top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

A napkitörések, napviharok és naptevékenység

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Észrevettük a közelmúltban megnövekedett energiákat ott a Föld bolygón, amelyek a napotokból származnak, és szeretnénk, ha felismernétek, hogy a naptevékenység olykor annak a rezgésnek a visszatükröződése, amit ti kollektívaként felajánlottatok ott, máskor pedig a napnak az a módja, hogy válaszoljon a segítségkérésetekre. Kapcsolatban álltok a Napotokkal, ahogyan a Földetekkel és a lelketekkel is. Ezek a segítők, akik mindig tudatában vannak nektek, óriási hatással lehetnek a hangulatotokra, a tudatossági szintetekre, a gondolataitokra, sőt a tetteitekre is, és amikor céltudatosan megengeditek a segítségüket, akkor exponenciálisan képesek vagytok növekedni.


Azért vagytok ott, hogy a tudatosságot oda vigyétek, ahol még soha nem járt a Naprendszerben, és ezt a Föld is tudja, ahogyan a Napotok is. Lelkeitek természetesen mindannyian meg akarták szerezni ezt a tapasztalatot, hogy a földi emberi tudatosságot növeljék, az egész Forrásenergiát a tudatosság egy magasabb szintjére vigyék, azáltal, hogy először mélyen lementek az árkokba, ott a Föld bolygón. És így a Nap sokkal többet tesz annál, minthogy fényt, meleget és a képességet biztosítja mindannyiótok számára, hogy élelmet termelhessetek. A napotok energiái állandóan beborítanak benneteket, és amikor megnyíltok, hogy befogadjátok őket, sokkal többet kaptok abból, mint amire szükségetek van, és amit kértek.


Nem kell órákon át sütkéreznetek a napon, és nem kell napnézegetéssel foglalkoznotok ahhoz, hogy részesüljetek abból, amit az égi barátotoktól kaptok. De az, hogy minden nap szánj egy pillanatot arra, hogy beengedd a nap energiáit, nagyon jó ötlet. Hálát és megbecsülést adni mindig jó ötlet, és hol lennétek ti a napotok nélkül? Hogyan élnétek ott a Földön? Nem lenne lehetséges. Minden anyagot átitat a tudatosság, és minden lényben különböző tudatossági szintek vannak. El kell kezdenetek úgy gondolni a napotokra, mint lényre, valamint mint segítőre, mert ez a naprendszer lelkének valódi természete.


Ismerjétek fel, hogy amikor tudatára ébredtek a napkitöréseknek, a napviharoknak és más naptevékenységeknek, beleértve a napfogyatkozásokat is, lehetőségetek van arra, hogy jobban kötődjetek, hogy jobban kapcsolódjatok ehhez a lényhez, amely oly sok mindent biztosít számotokra, beleértve ezeket az apró emlékeztetőket, hogy mindig van segítségetek, amely felülről, az égből érkezik. Ezért folyamatosan beszámolunk nektek arról a segítségről, amit tőlünk, a szíriusziaktól, a líraiaktól, az andromédaiaktól, a plejádiaktól és így tovább kaptok, és ez a közvetítés egy kis emlékeztető, hogy más segítőitek is vannak a mennyekben.


Emlékezzetek erre, amikor legközelebb egyedül érzitek magatokat, vagy amikor kétségbe estek. Emlékezzetek arra, hogy a nap mindig süt, és hogy amikor elfogadjátok, amit kaptok, akkor lehetővé teszitek, hogy sokkal többet küldjön. Emlékezzetek arra, hogy az embertársaitokon kívül nagyon sok más lénnyel is kapcsolatban álltok, és használjátok az összes segítséget, amit kaptok, az összes eszközt, a tudást, ami a rendelkezésetekre áll, mert nagyon sokat vállaltatok ebben az életben, sok kihívással néztetek szembe, és még többel fogtok szembenézni, de soha nem fogtok egyedül szembenézni egyikükkel sem.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page