top of page
Keresés

A téli/nyári napforduló energiái és a galaktikus korszak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon boldogok vagyunk, hogy mesélhetünk nektek a közelgő napforduló energiáiról, amelyek ott vannak nektek a Földön. A napfordulótok már csak néhány napra van, függetlenül attól, hogy téli vagy nyári napfordulótok van-e, és szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy az érkező energiák nagyon támogatják, hogy átvigyünk benneteket a Galaktikus Korba, abba az időszakba, amikor az emberiség hivatalosan is csatlakozik a galaktikus közösséghez, és képesek lesztek teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatra ott a Föld bolygón. Ez azt jelenti, hogy gyógyításokat, fejlesztéseket, letöltéseket és minden mást fogtok kapni, amit csak el tudtok képzelni, ami segít felkészíteni benneteket a földönkívüli kapcsolatfelvételre.


Néhányatoknak gyógyulásra van szüksége az előző életeiből, amelyekben negatív tapasztalatokat szereztetek a földönkívüliekkel, és néhányatoknak gyógyulásra van szüksége a földönkívüliekkel való negatív interakciókból ebben az életben. Sokatoknak szüksége van fejlesztésekre és aktiválásokra, hogy képesek legyetek szemtől szemben állni egy földönkívülivel, és képesek legyetek kezelni azt az energiát, amit ők kibocsátanak. Másoknak segítségre van szükségük a félelem, a szorongás, sőt a szomorúság és a harag tisztázásához a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétellel kapcsolatban, ismét a múltban szerzett tapasztalataitok miatt, de azért is, mert a Földön nagyon hosszú időn keresztül a földönkívülieket a populáris kultúrában úgy ábrázolták, ahogyan.


Gyakran úgy tekintettek rájuk, mint a rabszolgatartóitokra, vagy mint olyanokra, akik egyszerűen csak át akarták venni a bolygót a természeti erőforrások miatt, vagy a föld miatt, vagy bármilyen okból, amit a sci-fi író kitalált. Most egy olyan időszakban vagytok, amikor sokan közületek, akik ébren vagytok, az emberi és a földönkívüli kapcsolatfelvételnek ezt a találkozását úgy látjátok, mint az emberiség számára szükséges lépést, hogy a tudatosság következő szintjére jusson, és igazatok van, mert ez így van. Szükségetek van arra, hogy kiterjeszkedjetek és kiterjesszétek a tudatosságotokat azon túlra, ahol eddig volt a Földön, és az űrhajók tömeges leszállása pontosan az, amire szükségetek van ahhoz, hogy ezt kollektíven megtehessétek.


Tudjuk, hogy felkészültetek rá, abban az értelemben, hogy azt akarjátok, hogy megtörténjen, de még mindig szükség van néhány változásra a legtöbbetekben, hogy ténylegesen felkészüljetek rá. És ez az, amiről ezek az energiák szólnak. Minél többen lazítotok és nyitjátok meg magatokat a napfordulós energiáknak, annál nagyobb az esélye annak, hogy a hajók tömeges leszállása 2023-ban megtörténik. Természetesen mindannyian megtapasztalhatjátok a saját egyéni, személyes kapcsolatfelvételt, mielőtt a hajók tömeges partraszállása megtörténik, és ezek az energiák erre az eshetőségre is felkészítenek benneteket. Amikor egy gyönyörű, sikeres földönkívüli találkozásban van részetek, mint emberi lény, akkor az egész fajotokat felkészítitek a további kapcsolatfelvételi tapasztalatokra. És így a vágyatok, hogy ezt magatoknak kívánjátok, mindenkinek jót tesz.


Az energiák már most érkeznek. Az energiák erejét és a bejövő energiák számát tekintve a napforduló idején lesznek a legnagyobbak, és továbbra is hatással lesznek rátok, ahogy folytatjátok majd, december hónapban. Természetesen éppen a 2022-es és 2023-as évek találkozási pontjánál vagytok, és ez az egyik oka annak, hogy az energiáknak ezt a bizonyos letöltését erre az időpontra halasztottuk. Ahogy beléptek 2023-ba, a Galaktikus Korszakba léptek, és továbbra is fel fogjátok magatokat készíteni, mint egyének és mint kollektíva, a hajók esetleges leszállására és a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatra ott a Földön. Elég, ha annyit mondok, hogy ezek izgalmas idők, és az energiák, amelyek most rátok áradnak és továbbra is áradni fognak, ezt tükrözik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page