top of page
Keresés

AZ ÚJ ISTENI TERVRAJZ LETÖLTÉSE ** 2022. SZEPTEMBER

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane által közvetítve


Szeretett mesterek, soha ne felejtsétek el, hogy a legközelebbi és legkedvesebb barátotok ti magatok vagytok - a saját Lélek-tudatotok. A Szent Szív központotokban bölcsességet, együttérzést, türelmet, és ami a legfontosabb, korlátlan Szent Szeretetet találtok. A sűrűségbe való teremtő tapasztalat kezdetétől fogva minden emberi életforma a kinyilatkoztatások folyamatos, szakadatlan sorozatának van kitéve. A kíváncsi, kérdező elme az emberi természet beépített, velejárója volt. A Földet most ismét egy új, magasabb evolúciójú emberiség-fajta számára készítik elő. Mindannyian, mint Csillagmagok és Világszolgálók, Emlékezetmag-atomokkal vagytok kódolva, amelyek égő vágyat adnak nektek arra, hogy részt vegyetek e hihetetlen jövő álmának megnyilvánulásában. A ti személyes célotok az, hogy a jelenlegi, Harmadik/Negyedik dimenziós valóság káoszának és zűrzavarának közepette Önvezérelt, Lélek által inspirált entitássá váljatok.


Egy új Isteni Tervrajz, tele fejlett kreatív ötletekkel, amelyek még a mai legbriliánsabb, legfejlettebb elmék legvadabb álmait is felülmúlják, az Isten-tudatosság erőteljes Sugaraival sugározódik le a Földre és az emberiségre ennek az Alvilágegyetemnek a Nagy Központi Napjából. Egy fejlett Léleknek, aki a felemelkedés keskeny ösvényét járja, meg kell tanulnia, hogyan szívja magába és integrálja az eljövendő Korszak három fő Isteni Sugárát, a SZELLEMI HÁROMSÁGOT, amely a következőkből áll: ISTENI AKARAT / HATALOM * SZERETET / INTUÍCIÓ * INTELLIGENS, CÉLTUDATOS CSELEKVÉS.


Miért ne költöznél a felemelkedő tudatosság spiráljának középpontjába, a dualitás és a polaritás szemébe ─ ahol minden nyugodt és békés ─ tele tiszta kozmikus életerő anyaggal, Adamantin részecskékkel, amelyek csak arra várnak, hogy a jövőképedbe formálódjanak? Ebben a pillanatban, ahogy a Szent Szív Központodba költözöl, megtapasztalhatod Atya/Anya Istenünk és a Legfelsőbb Teremtő mélységes szeretetét és együttérzését. Kérlek, fogadd el ezt a megváltoztathatatlan igazságot: te egy kincset érő fiú vagy lány vagy, akinek fontos küldetése van, és semmi, amit mondhatsz vagy tehetsz, nem csökkentheti ezt a szeretetet. Itt az ideje, hogy feloldjátok a Szent Elméteket és Szent Szíveteket védő Fényhártyákat, ami hozzáférést biztosít számotokra a Felsőbb Lélek-Felsőbb Énetek magasabb frekvenciájú Emlékezet Mag Atomjaihoz.


Túl sokan közületek még mindig nagy terheket cipelnek a múltból. Hibákat, amiket ebben az életetekben követtetek el, és sokan a múltbeli kondicionálásból és az összes előző életetekből származó fájdalmas események vagy cselekedetek eltemetett emlékeiből is. Ezen emlékek megtartása vagy az igazságtalanság terheinek cipelése már nem szolgál benneteket. Itt az ideje, hogy megengedjétek, hogy segítsünk nektek meggyógyítani a fizikai porhüvelyetekben és auramezőtökben tárolt fájdalmas emlékeket. Épp úgy, ahogyan a harmadik/negyedik dimenziós, kollektív tudatossági hiedelemminták torzulásait is tisztítjuk; ezáltal visszahozva ezeket a dimenziókat a dualitás eredetileg tervezett spektrumába. A félelem egy primitív harc vagy menekülés érzelem, ami akadályozza a tudatosságotok kiterjesztését. Itt az ideje, hogy megtisztítsátok és átprogramozzátok alacsonyabb emberi természetetek alapvető, ösztönös összetevőit.


Fontos, hogy megértsétek: még ha már nem is emlékeztek a múltbeli hibáitokra vagy azokra a gondolatokra és tettekre, amelyek kibillentettek az egyensúlyotokból; amíg ezeket a negatív gondolatformákat nem ismeritek el és nem alakítjátok át, addig ezek az energiák még mindig jelen vannak a sejtstruktúrátokban, és arra várnak, hogy helyrehozzátok és visszahelyezzétek őket a belső harmóniába. A tudatos tudatosságotokon keresztül és akaratotok összehangolásával Felsőbb Énetek és Anya/Atya Ist