top of page
Keresés

A társadalom irányítási rendszereinek lebontása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Megismerkedünk azokkal a rendszerekkel, amelyek ott vannak nektek a Földön, olyan rendszerekkel, amelyeket a rend fenntartására terveztek. Ezeket a rendszereket akkor hoztátok létre, amikor a világotokon sokkal nagyobb volt a káosz, mint ma. Ami ma van, az egy civilizálatlanabb kor utolsó maradványa, egy barbárabb társadalom, és ugyanazokkal az eszközökkel rendelkeztek, hogy megvédjétek magatokat a rendetlenségtől, a káosztól és a barbároktól. A valóságban nincs szükségetek annyi rendre és ellenőrzésre, mint amennyire ott a világotokon.


Túlfejlődtetek azon, hogy szükségetek legyen ennyi felügyeletre a mindennapi életetekben, és mégis, jobban ki vagytok szolgáltatva, mint valaha, a tekintetben, hogy kik vagytok, miben hisztek, mit vásároltok, kivel töltöttetek éppen néhány órát, és így tovább, mint valaha az emberi történelem során. Mit jelent ez az átlagember számára, aki ébren van? Ez azt jelenti-e, hogy nektek kell lebontani az irányítási rendszereket? Azt jelenti-e, hogy anarchistává kell válnotok, vagy egyszerűen csak fel kell ismernetek, hogy azok az emberek, akik eddig az irányítást gyakorolták, egyre szorosabbra húzzák a markukat, és ezt a szorosabbra fűzött markot nem fogják tudni örökké fenntartani. Valójában már nem sokáig lesznek képesek fenntartani.


Közel sem kell annyira, vagy egyáltalán nem kell aggódnotok ezek miatt az emberek miatt, akik hatalmi pozícióban vannak, és a vágyuk miatt, hogy még több kontrollt gyakoroljanak felettetek, mert mindez a végéhez közeledik, és az utolsó kísérleteket látjátok, hogy még több kontrollt diktáljanak felettetek. Ezt a közvetítést úgy értelmezhetitek, ahogyan csak akarjátok. Tudjuk, hogy néhányan közületek egy bizonyos módon fogják értelmezni, és ez rendben is van számunkra, mert nem számít, hogy mit gondoltok, mire utalunk, van min lazítanotok.


Mindegyikőtöknek, aki elnyomottnak érzi magát, azt szolgálja, hogy ledobjátok magatokról a béklyókat, amelyeket azáltal tettetek magatokra, hogy azt hiszitek, hogy valakinek nagyobb hatalma van felettetek és az életetek felett, mint nektek. Csak a saját kerteteket kell tovább ápolnotok. Csak annyira kell odafigyelnetek a saját rezgésetekre, hogy semmi se tudjon meggyőzni benneteket arról, hogy csökkentenetek kellene azt. El kell engednetek az áldozat/elkövető, elnyomott/elnyomó, rabszolga/rabszolgatartó modellt. Ha ragaszkodtok hozzá, és továbbra is ebbe a gondolkodásmódba bújtok bele, akkor tovább fogjátok állandósítani azt a világotokon, mint ameddig szükséges.


A fennálló, irányító rendszerek belülről bomlanak le, és ennek a leépülésnek az oka a magasabb rezgésű energiák, amelyek rátok hatnak. Ez nem azért lesz, mert valaki forradalmat rendezett. Ez azért lesz, mert elég sokan közületek elég magas rezgést tartottak fenn ahhoz, hogy leföldeljék ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat, hogy folytassák a tudatossági szint emelésének munkáját a Földön. A kollektív tudatossági szintetek mindig visszatükröződik rátok a kormányaitokban, a vállalataitokban, a bankjaitokban, a hadseregetekben, az élet minden területén.