top of page
Keresés

Az UFO felfedés megtörténik...Mit jelent ez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mi is ugyanolyan boldogok vagyunk, mint sokan közületek, az UFO-k témájában jelenleg zajló nyilvánosságra hozatal miatt. Ez a nyilvánosságra hozatal már jó ideje zajlik, és minden alkalommal, amikor valami más is nyilvánosságra kerül, egy kicsit több megerősítést kaptok arról, amit már eddig is igaznak tudtatok. Mit jelent ez akkor az emberiség számára? Mit jelent, amikor egy ország hadserege nyilvánosan bejelenti, hogy olyan tárgyakat láttak az égen, amelyekről nem tudtak elszámolni?


Szeretnénk megállítani azokat közületek, akik ezt szándékos figyelemelterelésnek tekintik, hogy ne menjenek oda, és ehelyett azt szeretnénk, ha megnyílnátok annak a lehetőségnek, hogy ez azt jelenti, hogy több ember készen áll arra, hogy megértse, hogy nem vagytok egyedül az univerzumban. Innen nézve, ahol mi ülünk, ez a tanulság. Most sokan közületek nagyon izgatottak lesztek, hogy ezt megoszthatjátok a családtagjaitokkal és a barátaitokkal, akik már egy ideje elég bizarrnak tartották a hiteteket, és bizonyára némi elégedettséggel tölthet el benneteket a tudat, hogy megerősítést nyertetek.


De a sokkal nagyobb kép itt az, hogy ezek a közzétételi események egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek, mert ez azt jelzi, hogy valami nagy dolog fog történni ott a Földön. Ami történni fog, az sokkal nagyobb lesz annál, mint hogy az emberek megerősítve érzik magukat a hitükkel kapcsolatban. Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy mikor fogják nyíltan megvitatni a földönkívüliekkel való kapcsolatot a nagyhatalmú országok magas rangú kormánytisztviselői. Ti most érkeztek el ebbe az időbe, és biztosak lehettek benne, hogy mindez azt jelenti, hogy még több jön, és még több és több.


És egy napon földönkívüliek fognak köztetek járni, nyíltan. Képesek lesztek felszállni a hajóikra, és távoli helyekre utazni, és ők meg fogják osztani a technológiájukat mindenkivel. Ez történik, és ez a tudatossági váltás része. Most talán elgondolkodtok azon, hogy mi a kapcsolat az UFO-k, a földönkívüliek és a felemelkedésetek között. Ez valójában nagyon egyszerű. Tudnotok kell, hogy sokkal többek vagytok, mint fizikai testek agyvelővel, akik egy életet élnek le egyetlen bolygón, egyetlen életen át. Tudnotok kell, hogy van egy nagyobb történet arról, hogy kik vagytok, honnan jöttetek, és még azt is, hogy hogyan teremtettek titeket olyanná, amilyenek most vagytok, mint emberi faj.


Az ezekre a kérdésekre adott válaszok kitágítják a tudatosságot ott a világotokon. Az emberek elkezdenek majd másképp gondolkodni, és nem baj, ha történik valami, ami miatt az emberek másképp gondolkodnak. Teljesen rendben van, hogy ez nem csak azért jön, mert egy ember tizenkét napon keresztül napi tizenkét órát meditált egyfolytában. Ésszerű, hogy ez a földönkívüli kapcsolat révén történik, nem pedig valamilyen más spirituális gyakorlat révén, ami valakinek a megvilágosodásához vezetett. Ez az egyik út; ez az egyik tapasztalat, de nem kell kiérdemelned a tudatod kitágulását. Nagyon természetes, hogy ez megtörténik, és meg is történik, és ez ennek a tükörképe számotokra.