top of page
Keresés

Az Egység felfedezése az Átmenet megvalósítása érdekében

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg minden egyes ember tudatosságába belenézünk a Földön, mert annyira érdeklődünk irántatok és a tudatosságotok kitágulása iránt. Meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk ebben a kíváncsiságban. Tudjuk, hogy nagyon elfoglalt életet éltek, és hogy sok embertársatok nagyon különbözik tőletek, de egy kicsit több kíváncsiság egymás iránt több együttérzéshez fog vezetni, és ez az együttérzés fel fogja gyorsítani a tudatosság változását.


Igen, nagyon sokat tehetnétek egyedül is, csak a saját tudatosságotokat és érzéseiteket felfedezve, de ha érdeklődtök egymás iránt, nagyobb valószínűséggel találjátok meg ezt a kapcsolatot. És ez a kapcsolat több egységhez fog vezetni. Ez az egység a harmónia helyére visz benneteket. Ez a harmónia vezet majd a teljes földönkívüli kapcsolatfelvételhez, és ha egyszer teljes földönkívüli kapcsolatotok lesz, akkor már csak idő kérdése, hogy mikor fejezitek be a tudatváltást.


Ezért meghívunk benneteket, hogy fedezzétek fel egymás útját, még ha ez néha fájdalmas is. Még ha kihívást is jelent számotokra, hogy bizonyos személyekkel közös nevezőre jussatok, ennek a közös nevezőnek a megtalálása segíteni fog nektek abban, hogy helyet találjatok a szívetekben az adott személy számára. És ne feledjétek, mindenki, aki ott van veletek a bolygón, a ti egy aspektusotokat képviseli. Mi