top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.03.13.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, üdvözöljük üzenetünket.


Mint azt jól tudjátok, az élet egyre intenzívebbé válik az egész világon, és néhányan közületek talán még mindig azt kérdezik, hogy miért vagytok itt, és mi jót tehetnétek ti, mint egyetlen személy. Néhányan közületek talán még azt a gondolatot is fontolgatják, hogy egyszerűen elmennek, ahogy sokan már megtették, de egy mélyebb szinten tudjátok, hogy okkal vagytok itt, és nem akartok elmenni, mielőtt befejeznétek azt, amiért jöttetek.


Próbáljatok meg eltávolodni a világot jelenleg átható negativitástól - tudatában vagytok annak, de eltávolodtok attól, mert emlékeztek arra, hogy a Föld a régi energiák feltárásának és tisztításának folyamatában van. A világ tudatossága egyre inkább ráébred a háború hiábavalóságára, fájdalmára és ostobaságára, ami viszont megvilágosítja a kollektív tudatosságot. Az Isteni terv a látszat ellenére kibontakozik, és nem fogják megállítani vagy eltéríteni az emberi próbálkozások. Ne féljetek a nukleáris aktivitástól, mert az emberiséget segítő Fény Lényei nem fogják ezt megengedni, és a múltban a korábbi próbálkozásokat már felszámolták.


Tartsatok ki az igazság mellett a negativitás és az erőszak jelenlétében azáltal, hogy elismeritek minden érintett Isteni természetét, még akkor is, ha nekik maguknak nem érdekük, hogy ezt megismerjék. Ezen a ponton semmi sem véletlenszerű, hanem inkább a Föld felemelkedési folyamatának egy aspektusa, ami nem történhet meg egy rövid pillanat alatt. A spirituális felemelkedési folyamat személyesen és globálisan úgy zajlik, ahogy az egyének ráébrednek az egység valóságára, lehetővé téve az elavult és hamis elkülönülési hiedelmek hatásának feloldását.


A ti feladatotok, ahogy már sokszor elmondtuk, hogy az igazság tudato