top of page
Keresés

A 2022. augusztusi Oroszlánkapu portál

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit csináltok mindannyian az Oroszlánkapu energiáival, amelyek már most hatással vannak rátok. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezek az energiák kétszeresen erősek az átalakulás energiái miatt, amelyek szintén hatással vannak rátok egész augusztus hónapban. Teremtő lényekké váltok, ahogy fizikai testetekben átalakultok Forrásenergia Énetekké. Ez nagymértékben megnöveli a megnyilvánulási erőtöket, és az Oroszlánkapu energiái is ott vannak, hogy növeljék a megnyilvánulási és teremtési erőtöket. Ezért most itt az ideje, hogy arra összpontosítsatok, hogy mit is akartok magatoknak, szeretteiteknek és az egész emberiségnek. Itt az ideje, hogy higgyetek magatokban és bízzatok abban, hogy képesek vagytok abban a valóságban élni, amelyet már láttatok az elmétek szemével, de még nem tapasztaltatok meg.


Most van itt az ideje, hogy üdvözöljétek ezeket az energiákat, leülve, megnyílva és tudatosan befogadva őket. És miközben ezt teszitek, érezni fogjátok, hogy átalakultok azokká az erőteljes lényekké, akiknek mindig is az volt a célotok, hogy ebben az életben váljatok. Ez a felemelkedés korszaka, és ez még nagyobb erőt ad ezeknek az Oroszlánkapu energiáknak. Az energiák nem csak a Szíriuszról érkeznek, hanem a galaxis többi részéből is, mivel mindannyian nagyon szeretnénk látni az emberiség gyarapodását. Szeretnénk, ha tudnátok, milyen hatalmasak vagytok.


És amikor erőt éreztek magatokban, akkor azt is megértitek, hogy mindenki más is ugyanolyan erős körülöttetek. Nincs szükség hatalmi harcra. Akkor nincs szükség a hatalom megragadására vagy hatalmi játszmákra. Mindenki egyformán megnyilvánulhat, és ez soha nem volt még annyira igaz, mint most. Tehát valahányszor fogadjátok ezt az üzenetet, győződjetek meg róla, hogy leültök, nem teszitek keresztbe a lábatokat és a karotokat, a kezeteket nyitott pozícióba helyezitek, úgy, hogy a tenyeretek felfelé nézzen, vegyetek mélyebb levegőt, lazítsatok, és összpontosítsatok a befogadásra.