top of page
Keresés

Csatlakozzatok az Arkturiaiakhoz ebben a megközelítésben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel csatlakozunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy ebben a dinamikában találjuk magunkat az emberiséggel ott a Földön ebben az időben. Nagyon élvezzük a lehetőséget, hogy szolgálhatunk, és azt is, hogy együtt alkothatunk veletek, ahogyan azt oly sokatoktól halljuk. És képesek vagyunk az energiáinkat ennek megfelelően alakítani. Egyre több és több szövetségre törekszünk az emberiséggel ebben az időben, mert vágyunk arra, hogy jobban érezzük a jelenlétet. Élvezzük a tudatosság különböző formáinak felfedezését, és amikor igazán kapcsolódunk bármelyikőtökkel, megismerjük rajtatok keresztül a földi emberi lét élményét, és ez gyönyörködtet bennünket. Ez több számunkra, mint puszta kíváncsiság; ez valódi egység, amely közelebb visz minket a Forráshoz, valódi egész énünkhöz.


Most ugyanezt a megközelítést alkalmazhatjátok embertársaitokkal is. Tekinthetsz mindenki másra ott a Földön úgy, mint valakire, akivel egyesülhetsz, aki végül közelebb visz téged az igazi, egész énedhez, mint Forrásenergiás lényt, vagy folytathatod a megosztottságot és az elkülönülést, húzhatsz vonalakat a homokba, és csinálhatod azokat a dolgokat, amiket oly sok éven át csináltál, és amik nem működtek ott a Földön. Tudjuk, ahogyan azok is tudják, akik ezeket az adásokat kapják, hogy szükség van a változásra. Nem mondhatjátok magatoknak továbbra is, hogy a ti utatok az egyetlen út, a ti igazságotok az egyetlen igazság, a ti fajotok vagy etnikumotok a legjobb, és közben fejlődhettek.

Szükség van az integrációra; szükség van arra, hogy azt, ami rajtatok kívül van, úgy lássátok, hogy az bennetek is létezik, és amikor eljutottatok erre a pontra, akkor letehetitek minden ellenállásotokat, nehezteléseteket és haragotokat, és helyette az egész világnak és mindenkinek, aki rajta van, egy hatalmas ölelést adhattok. Az az érzés, hogy azt csinálod, amit leírtunk, sokkal jobb, mint amit az emberek évezredek óta csinálnak, és csak akkor jutsz el ehhez az érzéshez, ha a gyakorlatba ülteted, amit itt mondunk.


Itt az ideje, hogy mindenkit rajtatok kívül a Forrás egy aspektusaként lássatok, akit el kell fogadnotok, majd feltétel nélkül szeretnetek kell, és amíg ezt nem teszitek meg, addig egy olyan dobozban ragadtok, ami már nem illik rátok. Továbbra is meghívunk titeket az energiánkkal és a tudatosságunk kiterjesztésével, mert amikor egyesültök velünk, akkor egyesültök azzal az igazsággal, hogy mindannyian egyek vagyunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page