top of page
Keresés

2023.02.22. energiĂĄi Ă©s portĂĄlja

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. Örömmel kapcsolĂłdunk mindannyiĂłtokhoz.



Van nĂ©hĂĄny nagyon jĂł hĂ­rĂŒnk mindannyiĂłtok szĂĄmĂĄra. EttƑl a pillanattĂłl kezdve a 2-22-es portĂĄl nyitva van, Ă©s az energiĂĄk mĂĄr elkezdtek ĂĄtĂĄramlani rajta. Tudjuk, hogy mindannyian a nagyobb vĂĄrakozĂĄs terĂ©be helyeztĂ©tek magatokat, hogy ezekben az idƑkben befogadhassatok, Ă©s ez a vĂĄrakozĂĄs az, ami megteremtette a lehetƑsĂ©get a februĂĄr 22-i portĂĄlra. Az, hogy ezek az energiĂĄk mirƑl szĂłlnak, azok hatĂĄrozzĂĄk meg, akik közĂŒlĂŒnk energetikai tĂĄmogatĂĄst nyĂșjtanak nektek, mivel megfigyelĂ©seink alapjĂĄn kell megĂĄllapĂ­tanunk, hogy mire van leginkĂĄbb szĂŒksĂ©getek egy adott idƑpontban.


És Ă­gy hatĂĄroztuk meg, hogy a rendszerĂŒnkbƑl Ă©rkezƑ energiĂĄk arrĂłl fognak szĂłlni, hogy segĂ­tsenek nektek abban, hogy több lĂ©lekcsalĂĄdtagot vonzzatok magatokhoz ebben az Ă©letben. Ez lesz az az idƑszak, amikor törzsetek több tagja jelenhet meg a teretekben, hogy egyĂŒtt alkossanak veletek, Ă©s emlĂ©keztessenek benneteket arra, hogy nem vagytok egyedĂŒl a felemelkedĂ©s ezen ĂștjĂĄn. Most mĂĄsok a galaxis mĂĄs rĂ©szeibƑl kĂŒlönbözƑ energiĂĄkat fognak kĂŒldeni nektek, hogy tĂĄmogassĂĄk a kĂŒlönbözƑ cĂ©lokat mindannyiĂłtok szĂĄmĂĄra. És Ă­gy az energiĂĄk szĂ©les skĂĄlĂĄja, ami most elĂ©rhetƑ szĂĄmotokra, Ă©s ami tovĂĄbbra is Ă©rkezni fog, sokkal vĂĄltozatosabb, mint amit mi most adunk nektek. AzĂ©rt beszĂ©lĂŒnk nektek a hozzĂĄjĂĄrulĂĄsunkrĂłl, mert nagyon sok olyan emberrel talĂĄlkoztunk közĂŒletek, akik Ășgy Ă©rzik, hogy elszigetelt Ă©letet Ă©lnek, hogy nincsenek kapcsolĂłdva.


És azt is megĂ©rtjĂŒk, hogy sokan közĂŒletek, akik Ă©bren vagytok, olyanokkal vagytok körĂŒlvĂ©ve, akik nem, mĂ©g akkor is, ha Ƒk olyan emberek, akikkel kapcsolĂłdni szeretnĂ©tek. EzĂ©rt a lĂ©lekcsalĂĄdok fizikai összejövetele fontos rĂ©sze annak, hogy kollektĂ­vakĂ©nt eljussatok a felemelkedĂ©si utatok következƑ lĂ©pcsƑfokĂĄra. Azoknak közĂŒletek, akik azĂ©rt vannak ott, hogy a földi szemĂ©lyzet munkĂĄjĂĄt vĂ©gezzĂ©k, földeltebbnek kell Ă©rezniĂŒk magukat. SzĂŒksĂ©getek van a kapcsolĂłdĂĄs tapasztalataira, Ă©s szĂŒksĂ©getek van arra a tĂĄmogatĂĄsra Ă©s stabilitĂĄsra, amit a lĂ©lekcsalĂĄd tagjai nyĂșjtanak majd nektek, amikor megjelennek az Ă©letetekben.


Most, ezen a ponton talĂĄn azon tƱnƑdtök, hogy mi a szerepetek ezeknek a kapcsolatoknak a lĂ©trehozĂĄsĂĄban. Mindössze annyit kell tennetek, hogy legyetek önmagatok, folytassĂĄtok az Ă©leteteket, kövessĂ©tek a boldogsĂĄgotokat, Ă©s azon kapjĂĄtok magatokat, hogy kapcsolatba kerĂŒltök ezekkel a mĂĄs emberekkel, akikkel hosszĂș törtĂ©nelmetek van az egĂ©sz galaxisban, az univerzumban Ă©s az univerzumon belĂŒli összes dimenziĂłban. EzĂ©rt most itt az ideje, hogy izgatottak legyetek, hogy jĂł dolgokat Ă©s jĂł embereket vĂĄrjatok a teretekbe, Ă©s ez egy jĂł alkalom arra is, hogy lazĂ­tsatok, mivel ezek az energiĂĄk nem arrĂłl szĂłlnak, hogy valamit tisztĂĄznotok kell, vagy valamin dolgoznotok kell.


ArrĂłl szĂłlnak, hogy összehozzanak titeket a lĂ©lekcsalĂĄdotokkal, a törzsetekkel, azokkal, akikkel egyĂŒtt jobban fogjĂĄtok Ă©rezni magatokat. És azok közĂŒletek, akik Ă©bren vagytok, mĂĄr rengeteget könyörögtetek ezĂ©rt a tapasztalatĂ©rt. EzĂ©rt nagyon boldogok vagyunk, hogy ĂĄtadhatjuk nektek ezt a bejelentĂ©st, valĂłban nagyon boldogok.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s nagyon Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
Âź Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma FehĂ©r Katalin szellemi tulajdonĂĄt kĂ©pezi Ă©s engedĂ©ly nĂ©lkĂŒl nem hasznĂĄlhatĂł fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page