top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Az emberiség jövője és a lehető legjobb idővonalad

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Eléggé el vagyunk ragadtatva azoktól a lehetőségektől, amelyeket most az emberiség előtt látunk. Látjuk, hogy megújult remény van a kollektív tudatosságban azzal kapcsolatban, hogy merre tartotok a Földön, és érezzük mindazokat, akik kapcsolatban állnak a magasabb birodalmakkal, és a vezetésre való hajlandóságukat, a hajlandóságukat, hogy pozitív példát mutassanak a kollektíva többi részének, amiről tudjuk, hogy képesek rá. Nagyon érdekel bennünket, hogy mindez hogyan bontakozik ki, de azt is tudjuk, hogy segíthetünk abban, hogy az emberiség számára a lehető legjobb idővonalra vezessünk benneteket, és így mindig is erre fogunk törekedni, hogy ezt elérjük veletek.


Tudjuk, hogy hány ember van tudatában annak, hogy egy pillanat alatt mindent megváltoztathat, és látjuk, hogy ezek a számok minden egyes nappal nőnek, ami okot ad arra, hogy reményteljesnek és izgatottnak érezzük magunkat az emberiség jövője miatt. Azt is tudjuk, hogy ahogy folyamatosan arra irányítunk, hogy menjetek befelé, és érezzétek meg azt az útmutatást, amivel rendelkeztek, egyre többen és többen kezdenek majd hallgatni erre a bölcs tanácsra ahelyett, hogy folyamatosan a legújabb előrejelzést keresnék arról, hogy mi fog történni.


Ne feledjétek, hogy mindig ti döntötök, és hogy csak azért, mert tudatára ébredtek egy lehetséges vagy valószínű idővonalnak, még nem jelenti azt, hogy a sorsotok arra rendeltetett, hogy azon legyetek. Ne feledjétek, hogy a rezgésetek a minden. A rezgésed határozza meg, hogy mennyire élvezed a jelenlegi pillanatot, és ez határozza meg, hogy mire terjeszkedsz ki legközelebb.


Mindig tudtok éles balra kanyart venni, függetlenül attól, hogy hol vagytok, és hogy milyen rezgésen voltatok eddig. Az egyetlen dolog, ami ebben a pillanatban kőbe van vésve, hogy felemelkedtek, és ez azért van, mert az egész univerzum, az egész multiverzum felemelkedik. Nincs más út, csak felfelé, függetlenül attól, hogy hova ugrasz, de természetesen az emberiség számára a lehető legjobb idővonalra akarsz ugrani, és ezt úgy teszed, hogy a megérzésedre hallgatsz. Érezzétek azokat az impulzusokat, azokat a lökéseket, azokat az intuitív találatokat, amelyeket folyamatosan kaptok, és kövessétek azt a belső bölcsességet, ami bennetek van, és tudjátok, hogy mindig a számotokra lehető legjobb idővonalon fogtok lenni, és segíteni fogtok, hogy sok embert hozzatok magatokkal az emberiség számára lehető legjobb idővonalra.


Nem baj, ha körbenéztek és látjátok, hogy bizonyos dolgok jobbak is lehetnének, és elismeritek, hogy változtatásokra van szükség, de pozitívnak is kell maradnotok, hogy segítsetek magatoknak és másoknak. Rengeteg olyan dolog van, ami miatt jól érezhetitek magatokat a Földön most, és azok, akik megértik a pozitivitás erejét, azoknak kell vezetniük ezen az úton, amelyen az emberiség a felemelkedés felé halad.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page