top of page
Keresés

AZ ÚJ ISTENI TERVRAJZ LETÖLTÉSE ** 2022. SZEPTEMBER

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane által közvetítve


Szeretett mesterek, soha ne felejtsétek el, hogy a legközelebbi és legkedvesebb barátotok ti magatok vagytok - a saját Lélek-tudatotok. A Szent Szív központotokban bölcsességet, együttérzést, türelmet, és ami a legfontosabb, korlátlan Szent Szeretetet találtok. A sűrűségbe való teremtő tapasztalat kezdetétől fogva minden emberi életforma a kinyilatkoztatások folyamatos, szakadatlan sorozatának van kitéve. A kíváncsi, kérdező elme az emberi természet beépített, velejárója volt. A Földet most ismét egy új, magasabb evolúciójú emberiség-fajta számára készítik elő. Mindannyian, mint Csillagmagok és Világszolgálók, Emlékezetmag-atomokkal vagytok kódolva, amelyek égő vágyat adnak nektek arra, hogy részt vegyetek e hihetetlen jövő álmának megnyilvánulásában. A ti személyes célotok az, hogy a jelenlegi, Harmadik/Negyedik dimenziós valóság káoszának és zűrzavarának közepette Önvezérelt, Lélek által inspirált entitássá váljatok.


Egy új Isteni Tervrajz, tele fejlett kreatív ötletekkel, amelyek még a mai legbriliánsabb, legfejlettebb elmék legvadabb álmait is felülmúlják, az Isten-tudatosság erőteljes Sugaraival sugározódik le a Földre és az emberiségre ennek az Alvilágegyetemnek a Nagy Központi Napjából. Egy fejlett Léleknek, aki a felemelkedés keskeny ösvényét járja, meg kell tanulnia, hogyan szívja magába és integrálja az eljövendő Korszak három fő Isteni Sugárát, a SZELLEMI HÁROMSÁGOT, amely a következőkből áll: ISTENI AKARAT / HATALOM * SZERETET / INTUÍCIÓ * INTELLIGENS, CÉLTUDATOS CSELEKVÉS.


Miért ne költöznél a felemelkedő tudatosság spiráljának középpontjába, a dualitás és a polaritás szemébe ─ ahol minden nyugodt és békés ─ tele tiszta kozmikus életerő anyaggal, Adamantin részecskékkel, amelyek csak arra várnak, hogy a jövőképedbe formálódjanak? Ebben a pillanatban, ahogy a Szent Szív Központodba költözöl, megtapasztalhatod Atya/Anya Istenünk és a Legfelsőbb Teremtő mélységes szeretetét és együttérzését. Kérlek, fogadd el ezt a megváltoztathatatlan igazságot: te egy kincset érő fiú vagy lány vagy, akinek fontos küldetése van, és semmi, amit mondhatsz vagy tehetsz, nem csökkentheti ezt a szeretetet. Itt az ideje, hogy feloldjátok a Szent Elméteket és Szent Szíveteket védő Fényhártyákat, ami hozzáférést biztosít számotokra a Felsőbb Lélek-Felsőbb Énetek magasabb frekvenciájú Emlékezet Mag Atomjaihoz.


Túl sokan közületek még mindig nagy terheket cipelnek a múltból. Hibákat, amiket ebben az életetekben követtetek el, és sokan a múltbeli kondicionálásból és az összes előző életetekből származó fájdalmas események vagy cselekedetek eltemetett emlékeiből is. Ezen emlékek megtartása vagy az igazságtalanság terheinek cipelése már nem szolgál benneteket. Itt az ideje, hogy megengedjétek, hogy segítsünk nektek meggyógyítani a fizikai porhüvelyetekben és auramezőtökben tárolt fájdalmas emlékeket. Épp úgy, ahogyan a harmadik/negyedik dimenziós, kollektív tudatossági hiedelemminták torzulásait is tisztítjuk; ezáltal visszahozva ezeket a dimenziókat a dualitás eredetileg tervezett spektrumába. A félelem egy primitív harc vagy menekülés érzelem, ami akadályozza a tudatosságotok kiterjesztését. Itt az ideje, hogy megtisztítsátok és átprogramozzátok alacsonyabb emberi természetetek alapvető, ösztönös összetevőit.


Fontos, hogy megértsétek: még ha már nem is emlékeztek a múltbeli hibáitokra vagy azokra a gondolatokra és tettekre, amelyek kibillentettek az egyensúlyotokból; amíg ezeket a negatív gondolatformákat nem ismeritek el és nem alakítjátok át, addig ezek az energiák még mindig jelen vannak a sejtstruktúrátokban, és arra várnak, hogy helyrehozzátok és visszahelyezzétek őket a belső harmóniába. A tudatos tudatosságotokon keresztül és akaratotok összehangolásával Felsőbb Énetek és Anya/Atya Istenünk akaratával, minden, ami nincs összhangban a magasabb Negyedik/Ötödik Dimenzió frekvenciáival, felbomlik belül, hogy meggyógyuljon és visszatérjen a békés együttélés, az öröm és a szeretetteljes szándék harmóniájába. Ez a forrása annak a sok belső zűrzavarnak, kihívásnak és próbatételnek, amit ti, a Fény öntudatos keresői, tapasztaltok.


Újra és újra hangsúlyoztuk, hogy az egyik legnagyobb kihívás, ugyanakkor az egyik legfontosabb feladat, amit teljesíteni kell ahhoz, hogy a felemelkedés spiráljára léphessetek, az, hogy fókuszált tudatossági pontot tartsatok fenn a Napenergia Központotokban. Ezzel fenntartjátok a Szent Szívbe vezető nyitott átjárót; ezáltal lehetővé téve, hogy a Teremtő Fény szabadon áramoljon hozzátok és belőletek. Ez pedig segít nektek abban, hogy fokozzátok és tökéletesítsétek egyedülállóan gyönyörű, harmonikus Lélekdalotokat.


Ezekben a csodálatos, de embert próbáló időkben nagyszerű lehetőséget kaptok arra, hogy hozzáférjetek a kozmikus könyvtárhoz, amely ennek az Alvilágegyetemnek a rejtélyeit rejti. Ti, a Csillagmag Lelkek, fokozatosan felszerelkeztek arra, hogy megcsapoljátok azokat a szent tárházakat, a Fény Piramisait, ahol a korok egyetemes törvényeit és bölcsességét tárolják. Ezáltal megtanuljátok, hogy bármilyen magasságot meg tudtok lépni, bármilyen akadályt le tudtok győzni, és a felemelkedésetek útja bizonyossággal feltárul. Soha nem vesztettétek el isteniségeteket vagy isteni intelligenciátokat. Mindez csak biztonságban volt, várva az időt, amikor ismét felébredtek, hogy követeljétek születési jogotokat, mint Anya/Atya Istenünk Isteni gyermeke.


Szeretteim, arra kérünk benneteket, hogy összpontosítsatok magatokra, hogy tiszta porhüvelyei lehessetek a Fény kifinomult frekvenciáinak. Képesek vagytok arra, hogy a Teremtő Fény Adamantin részecskéinek csatornájává váljatok, amelyek áthatják fizikai porhüvelyeteket és kiáradnak a formák világába. Azonban fel kell szabadítanotok a Szent Tűz erejét a fizikai testetekből, a gyökércsakrában tárolt Kundalini Tüzet, miközben új utánpótlást kell előcsalogatnotok a Fény nagy hatodik dimenziós városain keresztül. A lélegzet ennek a létfontosságú Életerő energiának a vezetője.


Meg kell tanulnotok használni és tökéletesíteni a Szent Légzés tökéletes ritmusát. A Végtelen Légzés az átalakulási folyamat létfontosságú eleme. Az elmúlt évek során további fontos elemekkel egészítettük ki a haladó technikákat ─ amelyeket be kell építenetek ahhoz, hogy kifejlesszétek és magatokénak valljátok az Önuralmat. Ezek létfontosságú információk, amelyeket integrálnotok kell, majd meg kell osztanotok a mögöttetek lévő Ösvényen haladókkal.


Arra kérünk benneteket, hogy képzeljétek el az Ibolya Lángot, amely a lábatok alól sugárzik felfelé, és teljesen beborít benneteket az átalakulásnak ezzel a létfontosságú energiájával, amely felgyorsítja a bennetek és körülöttetek lévő minden tisztátalan anyag átalakításának folyamatát, valamint védelmet nyújt nektek a külső, negatív hatásokkal szemben. Ahogy spirituális/emberi lénnyé fejlődsz, egyre mélyebb gondolatokra és összetettebb fogalmakra leszel képes. A mélyebb, intenzívebb szeretetre is nagyobb képességet fogsz kifejleszteni.


Amikor integráltad a bőség rezgésképletét, és elfogadtad azt igazságodként, akkor az Energetikai Aláírásod állandó részévé válik. Ezután a bőség e frekvenciamintái sugározni fognak, a Napenergia Központod első és hátsó portáljaiból, végtelen jelben, ezáltal a bőség állandó áramlását teremtve minden jó dologban.


Ne feledjétek, hogy spirituális víziótok manifesztálásához meg kell határoznotok, hogy mit szeretnétek létrehozni, majd világosan elképzelni azt. Először is, mint tudatos társalkotónak, arra kell összpontosítanod, hogy egy kifinomult, fejlett Létezési állapotot és harmonikus életminőséget manifesztálj. Ezért törekedned kell a szeretet, az öröm, a béke, a kreativitás, a jó egészség, a kompatibilis, kielégítő kapcsolatok stb. bőségére. Az Isteni Tudatosság tulajdonságainak, attribútumainak és erényeinek beépítésére való törekvés biztosítani fogja a sikert az összes olyan anyagi tárgy megteremtésében, amelyre szükséged van a kényelmes élethez. Megtanulsz eggyé válni a bőség végtelen áramlásával, miközben bejárod a Teremtés sok szintjét és dimenzióját. Az egyik legfontosabb fogalom, amelyet igazságodként kell elfogadnod, az a kristálytiszta tudatosság, hogy te vagy a teremtője annak a valóságnak, amelyben most és a jövőben élni fogsz.


Sokan kérdezitek, hogy mi a küldetésetek ebben az életben, és mi azt mondjuk nektek: "Lelketek legnagyobb vágya, hogy visszaszerezzétek önmagatok sokféle Arculatát, hogy ismét a társteremtés csodálatos mestere lehessetek, aki akkor voltatok, amikor először testet öltöttetek az anyagi síkokon. A felemelkedési folyamat egy folyamatos utazás, nem pedig egy cél. Minden nap törekedjetek arra, hogy a legmagasabb szintű döntéseket hozzátok meg - maradjatok a pillanatban, mert ez az egyetlen alkalom, amikor hozzáférhettek Isten-erőtökhöz - ne a múltra koncentráljatok, és ne a jövőbe vetítsétek, hanem minden egyes pillanatban a legmagasabb potenciálotokat keressétek. Lássátok életetek kihívásait lehetőségként, ahogy megtanuljátok elengedni a régi, önmagatokat korlátozó módszereket. Ezek elidegeníthetetlen igazságok, amelyeket addig kell magatokba oltani, amíg emberi természetetek szerves részévé nem válnak.


Ez egy kiegyensúlyozó életszakasz számotokra, a CsillagMagok számára, melyben lényetek minden aspektusát harmóniába kívánjátok hozni. Mélyen belül tisztában vagytok azzal, hogy mennyire fontos számotokra, hogy tiszteljétek és integráljátok női természeteteket, a gyengéd, intuitív, kreatív és befelé irányuló energiákat, valamint fejlesszétek és használjátok férfias tulajdonságaitokat. Törekedjetek arra, hogy erősek, mégis gyengédek, kifelé összpontosítók legyetek, miközben megcsapoljátok a bennetek rejlő bölcsesség kincsesházát. Isteni természetetek erősödni fog és tudatosan kifejeződik, ahogy megtanuljátok előhívni Szent Elmétek bölcsességét, amelyet Szent Szívetek együttérzése felülvilágít. Meg kell tanulnotok tömören, konstruktívan és magabiztosan beszélni. Tudjátok, hogy ha a Szent Szívetekben középpontban maradtok és összpontosítotok, az Univerzumnak pozitív módon kell válaszolnia, és a sikeretek biztosított lesz.


Ahogy összehangolódtok Felsőbb Énetek intuíciójára, elkezditek majd érezni a Szent Szívetekben lüktető Isteni Fényt, és elkezdtek a Teremtés Szikrájára összpontosítani minden egyes ember Szent Szívközpontjában, akivel találkoztok. Lehet, hogy ez sok kedves Lélekben halovány, de belül még mindig ég, különben nem lennének életben. Amikor ezt teszitek, automatikusan arra fogtok törekedni, hogy gyakoroljátok az ítélkezésmentességet, és elkezditek meglátni a mindenkiben rejlő pozitív természetet.


Arra kérünk benneteket, hogy használjátok a megkülönböztető képességet, mielőtt bárki tanításait igazságotokként fogadjátok el. Ne akadjatok fenn az elméleten vagy a bonyolult információkon. Csak azt fogadjátok el, ami mélyen belül rezonál, ami szeretetteljes, megvilágosító és a tudatosságotokat bővíti. Sok féligazság van azokban a tanításokban, amelyeket most az emberiség elé tárnak. Ne feledjétek, nektek kell megteremtenetek a szabadságot, a bőséget és a felhatalmazást az életetekben. Ezt senki más nem teheti meg helyettetek. A megkülönböztetés létfontosságú tulajdonság azok számára, akik a felemelkedés és a megvilágosodás útján járnak. Bármit is választotok igazságotokként, azt integrálnotok és alkalmaznotok kell az életetekben céltudatos szándékkal és cselekvéssel. A megkülönböztetés / SZÍVKÖZPONTÚ SZÁNDÉK / Lélekközpontú Cselekvés pozitív megnyilvánulást eredményez.


Függetlenül attól, hogy milyen állomást, körülményeket vagy tudatossági szintet vállaltatok erre az inkarnációra, Lélek-énetek mélyén égő vágy volt, hogy integráljátok Lényetek többszintű aspektusait. Először azonban meg kell gyógyítani és harmonizálni kell őket, hogy a magasabb birodalmak ritka Fényével tölthessétek meg őket. Ahogy megengeditek Felsőbb Éneteknek, hogy Fölöttetek legyen a Fény és vezessen benneteket, egyre több és több ihletett gondolat fog eljutni hozzátok. Sok módja van annak, hogy megengedjétek a Szellemnek, hogy megnyilvánuljon rajtatok keresztül; csak hagyjátok, hogy ez természetes módon történjen, kedveseim. Mi az, ami mosolyra készteti a szíveteket, és mély elégedettséget okoz nektek? Hogyan szeretnétek szolgálni? Sokféleképpen lehet, és sok tehetségetek van (több, mint amennyit elismernétek); a választás azonban mindig a tiétek.


Az Angyali Királyság hatalmas erői, valamint a Fény csodálatos lényeinek hatalmas száma azért van itt, hogy segítsen nektek könnyedén és kegyelemmel átjutni az evolúció és a nagy változások ezen időszakain. Azonban kérnetek kell a segítségünket, mert nem sérthetjük meg a szabad akaratotokat. Itt az ideje, hogy visszaszerezzétek jogos helyeteket a Fény Mestereként, és ne feledjétek, ahogy integráljátok a Szellem és a megvilágosult igazság tudását, létfontosságú, hogy elmenjetek és megosszátok bölcsességeteket.


Tudjátok, hogy az előttetek álló próbák és lehetőségek minden elképzeléseteket felülmúló jutalmat hoznak, ezért ne féljetek kilépni a komfortzónátokból, miközben a csillagok felé tartotok. Fogadjátok el a ragyogó Fény köpenyét, mert kiérdemeltétek. Kövessétek a saját utatokat, és ne féljetek attól, hogy különbözzetek a körülöttetek lévőkétől. Néhány Fényt adó gondolattal hagyunk itt benneteket, hogy segítsünk nektek abban, hogy a tudatosság magasabb mentális síkján összpontosítsatok, a szeretetteljes szándékkal átitatva. A célotok az, hogy Szívközpontúvá és Lélekközpontúvá váljatok.


A FÉLELEM, A GYŰLÖLET ÉS AZ ÍTÉLKEZÉS MEGOSZT. A SZERETET ÁTALAKÍT ÉS EGYESÍT. Meg kell tanulnotok felülemelkedni a mindennapi stresszhelyzeteken, hogy a viszálykodás pillanatait a derű óráivá alakíthassátok. Hívjatok minket, és mi minden lehetséges módon vezetünk és segítünk nektek. Legyetek bátrak és állhatatosak, bátor harcosaim. Tudjátok, hogy mindig veletek vagyok. Mélységesen szeretlek benneteket. Én vagyok Mihály arkangyal.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page