top of page
Keresés

Amíg a tisztánhalló képességeiden dolgozol

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egyre több és több lehetőséget találunk arra, hogy kapcsolatba lépjünk azokkal közületek, akik készen állnak az energiánkra, a rezgésünkre és a tanításainkra. Tudjuk, hogy sokan közületek elég következetesen elérnek minket, és azt is tudjuk, hogy szívesen hallanátok, ha visszasúgnánk nektek elmétek fülébe. De nagyon sok más módja is van annak, hogy kapcsolatba lépjetek velünk, miközben a tisztánhalló képességeiteken dolgoztok.


Javasoljuk, hogy tegyétek fel azt a szándékot, hogy találkozzatok velünk az asztrálsíkon, miközben alszotok. Azt is javasoljuk, hogy érezzétek a jelenlétünket magatok körül, amikor meditáltok. Továbbá azt tanácsoljuk, hogy hangolódjatok rá arra az energiára, amit ez a csatorna közvetít, miközben a nevünkben beszél.


Lehetőségetek van arra, hogy minden egyes alkalommal megérezzétek a mi rezgéslenyomatunkat, amikor egy ilyen közvetítést kaptok, és ez azért fontos, mert valóban emlékezni akartok az arkturiai életetekre. Azt akarjátok, hogy aktiválódjon az arkturiai DNS-etek, és azt az energiát akarjátok magatokba szívni, amit minden pillanatban közvetítünk, mivel ez minden bizonnyal emelni fogja a rezgéseteket. És még az is lehet, hogy azon kapjátok magatokat, hogy több spirituális adottságotokhoz és képességetekhez férhettek hozzá, amelyekkel már akkor is bőségesen rendelkeztetek, amikor ide inkarnálódtatok a rendszerünkbe.


Folyamatosan nagyszerű lehetőségek kínálkoznak számotokra, hogy magasabb frekvenciájú, magasabb dimenziós lényekkel kapcsolódjatok, mint amilyenek mi vagyunk, és csak annyit kell tennetek, hogy nyitottak és fogékonyak legyetek rájuk. Legyetek nyitottak és fogékonyak ránk, mert mi a magasabb rezgésszámú állapot felé hívunk benneteket, amelyben lenni szeretnétek. Felhívunk benneteket az ötödik dimenziós birodalomba, egy olyan birodalomba, amelynek társ-teremtése még folyamatban van.


Szimbólumokon, szinkronicitásokon és jeleken keresztül is tudunk dolgozni, amelyeket láttok. Ha meghatározzátok a jelentést, mi a megfelelő időzítéssel fogjuk átadni. Mondjátok el nekünk és a vezetőiteknek, hogy mit szeretnétek, mit jelentsen, amikor bizonyos számokat láttok felsorakozni, vagy szivárványt, vagy szitakötőt láttok.


Mindig új utakat keresünk, hogy nagyobb szerepet vállalhassunk az életetekben, mert tudjuk, hogy pozitív hatással lehetünk rátok. Tudjuk ezt, mert érezzük, és mert megtapasztaljuk, hogy milyen hatással vagyunk rátok. Nektek csak annyit kell tennetek, hogy beengedtek minket, és hagyjátok, hogy életetek nagyobb részévé váljunk, és együtt varázslatos élményeket teremthetünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page