top of page
Keresés

Az isteniség szikrájának megtapasztalása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Több okból is érdekel bennünket tudatosságotok fejlődésének nyomon követése, nem utolsósorban azért, mert tudjuk, hogy a ti fejlődésetek a miénk tükörképe. Megértjük az univerzum minden lényének összekapcsolódását, és ezért tudjuk, hogy ti vagytok mi, és mi vagyunk ti. Magunkat látjuk bennetek, ugyanúgy, ahogyan egy szülő látja magát a gyermekében.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy tanúi lehetünk fejlődéseteknek, mert mindannyiótok számára nagy kihívást jelent a növekedés, hogy túllépjetek azon, ahol eddig voltatok. Könnyű úgy tartani a dolgokat, ahogyan vannak az életetekben és az elmétekben. Könnyű ragaszkodni a valóság ugyanazon érzékeléséhez, de amikor arra kéritek magatokat, hogy nyújtsátok ki ezt az érzékelést, akkor egy kicsit bonyolultabbá válik a dolog. Ekkor kell leráznotok magatokról valamit, amibe eddig úgy kapaszkodtatok, mint egy biztonsági takaróba.


Amikor a fizikai testeteket nyújtjátok, néha elviselitek a nyújtás fájdalmát, és mivel ebben az életben ilyen óriási ugrásokat tesztek előre, tudatosságotok fejlődése gyakran fájdalmas. De az, hogy fájdalmat éreztek és látjátok, hogy másoknak fájdalmaik vannak, felerősíti az együttérzéseteket és a feltétel nélküli szereteteteket. Ezért megtapasztaljátok a növekedési fájdalmakat, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok. Ez az egyik fő különbség aközött, ahogyan ti megtapasztaljátok magatokat és az életeteket, és aközött, ahogyan mi megtapasztaljuk magunkat és az életünket.