top of page
Keresés

A magas rezgés megidézésének folyamata

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Azért vagyunk itt, hogy meghívjunk benneteket a létezés egy új állapotába, a tudatosság egy új állapotába. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek egy új rezgés feloldásában önmagatokban. Tudjuk, hogy itt az ideje, hogy az emberiség valami teljesen újat tapasztaljon meg, valami olyat, ami a tudatosságotok fejlődésének következő szintjére visz benneteket. Arra hívunk benneteket, hogy érezzétek meg azt a rezgést, amely a béke, a szeretet és az öröm kombinációja.


Ez egy olyan rezgés, amelyhez mindannyian hozzáférhettek, ha a napfonat és a szakrális csakrátok közötti térre összpontosítotok. Fókuszáljatok most fizikai testeteknek erre a részére, és lélegezzetek. Lélegezzetek abba a térbe ugyanolyan fókusszal és intenzitással, mintha egy újság szélén lévő nagyon kis szikrából próbálnátok tüzet gyújtani. Lélegezzetek be azzal a tudattal, hogy mindhárom rezgést egymással kombinálva is megtapasztalhatjátok.


Tudjátok, hogy azért vagytok ott, hogy kivegyétek azt, ami már létezik a negyedik dimenzióban, és valami újat hozzatok létre, valami olyat, amit még soha nem tapasztaltatok, amit még soha nem éreztetek. Menj el arra a helyre a második és a harmadik csakrád között, és érezd a béke, a szeretet és az öröm kombinációját, mint egyetlen rezgést, egyetlen tapasztalatot, annak egy aspektusát, aki vagy. Hagyjátok, hogy ez az érzés betöltsön titeket, töltsétek meg magatokat tetőtől talpig a három legjobb érzésű rezgéssel, ami egységgé van egyesítve.


És most hagyjátok, hogy az energia, amit megidéztetek, kiáradjon és átáramoljon az energiamezőtökbe. Hagyjátok, hogy megérezzétek, hogy körülvesz benneteket ez a gyönyörű élmény, ez a gyönyörű energia. Hagyjátok, hogy beburkoljon benneteket ez a meleg, ragacsos érzés, és tudjátok, hogy ezt ti magatok tettétek. Mi csak végigkísértünk benneteket rajta. Nem vállalunk semmilyen felelősséget és semmilyen érdemet, és azt is tudjátok, hogy sokkal több van ott, ahonnan ez az élmény származik. Minden bennetek van, és itt az ideje, hogy felébresszétek a legjobbat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page