top of page
Keresés

Az arkturiaiak új újoncokat keresnek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Azokat az egyéneket vesszük célba, akik a legnyitottabbak a magas frekvenciájú energiák befogadására. Azokra helyezzük a hangsúlyt, akik bizonyították, hogy képesek nagy mennyiségű magas frekvenciájú energiát kezelni, mert tudjuk, hogy egy ember mekkora különbséget tud tenni. Tudjuk, hogy mindannyiótoknak több emberre van szüksége a Földön, akik nem csak megosztják a többi emberrel, amit tudnak, hanem azt a magas frekvenciájú rezgést is sugározzák, ami olyan hullámhatással bír, ami mindenkit megérint, akivel kapcsolatba kerülnek.


Ezt időről időre elmondjuk nektek, de itt érdemes megismételni. Valóban nem tudjátok, hogy milyen erősek vagytok, és amikor úgy döntötök, hogy rájöttök, milyen erősek vagytok, meg fogtok lepődni, hogy mennyi mindent tudtok fogadni, mennyi mindent tudtok teremteni, és mit tudtok tenni azokkal az energiákkal, amelyekhez hozzáférhettek. Fenomenális lények vagytok; a tiszta szeretet lényei vagytok. Ti a Forrásenergia vagytok, akik fizikai testekbe vetítitek magatokat, és elfelejtettétek, hogy kik vagytok és honnan jöttetek, de itt az ideje, hogy felébredjetek. Itt az ideje, hogy megmutassátok magatoknak ezeket az igazságokat. Egy dolog ezeket a tudatosságotokban tartani, és még egy másik dolog megélni őket.


Ha ennek a közvetítésnek a fogadása után úgy döntötök, hogy érdekel benneteket az erőtök megismerése és annak meghatározása, hogy mennyi energiát tudtok befogadni, akkor felfigyelünk rátok. Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, amit mindannyiótokat látunk tenni azokban az idősíkokban, amelyekre a fókuszunkat helyezzük itt a nem-fizikaiban. Azokról az idővonalakról beszélünk, ahol exponenciálisan növekedtek azáltal, hogy megnyitjátok a szíveteket és szerettek másokat, megnyitjátok a koronátokat és többet kaptok, megnyitjátok az elméteket és kiengeditek mindazt, ami már nem szolgál benneteket, és beengeditek mindazt, ami megvigasztal benneteket, táplál benneteket, újjáéleszt benneteket, és megerősít benneteket azokban az igazságokban, amelyek néha a tudatosságotok felszíne alatt húzódnak.


Készen álltok arra, hogy többet vállaljatok, többet tegyetek, többek legyetek, és másoknak is megmutassátok az utat, és mi új tagokat keresünk, mert készen állunk arra, hogy többetekkel, mint egyénekkel dolgozzunk, és segítsünk zökkenőmentesen, örömmel és békésen megvalósítani ezt a tudatváltást. És továbbra is vezetni fogunk benneteket azok felé az idővonalak és azok felé a jövők felé, mert annyira szeretünk benneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page