top of page
Keresés

Az egész multiverzumra hatással vagy

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk, hogy ráhangolódunk az emberi kollektív tudatosságra ebben az időben, és tudjuk, hogy sokan közületek csatlakoznak hozzánk az emberiség kollektív tudatosságára való ráhangolódásban. Tudjuk, hogy nagyon sokan közületek segítők vagytok. Fénymunkásként, változáshozóként, úttörőként és így tovább azonosítottátok magatokat, és a megoldás részesei akartok lenni. Olyanok akartok lenni, akik nagy mértékben hozzájárulnak a tudatosság fejlődéséhez a Földön, embertársaitok körében, és ha hátrébb tudtok lépni a drámától, ami a mai világban zajló sok minden megosztottsága, és arról a magasabb szintről tudtok figyelni, ahol láthatjátok, hogy mi történik, akkor nagyobb szolgálatot tudtok tenni embertársaitoknak.


Nem ragadhattok bele, és lehettek részei a megoldásnak. Ha egyesíteni akarjátok az emberiséget, és meg akarjátok mutatni, hogy mindannyian készen álltok a földönkívüli kapcsolatfelvételre, akkor hajlandónak kell lennetek elengedni azt az oldalt, amelyet általában képviseltek. Képesnek kell lennetek felülemelkedni mindenen, és felismerni, hogy mindenki odakint visszatükrözi nektek azt, amit szeretnetek, gyógyítanotok, megbocsátanotok vagy talán értékelnetek kell. Amikor mindenkit és mindent el tudtok fogadni olyannak, amilyenek, és ahogy vannak, akkor elkezdhetitek látni azokat a fajta változásokat, amelyeket látni szeretnétek az emberi kollektív tudatosságban. Mi most folyamatosan teret tartunk mindannyiótoknak, és látjuk a javulást. Érezzük őket, és tudjuk, hogy a fizikai birodalomban minden valóságban és minden idősíkon ezek a javulások jönnek.


Minden, amit tesztek, gondoltok és mondtok, nem csak a ti valóságotokra és arra az idővonalatokra van hatással, ahol éppen vagytok; hatással vagytok a multiverzumra mindazzal, amit rezgésileg, energetikailag és a tetteitekkel felkínáltok. Ennyire hatalmasak vagytok, és amikor rácsatlakoztok, és látjátok, hogy mire van szükség, hogy mi tükröződik vissza hozzátok, akkor pontosan tudjátok, hogy mit kell tennetek. Pontosan tudjátok, hogy hol van a legnagyobb szükség a szeretetre; pontosan tudjátok, hogy hová kell küldeni a gyógyítást, és ebben segít a ráhangolódás.