top of page
Keresés

A lélek sötét éjszakája és hogyan profitálhatsz belőle

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Békében érezzük magunkat azzal, ahogy a dolgok ott a Földön mennek, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy a dolgok jobban is mehetnének. Ez a belső béke, amit érzünk, azért van jelen, mert tudjuk, hogy végül minden rendben lesz a Föld emberei számára. Azt is felismerjük, hogy amikor a sűrűjében vagytok, amikor a kétségbeesés, a rossz egészség, a mélyszegénység stb. tapasztalataitok vannak, akkor nem tudjátok, hogy minden rendben lesz. Azért nem tudjátok, hogy minden rendben lesz, mert ott kell lennie a kétségnek ahhoz, hogy teljes mértékben át tudjátok érezni azokat az érzelmeket, amelyek ott a Földön rendelkezésetekre állnak. Mindennek nagyon valóságosnak kell tűnnie, és mindannyiótoknak hinnetek kell abban, hogy van rá esély, hogy a dolgok nem fognak működni, hogy ezeket az érzelmeket megtapasztalhassátok.


Nos, ha már elégszer átéltétek ezeket az érzelmeket, akkor felismeritek, hogy mindazok ellenére, amit az életetekben tennetek kellett, és amivel szembe kellett néznetek, ami kellemetlen és nem kívánt volt, túléltétek. És az összes negatív érzelem ellenére, amit éreznetek kellett, túljutottatok rajtuk. Valójában, amikor a legtöbb ember ott a Földön arról beszél, hogy átment a lélek sötét éjszakáján, nosztalgiával meséli a történetet, mert rájön, hogy milyen erősek voltak, amikor szembenéztek ezekkel a kihívásokkal.


A legtöbb ember azt is felismeri, hogy a lélek sötét éjszakája hogyan szolgálta őket. Tehát mindig tudatában akartok lenni annak, hogy mindent, amit az életetekben megtapasztaltok, ti teremtettetek. A második dolog, aminek mindig tudatában akartok lenni, az az igazság, hogy bármi is van az életetekben, bármennyire is szörnyű számotokra, az valahogyan titeket szolgál. És a harmadik dolog, aminek mindig tudatában akartok lenni, az az, hogy felfedezhetitek, hogyan szolgál titeket, és hogyan profitálhattok belőle. Mindezek a lépések lehetővé teszik számotokra, hogy eljussatok az elfogadás helyére. Ha elfogadjátok, megszűnik az ellenállás. Amikor levetitek az ellenállást, beengeditek az összes segítséget, ami életetek minden pillanatában elérhető számotokra.


Meg tudjátok mondani, ha valamivel szemben ellenállást tanúsítotok, mert érzitek. Néha érzelmi módon érzitek, néha pedig nagyon is fizikai módon. Máskor mentális a gyötrelem, ami a kimerülésig kifáraszt benneteket. Ha tehát fizikailag, mentálisan vagy érzelmileg nem érzitek magatokat túl jól, akkor tudjátok, hogy valamivel szemben ellenállást tanúsítotok, amire módot kell találnotok, hogy elfogadjátok.


Amikor felismeritek, hogy minden a ti teremtésetek, és nem valami külső erő nyomta rátok, könnyebb lesz elfogadni. Amikor felismeritek, hogy valami titeket szolgál, könnyebb lesz elfogadni. És végül, amikor felismeritek, hogy mindenben, ami az életetekben van, hasznos, megtaláljátok a módját annak, hogy az titeket szolgáljon, akkor szintén eljuthattok az elfogadásnak erre a helyére.


És ti, mint lélek, mindig túl fogjátok élni. Mindig gyógyulni fogtok. Valahogyan, valamilyen módon mindig megkönnyebbülést fogtok találni. De amit most mondunk nektek, az az, hogy amikor arra törekedtek, hogy megtaláljátok ezt a megkönnyebbülést, ezt a belső békét, ezt a bizalmat, hogy minden rendben lesz, akkor sokkal gyorsabban eljutsz erre a pontra, és hasznát veheted mindannak, amit megtapasztaltál. És ez egy csodálatos pillanat, amit mindannyian élvezhettek. Nagyon nagy kihívás ott lenni a Földön, és ezt mi is tudjuk, és nem akarjuk semmiképpen sem kisebbíteni a szenvedéseteket, de mindig kiutat akarunk adni nektek. Ez a szándékunk ezzel a közvetítéssel.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page