top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

A rosszfiúk is jönnek az Új Földre?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Megfigyeltük, hogy milyen hatással vagytok mindannyian a galaxis és az univerzum többi részére ott a Földön, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy az emberiség békére való törekvése olyan rezgést bocsát ki, ami elég erős. Sok más világon teremtettetek békét a békére irányuló kérésetekkel teljesen egyedül. Olyan társadalmakat is létrehoztatok, ahol mindenkinek több van az elégnél, ahol mindenkivel tisztességesen bánnak, és ahol a kreativitás bővelkedik, ahol az önkifejezés a napirend. Csak a ti világotokon nem teremtettétek még meg, de az új Földet közösen teremtitek meg a kérésetekkel, amit megtesztek, amikor a Földre tekintetek, amelyen éltek, és mindazokra a problémákra, amelyekkel egyénekként és társadalomként szembesültök.


Már csak azt az utolsó lépést kell megtennetek, hogy megengedjétek magatoknak, hogy ellazuljatok az általatok teremtett valóságban, hogy megtapasztaljátok azt. Nem kell dolgoznotok a valóság megteremtésén. Ez egy erőfeszítés nélküli folyamat. Annyi erőfeszítést igényel, mint amennyit az a gondolat, hogy azt akarjátok, hogy ez a világ létezzen számotokra és mindenki más számára. Beleértve mindenki mást is abban a világban, még azokat is, akikről azt hittétek, hogy a "rossz fiúk", még azokat is, akik a megkülönböztetést és a kizsákmányolást végzik. Vegyétek be mindegyiküket a békés, virágzó bolygóról alkotott verziótokba. Vajon miért akarnátok ezt tenni? Ahhoz, hogy megtapasztaljátok azt a növekedést, amit meg akartok tapasztalni, többet kell tennetek, minthogy egyszerűen kivágjátok azokat a részeket, amelyek nem tetszenek nektek a társadalmatokban.


Először saját magatokat alakítjátok át, majd mindenki átalakul körülöttetek, hogy tükrözze nektek az általatok elvégzett munkát. Ha tehát még mindig azt látjátok, hogy az emberek odakint rasszisták, és vegyi anyagokat dobálnak ki a környezetükbe, ahová csak akarnak, akkor be kell ismernetek magatoknak, hogy még nem végeztetek az átalakulással. Vagy ez képvisel valamit bennetek, vagy nem voltatok képesek megbocsátani azoknak, akik ezeket az aljas tetteket véghezviszik. Akárhogy is, van valami, amihez ragaszkodtok, és amit el kell engednetek. Tisztítsátok meg, bocsássatok meg, engedjétek el, és meg fogjátok találni a lét könnyedségét, amit egy ötödik dimenziós fénytestben kerestek. Nem kell várnotok arra, hogy a napotok által átalakuljatok. Nem kell várnotok arra, hogy a földönkívüliek átalakítsanak benneteket.


Minden, amire szükségetek van, most is bennetek van, és ez egy választás. Válasszátok a szeretetet. Válasszátok a fényt. Válasszátok a megbocsátást. Válasszátok azt, hogy példaképként vezettek másokat ebbe az új korba, ebbe az új Földbe. Úgyis odakerültök, úgyhogy akár önként is mehettek. Akár tudatos választásból is mehettek, és akár az a vezető is lehettek, akinek mindig is szántak benneteket, az a vezető, akik valójában vagytok. Csak akkor fogjátok magatokat elégedettnek és beteljesedettnek érezni, ha a legnagyobb szolgálatot teszitek, és mi lehetne nagyobb szolgálat, mint segíteni azoknak, akik makacsul át akarják alakítani magukat belülről, megmutatva nekik az utat.


Nemcsak magatokért teszitek ezt, hanem az egész galaxisért és az egész univerzumért, amelyet minden gondolatotok átalakít. Tudjátok meg, hogy milyen hatalmasak vagytok, és aztán érezzétek ezt. Érezzétek hatalmatok rezgését, és használjátok arra, hogy olyasmit teremtsetek, amit mindannyian egyformán élvezhettek, függetlenül attól, hogy kik vagytok most, vagy kik voltatok. Mindannyian eljuthattok az ígéret földjére, az Új Földre, és ismét önkénteseket keresünk, hogy mutassák az utat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page