy tévedés. Minden, ami ma a világotokban történik, nagyon kiszámított, és azt a célt szolgálja, hogy minél több ember elengedje azt, ami már nem szolgálja őket, ami segíteni fog minden egyes embernek, aki ezt az elengedést végzi, hogy megkapja, amire szüksége van. Az energiák erősek, és egyre erősebbek lesznek, mert halljuk az imáitokat, a kiáltásaitokat, és azt, ahogyan honvágyat éreztek, és mi csak azt akarjuk, hogy mindannyian a Földet hívhassátok otthonotoknak, hogy segíthessétek a földlakókat a felemelkedésben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."