top of page
Keresés

A 2023. februári energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon boldogok vagyunk, hogy átadhatjuk nektek ezt a közvetítést, amely a február hónapotok energiáiról szól, ott a Föld bolygón. Minden hónapnak és minden évnek, minden napfordulónak és minden napéjegyenlőségnek, és az összes többi fontos dátumnak a naptáratokban különböző hangsúlyai vannak, mert szeretitek a struktúrát és a pozitív várakozást. Szükségetek van a pozitív várakozásra, és megtervezitek, hogy ezek a hónapok miről fognak szólni számotokra, és ezzel a tervezéssel nem vagytok egyedül. Mindannyian részei vagytok bizottságoknak, tanácsoknak, kollektíváknak itt a magasabb birodalmakban, és részt vesztek ezekben az ülésekben, miközben éjszaka alszotok, és elhagytátok a testeteket.


Tehát mindannyian úgy döntöttetek, hogy a február hónap a több fény aktiválásáról fog szólni a testetekben. Arról fog szólni, hogy helyet csináltok a sejtjeitekben, a csakráitokban és a DNS-etekben annak a fénynek, ami átalakít benneteket, annak a fénynek, ami aztán a fénytestetekké válik. Ezért az utóbbi időben sok tisztítást végeztetek, hogy helyet csináljatok ennek a fénynek. A fény máris jön, és egyre erősebb lesz, ahogy a hónap tovább bontakozik ki mindannyiótok számára. Ez azt jelenti, hogy február végére úgy fogjátok érezni magatokat, mint egy fénylabda, egy gömb, egy orb, amely lebegni és repülni tud.


Most talán elgondolkodtok azon, hogy mit tehetnétek, hogy elősegítsétek ezt a folyamatot? Pihenhettek, relaxálhattok, hidratálhattok, tisztíthattok, és gondoskodhattok magatokról minden olyan módon, ahogyan tudtok magatokról gondoskodni. Megnyílhattok a fény felé, ahogyan a virág is megnyílik, hogy befogadja a napfényt. Elképzelhetitek magatokat, ahogy kinyíltok, mint egy virág. Elképzelhetitek, hogy kinyílik a fejetek koronáján, ami lehetővé teszi a fény beáramlását. És végül, megérezhetitek a fényt. Érezzétek az átalakulást, amiért jöttetek a Földre és a dimenziótokba, hogy megtapasztaljátok. Már sokkal több fényt engedtek be, mint amennyivel évtizedekkel ezelőtt dolgoztatok ott a Földön, és most készen álltok arra, hogy a következő szintre lépjetek, és még több fényt testesítsetek meg, amihez az egész élettapasztalatotok során folyamatosan hozzáférhettek.


A fény mindenhol ott van, és mindenben ott van, és megvan a lehetőségetek, a választásotok, hogy felé forduljatok, hogy belőle éljetek, és hogy befogadjátok. Csakhogy utazásotok ezen a pontján ez egyre inkább szükségszerűvé válik. Ez olyasvalami, amit meg fogtok tenni, mert ez része annak a tervnek, amit magatoknak készítettetek, és ezt nem lehet megállítani. De amikor megnyíltok előtte, és érzitek, akkor gyönyörű, szeretetteljes módon tapasztaljátok meg, és nem így szeretnétek megtapasztalni mindent ott a Föld bolygón?


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."