top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2023.01.15.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözöljük kedves olvasóinkat. A változások és új kezdetek idején ne feledjétek, hogy minden az isteni terv szerint történik.A magas frekvenciájú energia mindenütt jelen van, mert az Isteni Tudatosságban és az Isteni Tudatosságból származik, de a többség nem volt olyan tudatossági szinten, amely képes lett volna összehangolódni vele. Mivel csak EGY van, és mivel most egyre több magasan fejlett tudatállapot van a Földön, egyre több ember kezd hozzáférni a mindig is jelenlévő, de többnyire ismeretlen Fényenergiákhoz, ami lehetővé teszi, hogy több egyén megtapasztalja és integrálja őket, ami viszont megvilágosítja a kollektív tudatosságot.


Mindenki kezdi megtapasztalni ezeket a magasabb frekvenciákat, és tudatossági állapotának megfelelően fordítja le őket. Egyesek számára ez félelmet és zavarodottságot jelenthet, mások számára viszont a tudatosság új szintjeire való átmenetet, amely először teszi lehetővé számukra, hogy felismerjék, hogy sok általánosan elfogadott világhit valójában "hatalom feletti hatalmat" képvisel annak címén, hogy mi szolgálja mások érdekeit.


A helyes és helytelen sok fogalma feloldódik és tovább fog oldódni, ahogy az egyének továbbfejlődnek azon az igényen túl, hogy mások mondják meg nekik, mit tegyenek, és elkezdenek bízni az intuíciójukban, és abból élni. A "helyes élet" sok fogalma egyszerűen el fog tűnni a hit energiája nélkül, amely fenntartja és táplálja őket. Ahogy egyre több ember ébred rá arra a tényre, hogy sok minden, amit a szülők, tanárok, papok, rabbik és lelkészek tanítottak nekik, egyszerűen nem igaz, a világ meg fog változni.


A személyes spirituális megerősödés tudatosságába való fejlődést gyakran megelőzi a személy háromdimenziós alapjának teljes vagy részleges összeomlása. A félelem és a káosz, amely egy személy szilárdan megalapozott és soha meg nem kérdőjelezett háromdimenziós alapjának összeomlásából fakad, gyakran az egyetlen módja annak, hogy azok, akik spirituálisan készen állnak a többre, a következő szintre fejlődhessenek. Spirituális körökben ezt "ébresztő hívásnak" nevezik.


Mindenki veleszületetten vágyik a békére, kényelemre és biztonságra, és tudatállapotának megfelelően keresi ezeket a dolgokat. A legtöbben egyelőre nincsenek tudatában annak, hogy ezek Isteni tulajdonságok, és ezért csak belülről áramolhatnak a kifelé, ha tartósak akarnak lenni. A háromdimenziós tudatállapot a külsőben keresi ezeket a dolgokat, és a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom fogalmaiból próbálja felépíteni magának a "tökéletes életet".


Amikor az ember "tökéletes élete" összeomlik, az eredmény sokk, zűrzavar és kétségbeesett próbálkozás, hogy mindent visszaállítson úgy, ahogy volt, még akkor is, ha az, ami volt, már nem rezonál, és az ember nyomorultul érzi magát. Érzelmi fájdalom, félelem és zűrzavar van, mert a személyes alapok abból épülnek fel, amit igaznak és szükségesnek tartunk a boldogsághoz