top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.12.12.


Marylin Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, üdvözlünk benneteket.


Tudjátok, hogy a magasabb dimenziókban sokan figyelnek és vezetnek benneteket a változások és a zűrzavar ezen időszakában. Tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül, és nagyra értékeljük bátorságotokat és erőtöket, hogy úgy döntöttetek, hogy részesei lesztek a Föld felemelkedési folyamatának, hogy egy megvilágosultabb kollektív tudatosságot hozzatok létre.


A hétköznapi élet minden szintjén minden változik, mert a kollektív tudatosság változik. Ez hatással van az ébren lévőkre és azokra is, akik még nem, ami a megszokott ünnepi rituálékat és ünneplést illeti. Mivel a tudatosság a forma szubsztanciája, lehet, hogy belső zavarodottságot és izgalomhiányt tapasztalsz a karácsonyi vagy hanukai hagyományok, hiedelmek és koncepciók tekintetében, amelyeket korábban szerettél, és amelyekben teljes szívvel részt vettél.


Ennek ellenére sokan megpróbálják a megszokott ünnepi rituálékat szilárdan a helyükön tartani, abban a hitben, hogy ettől minden újra "normálisnak" fog tűnni. A félelem hajtja a változással szembeni ellenállást. A kiskereskedelmi piacok félnek a pénzügyi veszteségektől, ezért továbbra is úgy népszerűsítik az ajándékvásárlást, mint ami egyenlő a szeretettel. A média hangos ünnepi zenét játszik, a televíziók pedig érzelmes ünnepi filmeket vetítenek újra.