top of page
Keresés

A magas rezgés megidézésének folyamata

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Azért vagyunk itt, hogy meghívjunk benneteket a létezés egy új állapotába, a tudatosság egy új állapotába. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek egy új rezgés feloldásában önmagatokban. Tudjuk, hogy itt az ideje, hogy az emberiség valami teljesen újat tapasztaljon meg, valami olyat, ami a tudatosságotok fejlődésének következő szintjére visz benneteket. Arra hívunk benneteket, hogy érezzétek meg azt a rezgést, amely a béke, a szeretet és az öröm kombinációja.


Ez egy olyan rezgés, amelyhez mindannyian hozzáférhettek, ha a napfonat és a szakrális csakrátok közötti térre összpontosítotok. Fókuszáljatok most fizikai testeteknek erre a részére, és lélegezzetek. Lélegezzetek abba a térbe ugyanolyan fókusszal és intenzitással, mintha egy újság szélén lévő nagyon kis szikrából próbálnátok tüzet gyújtani. Lélegezzetek be azzal a tudattal, hogy mindhárom rezgést egymással kombinálva is megtapasztalhatjátok.


Tudjátok, hogy azért vagytok ott, hogy kivegyétek azt, ami már létezik a negyedik dimenzióban, és valami újat hozzatok létre, valami olyat, amit még soha nem tapasztaltatok, amit még soha nem éreztetek. Menj el arra a helyre a második és a harmadik csakrád között, és érezd a béke, a szeretet és az öröm kombinációját, mint egyetlen rezgést, egyetlen tapasztalatot, annak egy aspektusát, aki vagy. Hagyjátok, hogy ez az érzés betöltsön titeket, töltsétek meg magatokat tetőtől talpig a három legjobb érzésű rezgéssel, ami egységgé van egyesítve.