top of page
Keresés

2023.02.22. energiái és portálja

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Van néhány nagyon jó hírünk mindannyiótok számára. Ettől a pillanattól kezdve a 2-22-es portál nyitva van, és az energiák már elkezdtek átáramlani rajta. Tudjuk, hogy mindannyian a nagyobb várakozás terébe helyeztétek magatokat, hogy ezekben az időkben befogadhassatok, és ez a várakozás az, ami megteremtette a lehetőséget a február 22-i portálra. Az, hogy ezek az energiák miről szólnak, azok határozzák meg, akik közülünk energetikai támogatást nyújtanak nektek, mivel megfigyeléseink alapján kell megállapítanunk, hogy mire van leginkább szükségetek egy adott időpontban.


És így határoztuk meg, hogy a rendszerünkből érkező energiák arról fognak szólni, hogy segítsenek nektek abban, hogy több lélekcsaládtagot vonzzatok magatokhoz ebben az életben. Ez lesz az az időszak, amikor törzsetek több tagja jelenhet meg a teretekben, hogy együtt alkossanak veletek, és emlékeztessenek benneteket arra, hogy nem vagytok egyedül a felemelkedés ezen útján. Most mások a galaxis más részeiből különböző energiákat fognak küldeni nektek, hogy támogassák a különböző célokat mindannyiótok számára. És így az energiák széles skálája, ami most elérhető számotokra, és ami továbbra is érkezni fog, sokkal változatosabb, mint amit mi most adunk nektek. Azért beszélünk nektek a hozzájárulásunkról, mert nagyon sok olyan emberrel találkoztunk közületek, akik úgy érzik, hogy elszigetelt életet élnek, hogy nincsenek kapcsolódva.


És azt is megértjük, hogy sokan közületek, akik ébren vagytok, olyanokkal vagytok körülvéve, akik nem, még akkor is, ha ők olyan emberek, akikkel kapcsolódni szeretnétek. Ezért a lélekcsaládok fizikai összejövetele fontos része annak, hogy kollektívaként eljussatok a felemelkedési utatok következő lépcsőfokára. Azoknak közületek, akik azért vannak ott, hogy a földi személyzet munkáját végezzék, földeltebbnek kell érezniük magukat. Szükségetek van a kapcsolódás tapasztalataira, és szükségetek van arra a támogatásra és stabilitásra, amit a lélekcsalád tagjai nyújtanak majd nektek, amikor megjelennek az életetekben.


Most, ezen a ponton talán azon tűnődtök, hogy mi a szerepetek ezeknek a kapcsolatoknak a létrehozásában. Mindössze annyit kell tennetek, hogy legyetek önmagatok, folytassátok az életeteket, kövessétek a boldogságotokat, és azon kapjátok magatokat, hogy kapcsolatba kerültök ezekkel a más emberekkel, akikkel hosszú történelmetek van az egész galaxisban, az univerzumban és az univerzumon belüli összes dimenzióban. Ezért most itt az ideje, hogy izgatottak legyetek, hogy jó dolgokat és jó embereket várjatok a teretekbe, és ez egy jó alkalom arra is, hogy lazítsatok, mivel ezek az energiák nem arról szólnak, hogy valamit tisztáznotok kell, vagy valamin dolgoznotok kell.


Arról szólnak, hogy összehozzanak titeket a lélekcsaládotokkal, a törzsetekkel, azokkal, akikkel együtt jobban fogjátok érezni magatokat. És azok közületek, akik ébren vagytok, már rengeteget könyörögtetek ezért a tapasztalatért. Ezért nagyon boldogok vagyunk, hogy átadhatjuk nektek ezt a bejelentést, valóban nagyon boldogok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page