top of page
Keresés

Az isteniség szikrájának megtapasztalása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Több okból is érdekel bennünket tudatosságotok fejlődésének nyomon követése, nem utolsósorban azért, mert tudjuk, hogy a ti fejlődésetek a miénk tükörképe. Megértjük az univerzum minden lényének összekapcsolódását, és ezért tudjuk, hogy ti vagytok mi, és mi vagyunk ti. Magunkat látjuk bennetek, ugyanúgy, ahogyan egy szülő látja magát a gyermekében.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy tanúi lehetünk fejlődéseteknek, mert mindannyiótok számára nagy kihívást jelent a növekedés, hogy túllépjetek azon, ahol eddig voltatok. Könnyű úgy tartani a dolgokat, ahogyan vannak az életetekben és az elmétekben. Könnyű ragaszkodni a valóság ugyanazon érzékeléséhez, de amikor arra kéritek magatokat, hogy nyújtsátok ki ezt az érzékelést, akkor egy kicsit bonyolultabbá válik a dolog. Ekkor kell leráznotok magatokról valamit, amibe eddig úgy kapaszkodtatok, mint egy biztonsági takaróba.


Amikor a fizikai testeteket nyújtjátok, néha elviselitek a nyújtás fájdalmát, és mivel ebben az életben ilyen óriási ugrásokat tesztek előre, tudatosságotok fejlődése gyakran fájdalmas. De az, hogy fájdalmat éreztek és látjátok, hogy másoknak fájdalmaik vannak, felerősíti az együttérzéseteket és a feltétel nélküli szereteteteket. Ezért megtapasztaljátok a növekedési fájdalmakat, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok. Ez az egyik fő különbség aközött, ahogyan ti megtapasztaljátok magatokat és az életeteket, és aközött, ahogyan mi megtapasztaljuk magunkat és az életünket.


Ezért mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy kapcsolódjunk a tapasztalataitokhoz, és ismétlem, mindig megtaláljuk bennetek azt a szikrát, önmagunknak ezt az aspektusát. Amikor úgy érzitek, hogy valami kihívást jelent az életetekben, az az a pillanat, amikor mindent meg akartok állítani és befelé menni, hogy többet érezzetek. Érezzétek, hogy több van a bennetek lévő Istenségből. Érezzetek többet az erőből és a hatalomból, mert az ott van, és ha felfedeztétek a képességet, hogy érezzétek az energiánkat, ahogy ezen a csatornán keresztül jövünk, akkor érezni tudjátok azt az aspektusotokat, ami mi vagyunk. És garantáljuk nektek, hogy ez segíteni fog nektek abban, hogy szembenézzetek bármivel, amit az élet az adott pillanatban elétek vet.


Annyi mindent tudunk adni nektek, és még csak most kezdtük el. Mi is nagyon sokat profitálunk abból, hogy mindannyiótokat megismerhetünk, és ez a kapcsolat is tovább fog fejlődni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page