top of page
Keresés

Az Egység felfedezése az Átmenet megvalósítása érdekében

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg minden egyes ember tudatosságába belenézünk a Földön, mert annyira érdeklődünk irántatok és a tudatosságotok kitágulása iránt. Meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk ebben a kíváncsiságban. Tudjuk, hogy nagyon elfoglalt életet éltek, és hogy sok embertársatok nagyon különbözik tőletek, de egy kicsit több kíváncsiság egymás iránt több együttérzéshez fog vezetni, és ez az együttérzés fel fogja gyorsítani a tudatosság változását.


Igen, nagyon sokat tehetnétek egyedül is, csak a saját tudatosságotokat és érzéseiteket felfedezve, de ha érdeklődtök egymás iránt, nagyobb valószínűséggel találjátok meg ezt a kapcsolatot. És ez a kapcsolat több egységhez fog vezetni. Ez az egység a harmónia helyére visz benneteket. Ez a harmónia vezet majd a teljes földönkívüli kapcsolatfelvételhez, és ha egyszer teljes földönkívüli kapcsolatotok lesz, akkor már csak idő kérdése, hogy mikor fejezitek be a tudatváltást.


Ezért meghívunk benneteket, hogy fedezzétek fel egymás útját, még ha ez néha fájdalmas is. Még ha kihívást is jelent számotokra, hogy bizonyos személyekkel közös nevezőre jussatok, ennek a közös nevezőnek a megtalálása segíteni fog nektek abban, hogy helyet találjatok a szívetekben az adott személy számára. És ne feledjétek, mindenki, aki ott van veletek a bolygón, a ti egy aspektusotokat képviseli. Mindannyian ugyanannak az egésznek a részei vagyunk, és egyik rész sem fog elvetésre kerülni, ahogy mindannyian együtt felemelkedünk.


Az integráció és a befogadás fogalmaiban kell gondolkodnotok, miközben közeledtek ahhoz a felkészültséghez, amire mindannyian törekedtek a földönkívülikel való teljes nyílt kapcsolatfelvételhez. Ha nem tudjátok meglátni az Istenséget egy embertársatokban, akkor nagy kihívás lesz meglátni azt egy idegenben, aki nagyon másképp néz ki, beszél és viselkedik, mint ti. Ezért arra kérünk benneteket, hogy keressetek valamit abban az emberben, akivel úgy érzitek, hogy nincs semmi közös bennetek, valami, ami összehozhat benneteket, valami, amiben egyet tudtok érteni. Engedjétek el azokat a témákat, amelyekben nem értetek egyet, és ne próbáljátok meggyőzni egymást arról, hogy a ti nézőpontotok a helyes.


Ehelyett arra kérünk benneteket, hogy nyíljatok meg jobban egymás előtt arról, hogy mit éreztek, mitől féltek, mik a reményeitek és álmaitok, mert elsősorban ez határozza meg a perspektívátokat. És minden nézőpont mindig érvényes lesz. Azok mindig a Forrásenergia részei lesznek. Ezért nem kell azon gondolkodnod, hogyan nyomj el egy véleményt vagy nézőpontot. Lehet harmónia a nézőpontoddal és harmónia azzal a személlyel, aki teljes szívvel nem ért egyet ezzel a nézőpontoddal. Ez lehetséges. Állandóan ezt látjuk, és ha össze tudtok jönni egy ilyen személlyel, és meg tudjátok találni ezt a közös pontot, sokkal többet fogtok profitálni belőle, mintha legyőznétek azt a személyt egy vitában. Ez az összefogás ideje. Ez az egységtudatosság és a mindenkivel való egység érzésének felfedezésének ideje.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page