top of page
Keresés

Az Arkturiszi Csoport üzenete, 2022.07.03.

Kedves igazság tanítványai, üdvözlünk benneteket az üzenetünkben.


Soha ne kételkedjetek abban, hogy mind személyesen, mind globálisan egy Isteni Terv bontakozik ki. Soha nem úgy volt, hogy a Föld örökre a háromdimenziós energia bolygója maradjon, amelyet a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom illuzórikus hiedelmei irányítanak.

Korszakokkal ezelőtt a lelkek még szellemi formában úgy döntöttek, hogy megtapasztalják, milyen lenne, ha Istentől különállónak éreznék magukat. Idővel azonban kezdték elfelejteni, hogy a tapasztalataik nem valósak. Néhányan elvesztek/csapdába estek az elkülönülés illúzióiban, amit ők maguk választottak, és az elkülönülés lett a tudatállapotuk, ami lehetővé tette a sűrűség megnyilvánulásainak kezdetét. Néhányan emlékeztek arra, hogy kik voltak, és bölcsen úgy döntöttek, hogy nem játszanak tovább ebben a játékban, de sokan nem tették. Ez a bukott angyalok története.


A Föld most készen áll arra, hogy túlfejlődjön az elkülönülés ősi energiáin, amelyek oly sokáig uralkodtak, mert az elkülönülés soha nem volt valóság. Az embereket nem arra szánták, hogy félelemben éljenek, kiszolgáltatottan az anyagi értelem és az elkülönülés összes elme által alkotott teremtményének. Isteni lények vagytok, mindig is azok voltatok és mindig is azok lesztek, de az elkülönülés hite olyan mélyen beivódott a Föld kollektív tudatosságába, hogy az azon való túlfejlődésnek egy folyamatnak kell lennie.


Mindenkinek meg kell tisztítania a régi, de még mindig aktív energiát, ami több száz élet során felhalmozódott, mielőtt teljesen összehangolódhatna a magasabb frekvenciákkal. Ahogy egyre több spirituális Fényenergia árad a Földre a felemelkedési folyamat részeként, olyan ősi, sűrű energiák kerülnek felszínre, amelyek sokáig szunnyadtak magában a Földben. Ugyanez történik az egyénekkel is. Régi energiák, amelyeket életről-életre tároltak és hordoztak a sejtmemóriában, szintén felszínre törnek, hogy elismerjék és megtisztítsák őket.


A nagy tisztulások, azok, amelyekben bizonyos hiedelmek egynél több életben is aktívak voltak, általában lépcsőzetesen történnek, amelyek gyakran valamilyen fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális tapasztalattal kezdődnek, ami miatt azt hiszik, hogy valahogy kudarcot vallottak. A tisztulási tapasztalatok az egész hiedelemrendszer pusztító összeomlásától kezdve egészen néhány olyan hiedelem egyszerű felismeréséig terjedhetnek, amely mélyebb vizsgálatot igényel. A legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy energiát kell tisztítani, mert az más életekben felhalmozódott és tárolódott, ezért tűnik úgy, hogy a tisztító tapasztalatok gyakran "a semmiből jönnek".


Nagyon sok tisztítás az álom állapotában történik. Emberek, helyek és helyzetek, amelyekre emlékeztek, vagy ebben az életben ismert emberek különböző szerepeket játszanak. A tisztulások általában szakaszosan történnek, amikor egynél több előző élet érintett volt ugyanolyan módon - egy ősi vallási csoport vagy szekta, vallási rendek, vagy egy olyan gondolkodási iskola, amely fogadalmakat és eskütételeket követelt. Tekintsetek a tisztulási tapasztalataitokra inkább diplomázásnak, mint olyasminek, amitől rettegnetek kellene abban a tudatban, hogy a régi energia feloldódása magasabb energetikai szintre juttat benneteket, mint amikor azt az energiamezőtökben hordoztátok.


Néhányan abban a hitben, hogy visszaléphetnek evolúciós folyamatukban, minden napot folyamatosan éberen élnek minden "rossz" gondolatra, ami átúszik az elméjükön, attól való félelmükben, hogy spirituálisan elbuknak vagy visszafejlődnek. Lehetetlen visszatérni egy korábbi tudatállapotba, ha egyszer már túlfejlődtél rajta. Igen, a régi és ismerős gondolatok egy ideig még jönnek-mennek, de az emberi gondolkodás és a tudatosság nem ugyanaz. Sokan próbáltak már visszamenni korábbi időkbe és könnyebb időkbe, de a spirituális evolúciós folyamat nem engedi meg, hogy az ember visszaaludjon, ha egyszer már felébredt az igazság valamely aspektusára.



A spirituális felismerés nagyon kényelmetlen lehet, ha az ember hozzászokott egy megszokott, kényelmes életmódhoz. A felismert igazságot figyelmen kívül lehet hagyni, és gyakran figyelmen kívül is hagyják, de a felismerés nyaggató hatása mindig megmarad, és akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé kívánatos, hogy elrontsa a szórakozást.


Minden ember egy bizonyos ponton ráébred a valódi Önvalóságára, ezt nem lehet elkerülni, mert ez a valóság. Az ellenkező látszat ellenére minden beteg vagy egészséges, jó vagy rossz, gazdag vagy szegény, okos vagy buta egyén az Isten/Isteni Tudatosság megnyilvánulása, egyszerűen azért, mert semmi más nem létezik. Vagy van egy mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Isteni Tudatosság, akit "Istennek" hívnak, vagy nincs, és a szabad akarat lehetővé teszi minden ember számára, hogy ezt elfogadja vagy megtagadja, de a választás, amit tesz, soha nem tudja megváltoztatni vagy befolyásolni a Valóságot.


Soha ne higgyétek, hogy egy végtelen Istent meg lehet érteni a véges emberi elmével, mert ez nem lehetséges. Sokan megpróbálták, és sokan tévesen azt hiszik, hogy sikerült, de az emberi elme háromdimenziós fogalmak és hiedelmek által korlátozott, amelyek soha nem képesek felfogni az Isteni Tudatosság hatalmas valóságát. Isten azonban képes kinyilatkoztatni magát azoknak, akik felkészültek és fogékonyak, és ez az, amiért a meditáció fontos szerepet játszik a spirituális utazás során.


Az igazi meditáció valódi célja a spirituális összehangolódás a Forrással, és nem az, hogy valami kívánt dolgot vonzzunk magunkhoz, élményekben legyen részünk, színeket és látomásokat lássunk, hangokat halljunk, vagy csak relaxáljunk. Ne legyenek más vágyaid meditáció közben, mint hogy összehangolódj és megpihenj a saját lényed Istenségével való egységben. Ez a kapcsolat megnyilvánulhat akkor vagy később több Fényként, nagyobb tudatosságként, gyógyulásként vagy szükséges válaszokként, de az is lehet, hogy nem. Lehet, hogy megtapasztalsz valamit meditáció közben, lehet, hogy nem, de ez nem teszi érvénytelenné a meditációt. Mint minden más dologban, a szándékod is fontos, és a meditációnál egyszerűen a belső Forrással való összehangolódásnak kell lennie.


A Felsőbb Éned az az aspektusod, amely soha nem hagyta el a tudatos EGYségedet a Forrással, és folyamatosan vezeti spirituális utadat, mert ez te vagy. Felsőbb Éned magadhoz vonzza azokat a tapasztalatokat, amelyekre spirituálisan felkészültél, és amelyek szükségesek a magasabb tudatállapot eléréséhez. Soha nem fogsz olyan tapasztalatokat kapni, amelyek meghaladják a képességedet, hogy tanulj és fejlődj belőlük, bár lehet, hogy ez nem így tűnik, amikor úgy érzed, hogy valamilyen intenzív nehézség közepette túlterhelt vagy.


Szeretnénk még egyszer beszélni a szeretetről, és emlékeztetni benneteket, hogy a szeretet minden, ami létezik, mert ez az energetikai kapcsolat, amely az EGY Isteni Tudatosság végtelen kifejeződéseiben, azokon keresztül, körülöttük és közöttük áramlik. A szeretet hatással van, része mindennek és befolyása van mindenre. A szeretet az EGY mindenütt jelenlévő harmóniája, de a földön a dualitás, az elkülönülés és a két erő ablakain keresztül értelmezik, amelyek a szeretet sok-sok ego-alapú hamis teremtményét alkotják.


A "szeretetet" gyakran használják arra, hogy fizikailag, érzelmileg, mentálisan irányítsák vagy bántalmazzák a másikat, és gyakran ürügy az ego vágyainak kielégítésére, bűntudattal, erőszakkal, becstelenséggel vagy hamis áldozattá válással járó tevékenységeken keresztül, valamint százával más öncélú cselekedeteken keresztül. A szeretetet gyakrabban csak érzelemnek tekintik, mint tudatállapotnak. A szerelemről alkotott elképzelések, amelyek szerint a szerelem csak szex, romantika és vonzalom, a háromdimenziós illúzió nagy részét alkotják.



A Szeretet valósága az egység, a kapcsolat, amely örökké áramlik az Egy minden kifejeződése között, amely sokként nyilvánul meg. A világban a szeretet magasabb formáit szolgálatként figyelhetitek meg, amelyet nem az ego-alapú "jót akarás" irányít az elismerés és dicséret érdekében, a mások választásainak ítélkezés nélküli elfogadásában, és azokban, akik mindig készen állnak arra, hogy segítsenek másoknak, akiknek segítségre van szükségük, nem csak akarják azt. (Fontos, hogy ezt a különbséget megtegyük) A háromdimenziós tudatosság képtelensége arra, hogy a Szeretetet mint Egységet felfogja, a szeretet torzításait eredményezte, amelyek jelenleg élnek és virulnak a Földön, és amelyeket folyamatosan reklámoznak a filmek, a televízió, a könyvek stb.


A Fényenergia intenzitása, amely most a Földre árad, sokakat ébreszt rá a szeretetről szóló sok általánosan elfogadott koncepcióval kapcsolatos mélyebb elégedetlenség érzésére. Az eredmény a mindenféle kapcsolatokkal kapcsolatos hiedelmek változásában fog megmutatkozni. A szeretetről általánosságban korábban elfogadott és korlátozó elképzelések kezdenek megváltozni, ahogy a szeretet és annak kifejeződésének magasabb rendű érzete kezdi áthatni a kollektívát.


A többség egyelőre nem tudja, hogy a szeretet valósága az egység, és azok, akik csak szűk és gyakran vallási alapú módon képesek elfogadni a szeretetet és a kapcsolatokat, harcolni fognak a változás ellen, miközben továbbra is ítélkeznek és elítélik azokat, akik képesek a szeretetet tágabb értelemben megérteni, ami jobban összhangban van az EGYség igazságával.


Pihenjetek az egységben és egyszerűen LÉTEZzetek - egy megfigyelő, aki tudja, hogy a látszat ellenére Isten az egyetlen hatalom és valóság. Amikor ebben a felismerésben élsz, mozogsz és van létezésed, tudatod Fénye megérint minden más tudatosságot, amely képes befogadni és összehangolódni vele.


Mivel csak EGY van, azt teszed, amiért jöttél, egyszerűen azzal, hogy a legmagasabb Fényed vagy. Soha ne kételkedj ebben.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page