top of page
Keresés

A telihold és a napéjegyenlőség energiái

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok kezdeni azokkal a csodálatos energiákkal, amelyek a közelgő telihold és napéjegyenlőség alkalmából érkeznek hozzátok. Termékeny talaj van rajtatok, amelyből azokká a lényekké fejlődhettek, akiknek ebben az életben mindig is szántak benneteket. Azok, akik ébren vannak, tudják, hogy sokkal több van bennetek, és a ti dolgotok, hogy a tapasztalatokon keresztül felfedezzétek, kik és mik vagytok valójában. A beérkező energiák azért vannak, hogy támogassanak benneteket a felfedezésben, és ezért minél inkább hajlandóak vagytok felfedezni, minél több energiát fordítotok rá, annál többet kaptok.


Az is segít, ha olyasmit csinálsz, amit szeretsz, mert amikor elveszel a pillanatnyi tevékenységedben, hajlamos vagy örömteli és nyitottabb lenni. Miközben kaptok a telihold és a napéjegyenlőség energiáiból, ne feledjétek, hogy azért vannak ott, hogy támogassanak benneteket, hogy több életerőt adjanak nektek, és azért is ott vannak, hogy együtt alkossatok velük. Ez a pillanat az emberi történelem sarkalatos pontja, mivel lehetőségetek van arra, hogy körülnézzetek a mai világban, és megnézzétek, mit szeretnétek megváltoztatni. A változások, amiket szeretnétek látni, mindig veletek kezdődnek; mindig is így volt, és mindig is így lesz.


De amikor vesszük a bolygón inkarnálódott lények egy csoportját, akiket mi "A Felébredt Kollektívának" nevezünk, és hozzáadjuk a további segítőiteket az olyan lényekben és kollektívákban, mint mi magunk, akkor valóban egy erőteljes kombinációval van dolgotok. Hozzátok ezt az energiát mozgásba, szóba, cselekvésbe és kreatív gondolatokba, és tudjátok, hogy mindez valamikor meg fog jelenni a valóságotok