top of page
Keresés

Arkturiai támogatás az emberiség új jövőjéhez

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon kíváncsiak vagyunk a következő lépésekre, amelyeket emberi kollektívaként fogtok megtenni. Sok pozitív lehetőséget látunk számotokra, ahogy meglovagoljátok a pozitív energiák hullámát, amelyek mostanában érkeznek, hogy támogassanak benneteket. Észrevettük, hogy egyre többen lépnek fel, hogy az emberiség pozitív jövőjének részesei legyenek, annak ellenére, hogy a jóslatok szerint úgy tűnik, hogy a jövőtök nem a ti irányításotok alatt áll. És tudjuk, hogy azok közületek, akik megkapják ezeket az üzeneteket, elég nagy csoportot alkotnak ahhoz, hogy ott a Földön változást érjenek el, és hogy sokkal több embert hozzanak magukkal egy pozitív idővonalra, amely kis lépésekkel halad előre, kataklizmák nélkül, tömeges halálesetek nélkül.


Ti billentitek át a mérleg nyelvét a saját magatokba vetett hitetekkel. Minden alkalommal, amikor valamelyikőtök úgy dönt, hogy egy másik jövőt, egy jobb jövőt akar felfedezni, és leül, becsukja a szemét, hogy elképzelje és beleérezzen abba a jövőbe, akkor meg is valósítja azt. És most még több arkturiai támogatással jövünk, mert tudjuk, hogy azoknak közületek, akik ezekre a valóságokra, ezekre az idővonalakra fókuszáltak, támogatásra lesz szükségük ahhoz, hogy fókuszukat fenntartsák. Nagyon sokan vannak, akik akár szándékosan, akár akaratlanul félrevezetnének benneteket a félelmükkel, aggodalmukkal, az előző életekből származó feldolgozatlan traumáikkal.


Annyi különböző módja van annak, hogy az emberek nem vállalnak felelősséget a saját teremtésükért, és azok, akik vállalják a felelősséget, nem fogják a többieket felébreszteni a szavaikkal. Nem fogjátok felébreszteni őket azzal, hogy elmondtok nekik valamit, amit már tudtak, de elfelejtettek. Azzal fogjátok a legnagyobb szolgálatot tenni, ha fenntartjátok az emberiség jövőjéről alkotott jövőképeteket, és mivel ragaszkodtok ehhez a jövőképhez, másokat is meghívtok hozzá a rezgések által, amiket kibocsátotok.


Képesek vagytok több legyet vonzani a mézzel, ahogy a mondás tartja, csakhogy ebben az esetben nem a legyeket akarjátok elkapni. Arra törekszel, hogy nonverbálisan elvezesd őket a saját erejükhöz, a saját képességükhöz, hogy összpontosítsanak és érezzék az utat egy jobb idővonalba, egy olyan idővonalba, ahol mindenkinek megvan az esélye, hogy megváltoztassa a tudatosságát. Ez minden, amit tehetsz, hogy esélyt adsz embertársaidnak, és ezt úgy teszed, hogy megtartod a teret számukra, és fenntartod a jövőre való fókuszálásodat, ami mindenki számára egy gyönyörű élményt jelent.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page