top of page
Keresés

A Felébredett Kollektíva: Válaszolj a hívásra!

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Kerestük a módját annak, hogy foglalkozzunk az elkülönülés gondolatával, ami nektek ott van a Földön, és úgy döntöttünk, hogy most van itt a tökéletes alkalom arra, hogy megosszuk veletek a nézőpontunkat. A Forrástól való elkülönülés szükségszerű volt ahhoz, hogy az emberek valóban higgyenek a halandóságukban és szeretteik halandóságában. Amikor ráébredtek az igazságra, hogy a Forrástól való elkülönülés illúzió, és mindig is az volt, akkor elkezdhetitek felismerni, hogy minden más fogalom, az elkülönülés minden más fogalma is illúzió. Olyan illúziók, amelyekkel azért játszotok, hogy lehetőséget adjatok magatoknak az összekapcsolódásra.


Szétváltok, és újra összejöttök, és az újra összejövetel sokkal édesebb, az idő miatt, amit külön töltöttetek. A problémák, amelyekkel a Földön küzdötök, és amelyek a dualitás, a polaritás és a "mi és ők" eszméje miatt vannak, mind részei annak az átfogó stratégiának, amellyel szétváltatok, hogy újra össze tudjatok jönni. Amikor felismeritek, hogy mindenki és minden a Forrásenergia, akkor el tudjátok engedni az ítélkezéseteket, mert tudni fogjátok, hogy bármit is tesz vagy mond az a személy, ő valójában csak a Forrás, aki szerepet játszik, egy szerepet, amit nektek és az egész emberiségnek kell megtapasztalnotok.


Szükség van arra, hogy felülemelkedjetek a szétválasztáson és a mi-őellenük mentalitáson ebben az időben a világotokban. Szükséges ez a válság idején, és az emberek fejében lévő elképzelések arról, hogy ki a hibás, felerősödnek. Ezek felerősödnek a beszédükben, az írásaikban, sőt még a tetteikben is. Amikor ott a Földön problémával szembesültök, az mindig az emberiség tudatosságának kérdése. Mindig kaptok egy lehetőséget a tudatosság emelésére, és amikor úgy szólítunk meg benneteket, mint a felébredt kollektíva, akkor arra utalunk, hogy ti vagytok azok, akik emelik a tudatosság szintjét, és arra hívunk benneteket, hogy még többet tegyetek.


Engedjétek magatokat beleérezni annak a tudatossági szintnek a rezgésébe, amelyre a Földön ebben az időben szükség van, hogy összehozza az embereket, az embereket, akik látszólag ellenségek. Nektek, mint felébredteknek, meg kell tartanotok magatokban a tudatosság szintjét, hogy kivetítsétek ezekre az egyénekre az igazságot, hogy mindannyian egyek vagytok, a szétválás illúzió, és hogy a legnagyobb közös nevező, ami mindannyiótokban megvan, az, hogy Forrásenergia Lények vagytok. Azok közületek, akik ezt tudják és megtestesítik, segíthetnek emelni a tudatosság szintjét a világotokban azáltal, hogy túllépnek az ujjal mutogatáson, a hibáztatáson és a tragédia és trauma politizálásán.


Nos, képesek lesztek meggyőzni bárkit is a szavaitokkal vagy az írásaitokkal? Talán nem. De ahogy tartjátok a rezgést, és szeretetet és együttérzést küldötök mindenhová, ahol erre most szükség van a Föld bolygón, akkor demonstráljátok ezt az igazságot. Ezt az igazságot tettekre váltjátok, és ez túlmutat annak az embernek az elméjén, aki vitatkozhat veletek, és beleáshatja magát abba, hogy előmozdítsa a napirendjét, a meggyőződését arról, hogy mindenkinek hogyan kellene gondolkodnia.


Azért vagytok ott, hogy túllépjetek a gondolatokon és a hiedelmeken. Azért vagytok ott, hogy a valóság szív alapú megtapasztalásába lépjetek, és hogy együttérzést és szeretetet terjesszetek, ahol csak tudtok. Most van itt a tökéletes alkalom, hogy ezt tegyétek, mert szükség van rá, és ti vagytok azok, akik válaszolnak a hívásra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page