top of page
Keresés

Az egész multiverzumra hatással vagy

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk, hogy ráhangolódunk az emberi kollektív tudatosságra ebben az időben, és tudjuk, hogy sokan közületek csatlakoznak hozzánk az emberiség kollektív tudatosságára való ráhangolódásban. Tudjuk, hogy nagyon sokan közületek segítők vagytok. Fénymunkásként, változáshozóként, úttörőként és így tovább azonosítottátok magatokat, és a megoldás részesei akartok lenni. Olyanok akartok lenni, akik nagy mértékben hozzájárulnak a tudatosság fejlődéséhez a Földön, embertársaitok körében, és ha hátrébb tudtok lépni a drámától, ami a mai világban zajló sok minden megosztottsága, és arról a magasabb szintről tudtok figyelni, ahol láthatjátok, hogy mi történik, akkor nagyobb szolgálatot tudtok tenni embertársaitoknak.


Nem ragadhattok bele, és lehettek részei a megoldásnak. Ha egyesíteni akarjátok az emberiséget, és meg akarjátok mutatni, hogy mindannyian készen álltok a földönkívüli kapcsolatfelvételre, akkor hajlandónak kell lennetek elengedni azt az oldalt, amelyet általában képviseltek. Képesnek kell lennetek felülemelkedni mindenen, és felismerni, hogy mindenki odakint visszatükrözi nektek azt, amit szeretnetek, gyógyítanotok, megbocsátanotok vagy talán értékelnetek kell. Amikor mindenkit és mindent el tudtok fogadni olyannak, amilyenek, és ahogy vannak, akkor elkezdhetitek látni azokat a fajta változásokat, amelyeket látni szeretnétek az emberi kollektív tudatosságban. Mi most folyamatosan teret tartunk mindannyiótoknak, és látjuk a javulást. Érezzük őket, és tudjuk, hogy a fizikai birodalomban minden valóságban és minden idősíkon ezek a javulások jönnek.


Minden, amit tesztek, gondoltok és mondtok, nem csak a ti valóságotokra és arra az idővonalatokra van hatással, ahol éppen vagytok; hatással vagytok a multiverzumra mindazzal, amit rezgésileg, energetikailag és a tetteitekkel felkínáltok. Ennyire hatalmasak vagytok, és amikor rácsatlakoztok, és látjátok, hogy mire van szükség, hogy mi tükröződik vissza hozzátok, akkor pontosan tudjátok, hogy mit kell tennetek. Pontosan tudjátok, hogy hol van a legnagyobb szükség a szeretetre; pontosan tudjátok, hogy hová kell küldeni a gyógyítást, és ebben segít a ráhangolódás.


Nem kell tudnotok, hogy mi ellen kell harcolnotok, kik a rosszak, és kit kell bezárni. Semmit sem kell tudnotok mindebből ahhoz, hogy megtegyétek azt a jót, amiért ott vagytok. Nem kell tudnotok, hogy milyen titkos háborúk zajlanak a világűrben vagy ott a Földön. Nem kell, hogy részesei legyetek annak a megosztottságnak, de ha tudomást szereztek egy olyan valóságról, ahol valami történik, valamilyen konfliktus, valamilyen háború a különböző frakciók között, akkor küldjetek szeretetet minden érintettnek ahelyett, hogy kardot ragadnátok és csatlakoznátok a harchoz.


Így emelitek a tudatosság szintjét a Földön, és így emelkedtek fel. És tudjuk, hogy a megoldás részesei akartok lenni, és sokan közületek, akik ébren vagytok, tudjuk, hogy már részesei vagytok. Néhányan közületek egy kicsit le vagytok maradva, és még mindig a sötétség kontra fény gondolatában ragadtatok, de már közeledtek hozzá. Lassan odaértek, és mi ezt érezzük, amikor az emberi kollektív tudatosságba lépünk, és ezért vagyunk mindig olyan optimisták, amikor hozzátok jövünk, és így beszélünk hozzátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page