top of page
Keresés

Az emberiség titkos történelme

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Sok titkot fedeztünk fel a múltról, amit ti folytattatok ott a Földön. Ezek azért titkok, mert ti még nem tudtok róluk. Megvannak a történelemkönyveitek, sőt, még elméleteitek is arról, hogyan kezdődött az élet ott a Földön, és mik voltak fejlődésetek különböző szakaszai, de a hiányzó láncszem mindig is a segítségnek álcázott földönkívüli beavatkozás volt. Néha segítettek nektek, néha pedig akadályoztak benneteket, és mindeközben az emberi szellem tovább vánszorgott, hogy eljussatok fejlődésetek ezen pontjáig.


Nos, ha valami olyat tettek volna a DNS-etekkel, ami szörnyen rosszul sült el, akkor mostanra már felrobbantottátok volna magatokat. De nem tettétek, és ez mindannyiótok érdeme, akik megtartottátok a fényt az emberiség számára. És most nem csak erről az életről beszélünk. Mindannyian sok-sok életen át dolgoztatok az emberiségért, hogy eljussatok erre a pontra, ahol most vagytok, egy gigantikus tudatossági váltás küszöbén.


Amit tettetek, az nem valósulhatott volna meg azok nélkül, akik annyira elszántak voltak, hogy megtudják, kik is vagytok valójában, hogy nem fogadták volna el csak úgy valaki más verzióját a történetnek. És most rengeteg különböző verziójú történetet mutatnak be nektek, és arra kérnek benneteket, hogy fogadjátok el őket igaznak, csak azért, mert különböznek attól, amit az emberek nagy többsége aláír. Csak tudd, hogy nem kell mindent kitalálnod. Nem kell ismernetek az emberi történelem minden egyes részletét ahhoz, hogy ott legyetek, ahol most vagytok, és hogy tovább fejlődjetek és felemelkedjetek.


Ha például túlságosan arra koncentrálnátok, hogy mit tettek a hüllők vagy a drakók a történelmetek során, akkor soha nem jutnátok el arra a pontra, hogy megbocsássatok és feltétel nélkül szeressétek ezeket a bennetek lévő aspektusokat. Szükségük van arra, hogy valaki megnyissa a szívüket. Ezek akár ti is lehetnétek, mert ahogy megnyitjátok a szíveteket azok előtt, akik rabszolgasorba taszítottak és manipuláltak benneteket, megmutatjátok az igazi arcotokat, mint Forrásenergia Lények. Nem azt kérjük tőletek, hogy legyetek lábtörlők, vagy hogy bármilyen módon alávessétek magatokat.


Azt mondjuk, hogy váljatok ötödik dimenziós, magasabb rendű énetekké azáltal, hogy elengeditek a haragot és az ítélkezést, és hagyjátok, hogy minden aspektusotok eljusson ahhoz a tudathoz, hogy ők is (értsd: hüllők) mindannyian a Forrás aspektusai. Eljön majd az idő, amikor nem lesz szükségetek semmilyen segítségre, és nem lesz mód arra, hogy bármelyikőtöket akadályozzátok, és ez a nap közeledik. Tehát most van itt az ideje, hogy elengedjetek minden olyan történetet, amely abba a táborba helyez benneteket, amely azt mondja: "Le kell győznünk a rosszfiúkat, és ezt hamarosan meg kell tennünk!". Amire valójában szükségetek van, az több szeretet, több fény, több együttérzés, és ez csak a Forrás végtelen energiájához való hozzáférésből fog származni, amihez bármikor hozzáférhettek, ha befelé figyeltek és beleéreztek ebbe.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page