top of page
Keresés

A lendület ereje a te oldaladon áll

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Lehetőséget adunk magunknak arra, hogy mostanában pihenjünk és lazítsunk, mert megértjük a lendület erejét, és tudjuk, hogy elég lendületet teremtettünk abból, amit felfedeztünk, hogy lehetőségünk legyen egy kicsit hátralépni és élvezni a lendületet, amiről tudjuk, hogy mi teremtettük. Azt is megértjük, hogy amikor energiát bocsátunk ki az univerzumba, az az univerzum megfelel a mi energetikai kibocsátásunknak, és így megértjük, hogy valóban nem kell mindent magunknak csinálnunk.


Még nekünk is van segítségünk itt a kilencedik dimenzióban. Vannak magasabb dimenziós kollektívák, amelyek segítenek nekünk a terjeszkedésben és a fejlődésben. Most, hogy ott vagytok a dimenziós totemoszlopon, nagyon sok lény és kollektíva van, akik mindenkinek segítenek, és van egy olyan lendületetek, amit előző életetekben hoztatok létre a Földön, amire támaszkodhattok. Ti is nagyon elfoglaltak voltatok, mindig dolgoztatok, mindig erőfeszítéseket tettetek, és ez az összes felhasznált energia most visszatér hozzátok.


Mindezt figyelembe véve, nem gondoljátok, hogy megnyugodhattok és elengedhetitek magatokat? Nem gondoljátok, hogy kevesebbet küzdhetnétek, kevesebbet tehetnétek, és jobban támaszkodhatnátok mindarra, ami visszatér hozzátok annak a ténynek köszönhetően, hogy még mindig léteztek? Még csak nem is kell tennetek semmit ahhoz, hogy igényt tartsatok a nyereményeitekre. Még előlegre sincs szükségetek. Egyszerűen csak megnyílhattok, és megkaphatjátok azt, ami a lendület ténye által érkezik hozzátok. Mi, kollektíven, mint világegyetem, nagyon sok lendülettel rendelkezünk. Mindannyian részesülhetünk a kollektív lendületből, amely mindannyiunkat spirálisan felfelé visz, amely mindannyiunkat egyre közelebb visz a Forráshoz és valódi önmagunkhoz, mint a szeretet és a fény végtelen és örökkévaló lényéhez.


Szeretettel várunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk a pihenés és kikapcsolódás állapotában, mert megérdemlitek. Mindannyian kiérdemeltük a pihenést, és a pihenés által gyakran óriási felismerésekre teszünk szert. Gyakran akkor kapjátok a legjobb ötleteiteket, amikor nem próbálkoztok, amikor nem cselekedtek, és amikor teljesen elengeditek azt, amire egész idő alatt törekedtetek. Ez a tökéletes idő az emberiség számára egy kis szünetre. Hagyjátok, hogy visszatérjen hozzátok, amit kihelyeztetek, és tudjátok, hogy mindig lesz idő további cselekvésre, további teremtésre, még többre abból, amit még csak meg sem álmodtatok.


Együtt terjeszkedünk, ezért kérlek, szánjatok rá egy pillanatot, és érzékeljétek ezt; végül is mégiscsak a ti terjeszkedésetekről van szó.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page