top of page
Keresés

A 2023. márciusi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Ma egy nagyon szép közvetítésünk van mindannyiótok számára. Azért jöttünk át, hogy beszámoljunk nektek a 2023. márciusi energiákról. Ez az az idő, amikor mindannyiótoknak fel kell készülnie a tudatossági váltás befejezésére, és ezt nem azért mondjuk, mert ez holnap vagy a következő hónapban vagy akár a jövő évben fog megtörténni. Onnan, ahol most ültök, egy nagyon más idővonalra kellene ugranotok ahhoz, hogy ez abban a rövid időintervallumban befejeződjön, amit az imént példaként említettünk. Azonban mindezek ellenére most minden arról szól, hogy az emberiség tudatossági váltása befejeződjön, és ennek nagy része a harmadik dimenziós kötődések elengedése, amelyeket ebben az életben és más életetekben felszedtetek az út során, amit a Földön éltetek.


Ezért a március hónapra érkező energiák nagyon támogatják, hogy végleg elengedjétek a kötődések súlyát, és itt most bármihez való kötődésről beszélünk, még egy tündérmesébe illő románcról is. A sok pénzhez való ragaszkodásotokról beszélünk, vagy a ragaszkodásotokról, hogy a tudatosság evolúciós mozgalmának élvonalában legyetek.


Lehet kötődésetek valamihez, ami nagyon jó szándékú, mint például az, hogy minél több embert akartok meggyógyítani, akár fizikailag, akár érzelmileg, és ez még mindig lehet kötődés. Ha ehelyett tartanátok azt a teret, hogy mindenki, akinek gyógyulásra van szüksége, megkaphassa a gyógyulást, amire szüksége van, akkor nem lennétek kötődve ahhoz, hogy ebben a forgatókönyvben a gyógyítók ti legyetek. Tehát láthatjátok, hogy ez hogyan gyengíti a ragaszkodást, ami ahhoz a bizonyos forgatókönyvhöz köt.


Ezen a ponton minden az elengedésről szól, és amit leginkább elengedtek, azok azok a perspektívák, hiedelmek, identitások, és az olyan dolgok, amelyeknek nincs helyük az ötödik dimenzióban. És így, ezek súlyként nehezednek rátok, és egy harmadik dimenziós rezgésben tartanak benneteket. Néhányan közületek el fogják engedni a harmadik dimenziós vágyakhoz való ragaszkodásukat azáltal, hogy ténylegesen manifesztálják azt a vágyat, és aztán rájönnek, hogy nem arról szól ez az utazás, amire vágytak, és soha nem is szólt róla.


Ez az utazás, amin vagytok, a tudatossági szintetek emeléséről szól, és továbbra is kaptok majd lehetőségeket erre egész nap, minden nap, de ebben az elkövetkező hónapban még nagyobb támogatást kaptok a barátaitoktól itt a magasabb birodalmakban, akik mindig is számtalan módon igyekeznek segíteni nektek. Ez csak egy ezek közül.


Tudjuk, hogy milyen könnyű ott a Földön kötődést kialakítani. Látjuk, hogy minden nap születnek ilyenek a bolygótokon, és felismerjük a csábító erejüket, még azok számára is, akik spirituálisan éberek. És sokan vannak közületek, akik spirituálisan éberek; többen, mint ahányan valaha is voltak a Földön. És az egyik módja annak, ahogyan a tudatosság evolúciós mozgalmában vezetitek az embereket, az az, hogy elengeditek ezeket a kötődéseket. És ahogy korábban mondtuk, még az is kötődéssé válhat, ha azt gondoljátok, hogy ennek nektek kell lennetek. Ismerjétek fel, hogy most mindenki tökéletesen játssza a szerepét, hogy eljuttasson benneteket a tudatosság magasabb szintjére, és élvezhetitek, amit azoktól kaptok, akik vezetnek és tanítanak benneteket, és hagyjátok, hogy ez egyelőre elég legyen.


Fel fogtok emelkedni, és ez lesz az az élet, amelyben ezt megteszitek. Emlékezzetek erre, és ne gondoljatok arra, hogy a harmadik dimenzió és minden harmaddimenziós út alattatok lenne. Azért vannak ott, hogy megtapasztaljátok, hogy élvezzétek őket, és hogy feloldjátok az ellenállást azokkal szemben, amelyeket nem találtok annyira élvezetesnek. De minden, ami most ott van az életetekben és a világotokban, katalizátorként szolgál, hogy eljuttasson benneteket a tudatosságnak erre a magasabb szintjére, és tudjuk, hogy a március hónap folyamán számotokra biztosított energiák óriási segítséget nyújtanak e cél eléréséhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page