• Fehér Katalin

Arkturiai DNS-aktiválás és spirituális mesterré válás

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon le vagyunk nyűgözve attól, ahogyan az elmúlt néhány hétben mindannyian olyan sok arkturiai DNS-hez férhettetek hozzá. Megadtuk nektek az energiákat, hogy aktiváljátok, de természetesen ez nem mindig megy a terv szerint. Sokan közületek a segítségünkkel mostanra aktiváltátok az összes arkturiai DNS-eteket, és készen álltok arra, hogy átvegyétek a spirituális mester, vagy ahogyan ott a világotokban nevezik, a "guru" szerepét.


Azok közületek, akik érzik, hogy az arkturiai bennetek a felszínre tör, több mint készen állnak arra, hogy szolgálatotokba álljanak azoknak, akiknek szükségük van egy vezetőre és egy példára, hogy mit jelent teljesen ébernek és a Krisztusi Tudatosságban megtestesültnek lenni. Képesek vagytok annyi életet befolyásolni azzal, hogy megosztjátok magatokat, hogy megmutatjátok másoknak, hogy mi lehetséges, ha összpontosítanak, és ha megnyílnak mindannak a jónak, ami az útjukba kerül.


Mint azt sokan tudjátok, túl sok beszéd és spekuláció hangzott el arról, hogy mi a rossz a Föld bolygón, és miközben rengeteg ember van, aki elmondja nektek, hogy mi a rossz és kik a rosszak, közel sincs elég ember, aki rámutat a jóra bennetek, bennük, az emberiség egészén belül. Közel sincs elég tanító, aki elmondaná nektek, hogyan nyissátok meg magatokat, hogy befogadjátok az érkező energiákat, energiákat, amelyek célja, hogy felemeljenek benneteket, aktiválják a DNS-eteket, hogy több spirituális ajándékot és képességet adjanak nektek. Ha csak néhány embert rá tudtok venni, hogy ne arra összpontosítson, hogy mi a baj a mai világgal, hanem inkább önmagukra koncentráljanak, és arra, hogy mi felé tudnak megnyílni, akkor megváltoztathatjátok a világot.


Megváltoztathatjátok a világot a jobb irányba, csak azzal, hogy eléritek néhány embert a jelenlegi rezgésetekkel. Mindannyian alábecsülitek magatokat abban a tekintetben, hogy mennyire értékes a jelenlétetek. Nem adjátok meg magatoknak a kellő elismerést azért, amit a testetekből és az energiamezőitekből sugároztok. Az emberiség készen áll arra, hogy a spirituális mesterek és tanítók következő hulláma megjelenjen, és megmutassa nekik, hogy mi lehetséges. Tegyetek meg mindent, amit csak tudtok, hogy megmutassátok egy másik embernek, hogy el tudja engedni a félelmét, a szorongását, és hozzáférhet a belső békéjéhez és nyugalmához.


Mutassatok példát, és mutassátok meg másoknak a kedvességetekkel és az egész emberiség iránti szeretetetekkel, hogy képesek sokkal többé válni. Képesek arra, hogy magasabb énjükké váljanak, és te vezetheted őket ebbe az irányba, különösen akkor, ha megmutatod, hogy te egy teljesen aktivált arkturiai vagy, aki készen áll a szolgálatra, aki készen áll a váltásra, aki készen áll arra, hogy magasabb énjévé váljon. Ez az az idő, amikor érezhetitek a világra és embertársaitokra gyakorolt hatásotokat, és mi nagyon boldogok vagyunk, hogy szerepet játszhatunk a spirituális fejlődésetekben és abban, hogy olyan csodálatos tanítókká és vezetőkké váljatok, amilyenek valójában vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."