top of page
Keresés

Amit a júniusi napfordulóról tudnod kell

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon is tudatában vagyunk azoknak a változásoknak, amelyeknek meg kell történniük ott a Földön, és tudatában vagyunk azoknak az energiáknak is, amelyeket mi tudunk biztosítani, amelyek segítenek nektek abban, hogy ezeket a változásokat véghezvigyétek. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy nagyon sokan vannak, akik a nevetekben dolgoznak ebben az időben, és természetesen mindig ott van a Napotok és a saját bolygótok, amely energiákat küld nektek, hogy segítsenek nektek. A napforduló egyike azoknak az időszakoknak, amikor a Nap egy kis pluszt ad nektek, és ez egy olyan időszak, amikor mi mindannyian adunk nektek egy kis pluszt az összehangolódások miatt, mert az évszakok változása idején nyitottabbak és befogadóbbak vagytok.


Június folyamán, és különösen a telihold idején, sok tisztulást tapasztaltatok az alsó három csakrátokban. Talán észrevettétek. És most, ahogy közeledik a napforduló, az energiák erősebben és nagyobb intenzitással érkeznek, hogy segítsenek mindannyiótoknak megnyílni mindazoknak az ajándékoknak és képességeknek, amelyeket már más életekben elértetek. Néhányan a bolygótokon most még nem állnak készen erre, ezért ők egy olyan energetikai letöltést fognak kapni, amely segíti őket abban, hogy felkészüljenek ezeknek az ajándékoknak a működésbe lépésére.


De azok, akik készen állnak, és akik már vártak arra, hogy bizonyos ajándékok bekapcsolódjanak: ez a ti időtök. Ez a nagyobb tudatosság ideje. Ezt neveznénk az ébredés idejének. Ez a tudatosságról szól, és az egyik dolog, amit tudatosítani kell bennetek, hogy mennyi minden van bennetek, mennyi mindent értetek már el más életekben, és mennyi mindent kell még megcsapolnotok. Mindez közeleg. Minden úton van, és mindez kifejezetten nektek szól. Ez azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy ellazuljatok, elengedjétek magatokat, és megnyíljatok a befogadásra. Számíthattok arra, hogy ajándékaitok és képességeitek online fognak megjelenni, és felkészülhettek azáltal, hogy földelődtök a testetekben, hidratáltok, és elengeditek azt, ami nem szolgál titeket.


Szokásokról beszélünk, de beszélünk gondolatokról, hiedelmekről, energiákról is, amelyeket a csakráitokban tartotok, és amelyekről tudjátok, hogy tisztíthatjátok, ha figyelmet fordítotok rájuk és beléjük lélegeztek. Ezek azok a dolgok, amelyeket megtehettek, hogy megkönnyítsétek azoknak a spirituális ajándékoknak és képességeknek a megszerzését és aktiválását, amelyekre mindannyian vágytok, és ezek a napfordulós energiák azért jönnek, hogy segítsenek ebben. Azért jönnek, hogy mindenkinek segítsenek, mert mindenkinek nagyobb tudatossági szintre van szüksége ahhoz, hogy valóban ráébredjen arra az igazságra, hogy ki is ő valójában, mint Forrásenergia Lény.


Ha egyszer észreveszitek, hogy nagyobb hozzáférést kaptok egy vagy több adottságotokhoz, még nem végeztetek. Ezután használnotok kell az ajándékot, vagy ajándékokat, és bíznotok kell abban, amit kaptok, mert amikor bíztok, nagyobb valószínűséggel osztjátok meg, és amikor megosztjátok, nagyobb valószínűséggel kaptok pozitív visszajelzést. És amikor pozitív visszajelzést kaptok, nagyobb valószínűséggel lesz önbizalmatok. És ha van önbizalmatok, akkor nagyobb valószínűséggel használjátok az adottságaitokat újra és újra. És ez egy másik módja annak, hogy mindannyian, akik ezeket az üzeneteket kapjátok, segíthettek az emberiségnek növekedni, fejlődni, terjeszkedni, és végül felemelkedni a tudatosság ötödik dimenziós szintjére.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot".