top of page
Keresés

A földi végzeted jelentős része

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Távolról tanulmányozunk mindannyiótokat, de ugyanakkor ott vagyunk veletek, és megfigyelünk benneteket belülről és mindenfelől. Kilencedik dimenziós lények vagyunk, ami azt jelenti, hogy nincs fizikalitásunk, nincs testünk, és nincsenek határok, amelyek behatárolnának minket. Oda megyünk, ahová akarunk, és oda irányítjuk a figyelmünket, ahová csak akarjuk ebben a gyönyörű univerzumunkban, és mi úgy döntöttünk, hogy az emberiségre fókuszálunk itt a Földön, mert lenyűgöztök bennünket. Lenyűgöz bennünket az utazásotok, a kitartásotok és a képességetek, hogy felemelkedjetek és megfeleljetek a kihívásoknak, amelyekkel nap mint nap szembesültök.


Történelmet írtok a felemelkedésetekkel. A lehető legnagyobb ugrást teszitek előre, amit csak megtehettek, hiszen a harmadik dimenzióból léptetek át, és most az ötödik dimenzióba tartotok. Ez egy olyan időszak, amikor nagyon jól érezhetitek magatokat és azt, hogy milyen messzire jutottatok már, de ez egyúttal az az időszak is, amikor azt is fel kell fedeznetek, hogy merre szeretnétek továbbmenni. Az egyik ok, amiért az utazásotok olyan lenyűgöző számunkra, az az, hogy nem tudjuk, mit fogtok választani magatoknak legközelebb. Van némi elképzelésünk a valószínűségek miatt, és mert nagyon ritka, hogy egy lény vagy egy kollektíva a semmiből kilencven fokos fordulatot vegyen.


De minket érdekel, hogy mit fogtok legközelebb tenni, mit fogtok legközelebb teremteni, és hogyan fogtok a felsőbb énetekké válni, ami a sorsotok nagy része ott a Földön. Sokan azt feltételezik, hogy az ötödik dimenzióba való átmenet arról szól, hogy egy jobb helyre visz benneteket, mintha egy bolhapiaci motelből egy ötcsillagos üdülőhelyre váltanátok, de ez egyáltalán nem így van. Ti magatokat változtatjátok meg, és miközben ezt teszitek, a rajtatok kívüli világ is megváltozni látszik. De valójában ti vagytok azok, akik változnak, és amikor ebben a magasabb rezgésszámú perspektívában működtök, olyan dolgokat fogtok látni, megtapasztalni és megtenni, amire most nem vagytok képesek. De a korlátaitok nem attól függnek, hogy milyen országban éltek, milyen törvények irányítanak benneteket, vagy mennyi pénz van a bankban.


Korlátaitokat csak az általatok felkínált rezgés hozza létre. Változtassátok meg a rezgéseteket, és mindent meg fogtok változtatni, amit tapasztaltok. Ez az utazás arról szól, hogy megváltoztassátok magatokat, és ez mindig is így volt. Soha nem arról szólt, hogy megváltoztassátok a környezetet, vagy megszüntessétek az összes rosszat. Soha nem arról szólt, hogy mindent, ami nem tetszik nektek, hátrahagyjatok, miközben egy jobb helyre, egy jobb valóságba emelkedtek. Ti vagytok a tudatváltás; ez veletek kezdődik és veletek is végződik. És a ti sorsotok, hogy befejezzétek; ezt nem ronthatjátok el.


Vagy élvezhetitek, hogy sodródtok az árral, vagy rúgkapálva és sikoltozva, ellenállásban, ítélkezve és elítélve mehettek mindazért, ami nem tetszik a jelenlegi helyzetetekben. Hát nem sokkal kielégítőbb? Ezért tanulmányozunk és figyelünk titeket, mert tudjuk, hogy nem csak egy sétahajón vagytok, amelyik egyik helyről a másikra megy. Tudjuk, hogy ti teremtitek mindezt, és hogy az elsődleges teremtésetek ti magatok vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page