• Fehér Katalin

A legújabb aktiválások

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel, mivel az emberi kollektív tudatosság általános rezgését mérjük. Szorosan figyelemmel kísérünk benneteket, miközben meghatározzuk, hogy a következő adag energiának, amit átadunk nektek, mit kell tartalmaznia, hogy több embert aktiválhassunk a tudatosság azon szintjére, amelyre mindannyian törekszetek. Az ötödik dimenzió a tudatosság egy szintje, és nem egy hely, ahová eljutsz. Az ötödik dimenziós valóságotok, az ötödik dimenziós Földetek és az ötödik dimenziós társadalmatok társ-teremtésének folyamatában vagytok, és jó, ha ezt tudjátok. Jó, ha felismeritek, hogy ez nem valami olyan dolog, ami csak előre létezik, vagy valami, amit csak úgy megcsinálnak nektek. Ez olyasvalami, amit kollektívaként tesztek.


Valójában minden, amit most ott a Földön éltek, arról szól, hogy segítsen nektek eldönteni, hogy milyen típusú valóságba akartok legközelebb beköltözni, és ezt egyénileg és kollektíven is teszitek. Egy olyan időbe léptek, amikor mindenki képes lesz eldönteni, hogy az egyéni valósága hogyan néz ki és milyen érzés, és azt is meg fogjátok érteni, hogy bárki más bármit is tesz, gondol, mond, érez vagy él, hozzájárul az egészhez. Megértitek majd az összes tudatosság, az összes lény, minden, ami van, összekapcsoltságát, és ez segíteni fog nektek abban, hogy eldöntsétek, mit akartok tenni legközelebb. Nem fogsz azon töprengeni, hogy vajon helyesen cselekszel-e, vagy eleget teszel-e ahhoz, hogy a szolgálatodra legyél, mert egyszerűen tudni fogod, hogy minden, amit választasz és minden, amit teszel, valakinek, valahol, és az egész emberiségnek is a szolgálatára lesz.


Ahhoz, hogy elérjétek tudatosságotokban azt a csodálatos pontot, amiről mesélünk nektek, segítségre is szükségetek van, és hogy ez a segítség tőlünk vagy más lényektől érkezik, az nem igazán számít. De ha rokonságot éreztek velünk, és tetszik a rezgésünk, akkor az, hogy megnyíltok előttünk, bizonyára segít nektek abban, hogy megkapjátok ezeket az aktiválásokat. Az aktiválások inkább egy belső emlékeztetőt adnak nektek arról, hogy felemelkedtek, Felsőbb énetekké váltok, és eléritek a tudatosságnak azokat a magasabb szintjeit. Ezeket a dolgokat folyamatosan teszitek, akár tudatában vagytok ennek, akár nem, és ha erre összpontosítotok, ahelyett, hogy a mai világ vagy a világ vezetői ellen lármáznátok, akkor sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz a felemelkedésetek.


Ez egy olyan időszak, amikor arra kell összpontosítanotok, hogy mennyit tudtok kapni, mert mindent, amit kaptok, jó célra fogtok felhasználni, és ez mindenkinek jót fog tenni, mindenhol. És miközben ezeken az energiákon dolgozunk, amelyek ezeket az aktiválásokat adják nektek, mi is meghallgatunk titeket, és tudjuk, hogy mik a kéréseitek, és csak azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezek soha nem találnak süket fülekre, nem akkor, ha hozzánk irányulnak. Szeretünk titeket. Imádunk titeket, és arra törekszünk, hogy együtt teremtsük veletek ezt az ötödik dimenziós síkot.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."