top of page
Keresés

A hatalmas erők ebben az univerzumban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Akkor vagyunk a legjobban érző térben, amikor arról elmélkedünk, hogyan segíthetnénk a legjobban az emberiségnek, mert ott van ránk a legnagyobb szükség. Az univerzum azért hozott el minket mindannyiótokhoz, akik ezeket az adásokat kapjátok, mert az univerzum látta, hogy szükség van rátok, és hogy a mi részünkről is megvan a vágy, hogy ezt a szükségletet kielégítsük. Bízhattok az univerzális erőkben, különösen, ha a spirituális növekedésetekről és fejlődésetekről van szó. Amikor spirituálisan növekedni akartok, még ha ezt csak magatoknak akarjátok is, ez a vágy akkor is segít mindenkinek a létezésben. Ezért az univerzum megszervezi ezt, nagyon kis erőfeszítéssel, sőt néha erőfeszítés nélkül, a te részedről.


Most azért mondjuk ezt el nektek, mert szeretnénk biztosítani azokat, akik azt gondolják, hogy esetleg nem a helyes úton járnak, hogy igenis így van. Biztosítani akarjuk azokat is, akik szeretnének bizonyos spirituális ajándékokra szert tenni, hogy meg fogjátok őket kapni, és ezeket az ajándékokat azért fogjátok megkapni, mert az egész emberiség megsegítésére fogjátok használni őket. Az emberiségnek minden segítségre szüksége van, különösen történelmetek ezen időszakában. És így mindegyikőtökről gondoskodnak spirituálisan, és még azok is, akiket nem érdekel a spiritualitás, megtapasztalják majd azokat a tapasztalatokat, amelyek segítenek nekik a felébredésben. Tehát nem kell aggódnotok a szeretteitek miatt, akik nem ébredtek fel, és nem kell aggódnotok amiatt sem, hogy mikor lesznek áttörés típusú élményeitek spirituálisan.


Mindez azért történik, mert meg kell történnie, mert az emberiséget szolgálja, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. És ugyanígy, amikor imát mondasz mindenkiért, amikor a földi békéért meditálsz, vagy amikor látod azokat, akiket elnyomnak, és azt kívánod, hogy szabadok legyenek, akkor az egész univerzum és sok olyan lény és kollektíva támogatását élvezed, akik ebben az univerzumban működnek.


A számokban rejlik az erő, és a számotok, akik ébren vagytok, napról napra növekszik, és hamarosan hatalmas növekedést fogtok látni a Földön a felébredt lelkek számában, és érezni fogjátok a különbséget azokon az embereken, akikkel találkoztok. És ami még fontosabb, érezni fogjátok a különbséget a levegőben. Észre fogjátok venni, hogy minden energia változik és változik a jobb irányba, mert az idő most jött el. Idáig eljutottatok, és a kollektív tudatosságotok megváltozásának küszöbén álltok. Senki és semmi nem állíthatja meg ezt, és azok közületek, akik már ébren vannak, azért választották az ébrenlétet, mert ezt a különleges tapasztalatot akarták, hogy segítsenek másoknak felébredni és gyarapodni, miközben folytatják az ötödik dimenzióba vezető útjukat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page