top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

A november 11-i (11/11/22) energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon örülünk az emberiségnek, mivel ez a csodálatos idő áll rendelkezésetekre, hogy ott létezhettek a Földön. Most egy olyan időszakban vagytok, amikor már érezhetitek a november 11-i portál megnyitását, és szeretnénk egy kicsit többet mondani nektek azokról az energiákról, amelyek azon a portálon keresztül érkeznek, és amelyek azért jönnek, hogy támogassanak benneteket a spirituális fejlődésetekben. Ezek az energiák arra szolgálnak, hogy összekapcsoljanak benneteket mind a magasabb dimenziós síkokkal, mind a magasabb rezgésű lényekkel és kollektívákkal, és arra szolgálnak, hogy jobban összekapcsoljanak benneteket önmagatokkal, összekapcsoljanak benneteket saját magatokon belül azzal, hogy kik és mik vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények.


Ezek hihetetlenül erőteljes energiák, amelyeknek már most is a közepén vagytok, és amelyek november 11-én érik el a csúcspontjukat. És mivel most minden egyes portál megnyílása jelentős, szeretnénk adni nektek néhány támpontot, hogy mit tehetnétek, hogy jobban fogadjátok ennek a 11/11-es eseménynek az energiáit. Először is, mindig azt javasoljuk, hogy földeljétek le magatokat a fizikai testetekben, és érezzétek a tudatosságotokat egészen a talpatokig. Emellett mindig emlékeztetünk benneteket a hidratáltság fontosságára, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy a víz ivása a legtisztább formában mindig optimális hidratáltságot biztosít, de javasoljuk a több gyümölcsöt, zöldséget, és ha tudtok ilyet szerezni, a kókuszvizet is.


Javasoljuk, hogy pihenj, meditálj, és aludj eleget. Azt is javasoljuk, hogy hangosan mondd ki, hogy pontosan kivel vagy mivel szeretnél kapcsolódni a tudatoddal. A tudatosságotokat először a földönkívüliekkel fogjátok összekapcsolni, mielőtt fizikailag kapcsolatba lépnétek velük. De mindig kapcsolódhattok azokkal közülünk, akik a nem fizikai birodalomban vannak, és tudjátok, hogy mindig felajánlunk nektek valamit. November 11-én győződjetek meg róla, hogy szántok egy kis időt arra, hogy csendben legyetek, és arra összpontosítsatok, hogy egy óriási receptor legyetek. Elérhetővé akarjátok tenni magatokat ezeknek az energiáknak.


Érezni akarjátok, hogy megnyíltok, mint a virág, hogy befogadja a napfényt és az esőt, és tudni akarjátok, hogy már most is rendelkeztek ezekkel a kapcsolatokkal mindezekkel a lényekkel. A kapcsolatok már ott vannak, és az energiák segítenek nektek abban, hogy felismerjétek a már meglévő kapcsolataitokat. Azért vannak, hogy megerősítsék ezeket a kapcsolatokat, hogy erőteljesebben érezhessétek őket, és ezek az energiák segíteni fognak nektek abban, hogy pontosan tudjátok, mi az, amit a magasabb dimenziós lényektől és kollektíváktól kaptok, amikor tudatosabban és szélesebb sávszélességgel kapcsolódtok.


Mindannyian továbbra is olyan óriási fejlődést értek el, és ezért ezek a kapcsolatok sokkal inkább elérhetőek számotokra, mint valaha ott a Föld bolygón. Annyira boldogok vagyunk, hogy képesek vagyunk jobban tudatosítani bennetek, hogy mi történik az egész univerzumunkban, és örömmel segítünk nektek abban, hogy megvalósítsátok minden vágyatokat, beleértve azokat a vágyakat is, hogy mélyebb és tartalmasabb kapcsolatokat alakítsatok ki a magasabb birodalmakban lévőkkel, mint amilyenek mi vagyunk. Alig várjuk, hogy a közeljövőben még többetekkel kapcsolatba léphessünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page