top of page
Keresés

Az Arkturiai csoport üzenete, 2023.02.12.

Marilyn Raffaelle által csatornázva


Üdvözlünk titeket, kedves olvasók. Tudjátok, hogy mi és sokan mások, akik jelenleg ezen az oldalon együtt dolgoznak veletek, tiszteljük, és nagyra értékeljük a munkát, amit a frontvonalon végeztek. Még ha úgy is érzitek, hogy semmit sem tesztek, tudjátok, hogy már a tudatállapototok jelenléte is segít a világ kollektívájának felemelésében. Mi erről az oldalról segítjük a Föld felemelkedési folyamatát, de nektek sokkal nehezebb munkátok van, hogy benne dolgozzatok, miközben nem vagytok odavalósiak.Ez az üzenet a bizalomról szól. Reménnyel és izgalommal telve érkeztetek a Földre, bízva abban, hogy jól felkészültek vagytok arra, hogy szerepet játszhassatok a Föld felemelkedési folyamatában, de a látszólag változatlanul zajló várakozás évei után sokan közületek azt tapasztaljátok, hogy a folyamatba vetett bizalmatok egyre csökken.

Kérdezzétek meg magatoktól, hogy bíztatok-e a felemelkedési folyamatról alkotott háromdimenziós elképzelésekben - hogyan fog vagy kellene kinéznie, kibontakoznia és mikor?


A felemelkedési energiát jelenleg a legtöbben úgy tapasztalják, mint a kormány, az egészségügy, az oktatás és a vallási vezetők iránti bizalom gyengülését, amit a többség mindig is tanúsított, ami a kollektív ébredést és a személyes felhatalmazást jelzi. A régóta fennálló tekintélyek iránti bizalom csökkenése és megkérdőjelezése, bármilyen finom is, a változás és az ébredés jele - a felemelkedési folyamaté.


Még a spirituálisan éberek is kísértésbe eshetnek, hogy elveszítsék a bizalmukat, amikor a káosz, a háború, a növekvő erőszakos cselekmények, a természeti katasztrófák és a "vezetők" világát látják, akik inkább az újraválasztásra és a "kastély királya" szerepére koncentrálnak, mint hogy azok javára dolgozzanak, akiknek a szolgálatára megválasztották őket. Megkérdezhetitek: "Tévedtem-e mindezzel kapcsolatban? Tényleg van egy Isteni Terv? A Föld valóban egy magasabb dimenzióba emelkedik?"


Spirituálisan készen álltok és felkészültetek a munkára, amiért jöttetek, hogy a háromdimenziós világban éljetek, de ne legyetek benne egy olyan tudatosságon keresztül, amely megérti, hogy a negatívitás, ami most a világban burjánzik, a magas frekvenciájú Fény jelenlétét jelzi, amely sok mindent lebont, ami az emberiséget rabságban tartotta.


A homokra épített templomoknak össze kell omlaniuk és fel kell oldódniuk belül és kívül egyaránt, hogy az új és magasabb rezonanciájú dolgok a helyükre léphessenek. Továbbra is erős az a szokás, hogy a világ problémáit háromdimenziós problémaként értelmezik, amelyeknek semmi közük a felemelkedési folyamathoz. Engedjetek el minden elképzelést arról, hogy a dolgoknak hogyan kellene vagy nem kellene lenniük, mert az emberi elme képtelen meglátni a nagyobb képet. Álljatok a legmagasabb spirituális tudatosságotok Fényében és egyszerűen csak figyeljetek.