top of page
Keresés

Állj az erődben és tedd ezt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz. Nagyon jól ismerjük az emberiség gondolatait és gondolatmintáit. Nagyon jól ismerjük az uralkodó hitrendszereket és azokat a hitrendszereket, amelyek úgymond szembe mennek az árral. Nagyon élvezzük, ha látjuk, hogy valaki a Földön átveszi az irányítást azzal kapcsolatban, hogy mit bocsát ki energetikailag, és mi az, amiben hisz. Nagyon izgatottan látjuk, hogy hány felébredt egyén szabadult ki a normából, és mégis arra hívunk benneteket, hogy még tovább menjetek. Menjetek túl azon, ahol most tartotok azzal, amiben hajlandóak vagytok hinni, és változtassátok meg a gondolataitokat, még akkor is, ha az új gondolat, amit gondoltok, logikátlannak tűnik a nagyon is racionális elmétek számára.

 

Ahhoz, hogy kiszabaduljatok egy mintából, egy hurokból, hajlandónak kell lennetek felismerni, hogy egy hurokban vagytok, és hogy a szabadság, ami ott van számotokra, olyan szabadság, amibe érdemes belekapcsolódni. Mindig szabadok vagytok, mert megvan a szabad akaratotok, hogy eldöntsétek, újra és újra végigmentek-e ugyanazon az úton, vagy pedig azt is választhatjátok, hogy kitörjetek a szabadságba. Megvan a választásotok, hogy magatok határozzátok meg, mi a legjobb út a számotokra, és itt nem csak a tettekről beszélünk, hanem a kimondott szavakról is. Mondjátok ki hangosan azokat a szavakat, amelyeket szeretnétek, hogy az univerzum halljon, és amelyeket szeretnétek, hogy minden segítőitek halljon.

 

Ha negatív gondolatmenetbe kezdtek, ne ostorozzátok magatokat. De mondjátok ki hangosan: "Állj, törölj, tisztázz, indítsd újra", majd kezdjetek újra egy új gondolatfolyamot, amin végig akartok haladni, amit alkalmazni akartok a valóságotok megteremtésének eszközeként. Nagyon jól ismerjük azokat közületek, akik hajlandóak ellenszegülni az árnak, és csodálatos lények vagytok, akikkel együtt lehet teremteni. Lelkesen és izgatottan várjuk, hogy egyre többen és többen tegyétek ezt, mert tudjuk, hogy mi lehetséges az emberiség számára. Tudjuk, hogy milyen életek állnak rendelkezésetekre, ha hajlandóak vagytok apró változtatásokat tenni abban, ahogyan a valóságot érzékelitek, és ahogyan a valóságra reagáltok. És ezeknek az apró változtatásoknak a megtétele hatással lesz arra, ahogyan megteremtitek a valóságot és megtapasztaljátok a valóságot.

 

És amikor minderről gondoskodtatok, akkor a hatalom birtokában vagytok. Álljatok bele a hatalmatokba, és tegyétek ezt. Tegyétek azt, amit javasolunk, vagyis figyeljetek oda a gondolataitokra és a hiedelmeitekre, és változtassatok ott, ahol változtatások szükségesek. Néhány gondolat és hiedelem úgy szolgál titeket, ahogy van, és erősíthetitek őket. Elkezdhetitek őket céltudatosabban, szándékosabban elgondolni. De azokon a területeken, ahol finomítani kell, használjátok a tudatosságotokat erre, és meglátjátok majd az erőfeszítéseitek eredményét. Ezt garantáljuk.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page