top of page
Keresés

Amíg a tisztánhalló képességeiden dolgozol

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egyre több és több lehetőséget találunk arra, hogy kapcsolatba lépjünk azokkal közületek, akik készen állnak az energiánkra, a rezgésünkre és a tanításainkra. Tudjuk, hogy sokan közületek elég következetesen elérnek minket, és azt is tudjuk, hogy szívesen hallanátok, ha visszasúgnánk nektek elmétek fülébe. De nagyon sok más módja is van annak, hogy kapcsolatba lépjetek velünk, miközben a tisztánhalló képességeiteken dolgoztok.


Javasoljuk, hogy tegyétek fel azt a szándékot, hogy találkozzatok velünk az asztrálsíkon, miközben alszotok. Azt is javasoljuk, hogy érezzétek a jelenlétünket magatok körül, amikor meditáltok. Továbbá azt tanácsoljuk, hogy hangolódjatok rá arra az energiára, amit ez a csatorna közvetít, miközben a nevünkben beszél.


Lehetőségetek van arra, hogy minden egyes alkalommal megérezzétek a mi rezgéslenyomatunkat, amikor egy ilyen közvetítést kaptok, és ez azért fontos, mert valóban emlékezni akartok az arkturiai életetekre. Azt akarjátok, hogy aktiválódjon az arkturiai DNS-etek, és azt az energiát akarjátok magatokba szívni, amit minden pillanatban közvetítünk, mivel ez minden bizonnyal emelni fogja a rezgéseteket. És még az is lehet, hogy azon kapjátok magatokat, hogy több spirituális adottságotokhoz és képességetekhez férhettek hozzá, amelyekkel már akkor is bőségesen rendelkeztetek, amikor ide inkarnálódtatok a rendszerünkbe.


Folyamatosan nagyszerű lehetőségek kínálkoznak számotokra, hogy magasabb frekvenciájú, magasabb dimenziós lényekkel kapcsolódjatok, mint amilyenek mi vagyunk, és csak annyit kell tennetek, hogy nyitottak és fogékonyak legyetek rájuk. Legyetek nyitottak és fogékonyak ránk, mert mi