top of page
Keresés

Az emberiség jövője és a lehető legjobb idővonalad

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Eléggé el vagyunk ragadtatva azoktól a lehetőségektől, amelyeket most az emberiség előtt látunk. Látjuk, hogy megújult remény van a kollektív tudatosságban azzal kapcsolatban, hogy merre tartotok a Földön, és érezzük mindazokat, akik kapcsolatban állnak a magasabb birodalmakkal, és a vezetésre való hajlandóságukat, a hajlandóságukat, hogy pozitív példát mutassanak a kollektíva többi részének, amiről tudjuk, hogy képesek rá. Nagyon érdekel bennünket, hogy mindez hogyan bontakozik ki, de azt is tudjuk, hogy segíthetünk abban, hogy az emberiség számára a lehető legjobb idővonalra vezessünk benneteket, és így mindig is erre fogunk törekedni, hogy ezt elérjük veletek.


Tudjuk, hogy hány ember van tudatában annak, hogy egy pillanat alatt mindent megváltoztathat, és látjuk, hogy ezek a számok minden egyes nappal nőnek, ami okot ad arra, hogy reményteljesnek és izgatottnak érezzük magunkat az emberiség jövője miatt. Azt is tudjuk, hogy ahogy folyamatosan arra irányítunk, hogy menjetek befelé, és érezzétek meg azt az útmutatást, amivel rendelkeztek, egyre többen és többen kezdenek majd hallgatni erre a bölcs tanácsra ahelyett, hogy folyamatosan a legújabb előrejelzést keresnék arról, hogy mi fog történni.


Ne feledjétek, hogy mindig ti döntötök, és hogy csak azért, mert tudatára ébredtek egy lehetséges vagy valószínű idővonalnak, még nem jelenti azt, hogy a sorsotok arra rendeltetett, hogy azon legyetek. Ne feledjétek, hogy a rezgésetek a minden. A rezgésed határozza meg, hogy menn