top of page
Keresés

A 2022. augusztusi Oroszlánkapu portál

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit csináltok mindannyian az Oroszlánkapu energiáival, amelyek már most hatással vannak rátok. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezek az energiák kétszeresen erősek az átalakulás energiái miatt, amelyek szintén hatással vannak rátok egész augusztus hónapban. Teremtő lényekké váltok, ahogy fizikai testetekben átalakultok Forrásenergia Énetekké. Ez nagymértékben megnöveli a megnyilvánulási erőtöket, és az Oroszlánkapu energiái is ott vannak, hogy növeljék a megnyilvánulási és teremtési erőtöket. Ezért most itt az ideje, hogy arra összpontosítsatok, hogy mit is akartok magatoknak, szeretteiteknek és az egész emberiségnek. Itt az ideje, hogy higgyetek magatokban és bízzatok abban, hogy képesek vagytok abban a valóságban élni, amelyet már láttatok az elmétek szemével, de még nem tapasztaltatok meg.


Most van itt az ideje, hogy üdvözöljétek ezeket az energiákat, leülve, megnyílva és tudatosan befogadva őket. És miközben ezt teszitek, érezni fogjátok, hogy átalakultok azokká az erőteljes lényekké, akiknek mindig is az volt a célotok, hogy ebben az életben váljatok. Ez a felemelkedés korszaka, és ez még nagyobb erőt ad ezeknek az Oroszlánkapu energiáknak. Az energiák nem csak a Szíriuszról érkeznek, hanem a galaxis többi részéből is, mivel mindannyian nagyon szeretnénk látni az emberiség gyarapodását. Szeretnénk, ha tudnátok, milyen hatalmasak vagytok.


És amikor erőt éreztek magatokban, akkor azt is megértitek, hogy mindenki más is ugyanolyan erős körülöttetek. Nincs szükség hatalmi harcra. Akkor nincs szükség a hatalom megragadására vagy hatalmi játszmákra. Mindenki egyformán megnyilvánulhat, és ez soha nem volt még annyira igaz, mint most. Tehát valahányszor fogadjátok ezt az üzenetet, győződjetek meg róla, hogy leültök, nem teszitek keresztbe a lábatokat és a karotokat, a kezeteket nyitott pozícióba helyezitek, úgy, hogy a tenyeretek felfelé nézzen, vegyetek mélyebb levegőt, lazítsatok, és összpontosítsatok a befogadásra.


Ne csak az Oroszlánkapu portálon keresztül érkező energiák fogadására összpontosítsatok, hanem minden olyan energiára is, amely azért jön, hogy átalakítson benneteket, és megmutassa, kik vagytok valójában. Most van itt az ideje, hogy ezt ne csak fogalomként ismerjétek, hanem most van itt az ideje, hogy megtapasztaljátok a testetekben, az életetekben, a tudatosságotokban. Annyira készen álltok az átalakulásra, és minden, ami most jön, úgy tekinthető, mint egy újabb eszköz, amit azért kaptok, hogy könnyebben és gyorsabban tudjatok átalakulni, mint azt korábban valaha is gondoltátok volna. Hagyjátok, hogy az Oroszlánkapu Energiák átjárjanak benneteket, és emlékeztessenek benneteket arra, hogy milyen erőteljes lények vagytok.


Az univerzum legnagyobb ereje most és mindig is a szeretet lesz. Tehát mint minden más, ez is végső soron a szeretetről szól, és arról, hogy megismerjétek magatokat szeretetként, szerető lényekként, cselekvő szeretetként. Ez a legmagasabb frekvencia, amivel teremteni tudtok, és amúgy is ez minden, ami létezik. Tehát ez minden, amit valaha is kapni fogtok, és hát nem csodálatos?


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page