top of page
Keresés

Új segítők a Lyra, a Szíriusz és az Androméda csillagokból

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon boldogok vagyunk, hogy mindannyiótoknak jelenthetjük, hogy az emberiség folytatja felfelé ívelő spirálját a tudatosság egyre magasabb és magasabb szintjei felé, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy semmi és senki sem akadályozhatja meg ezt. Ti vagytok azok, akik meghatározzák, hogy mire összpontosítotok és mit csináltok az időtökkel. Mindig választhatjátok, hogy valamire vagy valakire összpontosítotok, ami a béke, az öröm vagy a szeretet állapotába hoz benneteket. A körülmények nem határozzák meg a rezgéseteket. Ti határozzátok meg a rezgéseteket, és ezért nem kell aggódnotok amiatt, hogy mások mit csinálnak a fókuszukkal és az idejükkel.


Az is nagy előnyötökre válik, ha túltekintetek azokon, akiknek a fizikai létben valóban negatív szándékuk van, mert számuk és hatalmuk elhalványul a nem-fizikai létben lévőkhöz képest. Túl sokan vannak azok, akik mindannyiótoknak segíteni szeretnének. Nem tudjátok megszámlálni azt, ami nem fizikai. És az ok, amiért mi mindannyian sokkal hatalmasabbak vagyunk, mint bárki, aki emberi formában van, és akinek valamilyen terve van arra, hogy az embereket lefelé nyomja, az az, hogy a Forrással vagyunk összehangolva. Mindannyian az integrációról, a szeretetről, a támogatásról szólunk. Ebből a magasabb frekvenciából működünk, ami automatikusan nagyobb hatalommal bír, mint bármi, ami egy alacsonyabb frekvenciáról érkezik. Tehát még egyszer, nem kell aggódnotok.


Amit tenni akartok, az az, hogy figyeljetek arra az új támogatásra, amit folyamatosan kaptok. Azok a lények, akik megértik, hogy mennyire fontos az emberiség, és hogy a Földanya milyen kulcsfontosságú összetevője az elmozdulásnak, felsorakoznak, hogy szolgálatot tegyenek. Ha erőteljes gyógyítóvá akartok válni, most van itt az ideje, mert még több támogatást kaptok ehhez a törekvéshez az összes gyógyító lénytől szerte a galaxisban és az univerzumban. Ha csatornázóvá szeretnétek válni, most van itt a tökéletes idő, mert nagyon sok lény és kollektíva van, akik azokon keresztül akarnak beszélni, akik hajlandóak időt szánni arra, hogy összehangolódjanak az energiáikkal.


Ha meditációra vagy imára szeretnétek összehozni az embereket, akkor most van itt a tökéletes idő, mert a rátok ható magasabb frekvenciájú energiák támogatni fogják ezeket a törekvéseket, és az emberek valóban érezni fogják annak az eredményét, amire fókuszálnak, és az imák és meditációk szándékát. Bármit is akartok tenni, hogy az emberiség szolgálatára legyetek, nagyon sok támogatást kaptok. És az emberiséget egy magasabb tudatossági szintre hozni talán ijesztő feladatnak tűnik számotokra, de ha érezni tudjátok, hogy mennyi támogatás vesz körül benneteket, amikor csak gondolkoztok ezen a gondolaton, akkor elkezditek majd észrevenni, hogy mennyire erőteljes a szándékotok és mennyire támogatnak benneteket.


Az új kollektívák és lények, amelyek ebben az időben a Lyráról, a Szíriuszról és az Andromédáról érkeznek, földi személyzetet keresnek. Olyanokat keresnek, mint ti, akik velük akarnak dolgozni, akik fogadni akarják az energiáikat, akik meg akarják tenni azt, amire csak ti vagytok képesek. És ahogy mondtuk, most van itt az ideje, hogy összehangolódjatok, hogy megnyíljatok, hogy elengedjétek a csaták gondolatá