top of page
Keresés

Az arkturiai napirend, a földi személyzet és a råcsmunkåsok

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. Örömmel kapcsolĂłdunk mindannyiĂłtokhoz.


Nagyon nagy rajongĂłi vagyunk mindannyiĂłtoknak ott a Földön, mert a nehezebb utat vĂĄlasztottĂĄtok. Azt vĂĄlasztottĂĄtok, hogy több kihĂ­vĂĄst, több terhet vĂĄllaljatok magatokra az elƑzƑ Ă©letbeli Ă©njeitekbƑl Ă©s a genetikai vonalatokbĂłl, Ă©s tudjuk, hogy azĂ©rt tettĂ©tek ezt, mert akkor Ășgy Ă©reztĂ©tek, hogy kĂ©szen ĂĄlltok a kihĂ­vĂĄsra. Azt is tudjuk, hogy amint a legtöbbetek elkezdte Ă©lni az Ă©letĂ©t ebben a jelenlegi földi korszakban, felfedeztĂ©tek, hogy a kihĂ­vĂĄsok idƑnkĂ©nt gyötrelmesek, enyhĂ©n szĂłlva elviselhetetlenek voltak. És mĂ©gis, tovĂĄbb mentetek, tovĂĄbb jöttetek a Földre, egy olyan helyre, ahol senki sincs csapdĂĄban.


Senki sem kĂ©nyszerĂŒl arra, hogy a karma miatt bĂĄrhol is inkarnĂĄlĂłdjon. Oda inkarnĂĄlĂłdtok, ahovĂĄ akartok, amikor akartok, az adott helyen Ă©s idƑben, mert szuverĂ©n lĂ©nyek vagytok, mert ti vagytok a ForrĂĄs, Ă©s ti vĂĄlaszthatjĂĄtok meg, hogy folytatjĂĄtok-e az Ă©letek sorozatĂĄt egy adott helyen. Azok közĂŒletek, akik Ă©letek sorozatĂĄt vĂĄlasztottĂĄk ott, a Föld bolygĂłn, ezt nagy bĂĄtorsĂĄggal tettĂ©k, Ă©s hatalmas hittel önmagatokban, valamint a vezetƑitekbe Ă©s mĂĄs segĂ­tƑitekbe vetett hittel.


A terv tehĂĄt sosem az volt, hogy mindent egyedĂŒl csinĂĄljatok, Ă©s sok tekintetben nem is vagytok egyedĂŒl ott a Földön, mĂ©g ha nĂ©ha Ășgy is tƱnik, hogy igen. Mindenki, aki folyamatosan kapja ezeket az ĂŒzeneteket tƑlĂŒnk, nagyon is valĂłsĂĄgos mĂłdon kapcsolĂłdik. Ti lehorgonyoztok az arkturiai energiĂĄkban, Ă©s leföldelitek Ƒket a FöldanyĂĄba. Egy arkturiai rĂĄcsot hoznak lĂ©tre, Ă©s ti pszichikai, telepatikus kommunikĂĄciĂłban vagytok egymĂĄssal ezeken a rĂĄcsvonalakon keresztĂŒl, amelyeket lĂ©trehoztok.


Ti vagytok a földi szemĂ©lyzetĂŒnk a Föld bolygĂłn, Ă©s szĂŒksĂ©gĂŒnk van rĂĄtok, hogy ĂĄtadhassuk a segĂ­tsĂ©get, az ĂștmutatĂĄst Ă©s a bölcsessĂ©get, amit az egĂ©sz emberisĂ©gnek ĂĄt akarunk adni. De mint tudjĂĄtok, nem mindenki ĂĄll kĂ©szen arra, amit adnunk kell, Ă©s itt jöttök ti a kĂ©pbe, mint az arkturiai földi szemĂ©lyzet. Ti vagytok a rĂĄcsmunkĂĄsok, akik elĂ©rhetƑvĂ© teszik ezeket az energiĂĄkat mĂĄsok szĂĄmĂĄra, akik egyĂ©bkĂ©nt elzĂĄrkĂłznĂĄnak tƑlĂŒk, akik kinevetnĂ©nek benneteket, ha elkĂŒldenĂ©tek nekik egy ilyen ĂŒzenetet, mert Ășgy gondoljĂĄtok, hogy az rezonĂĄlhat vagy segĂ­thet nekik valamilyen mĂłdon. És tudjuk, hogy sokan közĂŒletek megtettĂ©k ezt, Ă©s megkaptĂĄk ezeket a vĂĄlaszokat azoktĂłl, akiknek segĂ­teni akartak az Ă©letĂŒkben.


De tudjĂĄtok ezt - mindenkihez azzal jutsz el, amit a tudatossĂĄgodban, a hitedben Ă©s a nyitott szĂ­veddel tartasz. Mi következetesen azt mondjuk nektek, hogy a szeretet a vĂĄlasz, hogy az egyĂŒttĂ©rzĂ©s az Ășt, Ă©s hogy a belsƑ bĂ©ke vezet ahhoz, hogy mindent megkapjatok, amit akartok, Ă©s ezeket az igazsĂĄgokat sugĂĄrozva sĂ©tĂĄlgattok, mĂ©g akkor is, ha nem mondjĂĄtok ki hangosan annak, aki Ă©ppen a bevĂĄsĂĄrlĂĄst szĂĄmolja fel nektek a közĂ©rtben. Mindannyian profitĂĄlnak abbĂłl, amit tƑlĂŒnk kaptok, Ă©s mi nagyon hĂĄlĂĄsak vagyunk mindannyiĂłtoknak a Földön, de kĂŒlönösen azoknak, akik segĂ­tenek az arkturiai napirend elƑmozdĂ­tĂĄsĂĄban, ami termĂ©szetesen az emberisĂ©g felĂ©bredĂ©sĂ©nek Ă©s felemelkedĂ©sĂ©nek segĂ­tĂ©se.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page