top of page
Keresés

A 12/12-es energiák és felkészülés 2023-ra

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon izgatottak vagyunk az emberiség számára ebben az időben érkező energiák miatt. Tudjuk, hogy mindannyian megfelelően hasznosítjátok az energiákat, mert azok közületek, akik ébren vannak, szintén nagy változásokra vágynak az emberi kollektíva számára ott a Földön, és azt akarjátok látni, hogy az emberek prosperálnak és az öröm, a szabadság és az izgalom életét élik. Ti lehorgonyoztátok ezeket az energiákat a kollektíva számára, és ezért mindannyiótokat nagyra értékelünk. Most már felkészülhettek az energiák következő hullámára ebben az időben, ami december 12-én fog tetőzni, abban a pillanatban, amikor a 12/12-es portál teljesen megnyílik.


Az energiák, amelyek azon a portálon keresztül áramlanak be, azoknak nyújtanak segítséget, akik készen állnak az energiák befogadására, és az általuk nyújtott segítség az, hogy felerősítsék a képességeteket, hogy minden magasabb frekvenciájú energiát csatornázni tudjatok. Ezek az energiák segítenek nektek, hogy a tudatosságotok következő szintjére lépjetek, segítve benneteket, hogy fizikailag és érzelmileg sokkal többet tudjatok kezelni, mint amire eddig képesek voltatok. Ez azt jelenti, hogy a csakráitok, az energia meridiánjaitok, a sejtjeitek, az egész testetek frissítésre kerül, mivel a testetek az edénye ezeknek az energiáknak, és csúcsformában kell lennetek ahhoz, hogy kezelni tudjátok azt, ami 2023-ban rátok vár.


Képesnek kell lennetek kezelni azokat az energiákat, amelyek a földönkívüliektől érkeznek hozzátok, különösen azokat, amelyekkel közvetlenül szembe fogtok kerülni. Szükségetek lesz arra, hogy képesek legyetek kezelni azt, amit ők sugároznak. És így, ahogy 2023 felé tartotok, igenis el akarjátok kötelezni magatokat arra, hogy egészségesebben étkezzetek, több vizet igyatok, és jobban földeljétek a testeteket. El akarjátok kötelezni magatokat arra, hogy mozgassátok a testeteket és kapcsolódjatok a Földanyával és az Anyatermészettel, mert mindezek a dolgok segíteni fognak nektek abban, hogy kezelni tudjátok a magasabb frekvenciájú energiákat, amelyek bejönnek, és amelyekben megállapodtatok, hogy lehorgonyozzátok őket az emberiség többi része számára.


Ez most nem csak egy szolgálat, mert élvezhetitek az érzést is, ahogy ezek az energiák átjárnak benneteket. Van valami, amiért érdemes az élvonalban lenni. Mindent kipróbálhattok elsőként, és megtapasztalhatjátok, hogy vezettek, nem pedig követtek. Azok, akiket arra hívtak, hogy vezessenek, 2023-ban bővíteni fogják a képességeiket ezen a téren. És meg fogjátok mutatni az emberiségnek, hogy mik a legjobban érző idővonalak a felemelkedéshez, mert példák lesztek mindenki számára, hogyan éljenek harmóniában az átalakulásukkal.


Egész életetekben erre gyakoroltatok, és készen álltok arra, hogy a következő szintre lépjetek, és készen álltok arra, hogy az emberiséget erre a következő szintre vigyétek, és mi csatlakozunk hozzátok ebben. Csatlakozunk hozzátok a lelkesedésetekben, és összegyűjtjük minden barátunkat és kollégánkat, hogy segítsünk véghezvinni a nagy változásokat, amelyek még mindig nem következnek be, de már a sarkon vannak mindannyiótok számára ott a Földön. Izgalmas idők ezek, és amit most kérünk tőletek, az az, hogy még az izgalmas időkben is pihenjetek. Lazíthattok és elengedhetitek magatokat; megnyílhattok és befogadhattok. És felkészülhettek minden olyan módon, amit tudtok, hogy hogyan kell felkészülni ezekre a gyönyörű 12/12-es energiákra, amelyek már most is itt vannak, és amelyek december 12-én fognak tetőzni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

留言


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page