• Fehér Katalin

A Föld megjavított rácsai azt jelentik, hogy az emberiség megmenekül


A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak a fejlődésnek, amit mindannyiótoktól látunk, ahogy továbbra is azt kéritek, amire a kollektívának szüksége van, és aztán azoknak az energiáknak és információknak a közvetítőivé váltok, amelyekről tudjátok, hogy elősegítik a tudatosság kiterjesztését az emberi kollektíván belül. Mindig is lesz vita arról, hogy pontosan mire van szükség ahhoz, hogy az emberiség számára megforduljon a kocka, hogy a fény és a szeretet lényeivé válhassatok, akiknek mindig is szántak benneteket. Vannak viták a magasabb birodalmakban, ahogyan a Föld bolygón is vannak viták.


De nektek, mint egyénnek nem kell egyetértenetek azzal, amit más gondol, hogy mire van szükség ahhoz, hogy valódi változások történjenek a világotokban. Csak magaddal kell összhangban lenned, mert te vagy az, aki azt az életet éled, amit élsz, és te vagy az, aki megfigyeled azt, amit megfigyelsz, és érzed azt, amit érzel, és ezért te kérheted azt, amit te gondolsz a legjobbnak az egész emberiség számára. Aztán azt is megkapjátok, hogy rezgésszinten összehangoljátok magatokat azzal, amit kértetek, és ez egy igazán csodálatos és gyönyörű élmény mindannyiótok számára.


Nem csak azért vagytok ott, hogy a kollektívát szolgáljátok; azért is ott vagytok, hogy megtapasztaljátok a saját élményeiteket. A múltban talán ránéztetek az életetekre és elgondolkodtatok azon, hogy miért is választottátok azt, hogy a Földre menjetek és ennyi mindent vállaljatok. Most eljött az idő, amikor minden kemény munkátok kifizetődik, mert először ti fogjátok megkapni, mielőtt szétosztásra kerülne a többiek számára. Ti lesztek a csatornái annak a csodálatos gyógyító energiának, amelyre az emberiségnek most nagyobb szüksége van, mint valaha.


Azokkal a rácsokkal dolgozhattok, amelyeket az elmúlt évtizedekben oly sokat javítottak és helyreállítottak. Azért vagytok ott, hogy megmentsétek az emberiséget önmagától, de azért is ott vagytok, hogy élvezzétek az utazást. Amikor a régi módszerrel próbáljátok a változást életbe léptetni, meglátjátok, hová vezet az. Az emberek elzárkóznak tőletek, nem akarnak hallani róla, vagy kinevetnek benneteket, amiért hisztek a normálistól annyira eltérő dolgokban. De senki sem fogja visszautasítani a fényt és a szeretetet, amit kivetítesz, amihez hozzáférsz az egész emberiség számára, és szétteríted, mint egy emberi locsolórendszer.


És igen, amikor így teszel, ugyanazok az emberek, akik egykor egy kicsit őrültnek tartottak, azon kapják magukat, hogy vonzódnak hozzád, és tudni akarják, mi a titkod. Nincs igazi titok, és nincs semmi, amit el kellene rejteni bárki más elől ezen a ponton, ahogy megtaláljátok az összhangot önmagatokkal, a szavaitokkal, a tetteitekkel és a gondolataitokkal, összehangolódtok a Forrással, és összehangolódtok azokkal az energiákkal, amelyek azért jönnek, hogy meggyógyítsák a kollektív tudatosságotokat, és ez történik, akár tudatosan részt vesztek benne, akár nem, de azok közületek, akik megkapják ezt az üzenetet, tudatosan teszik, és ezért élvezni fogjátok az utazást.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."