top of page

Lélekminta harmonizáció és karmatisztítás

A kezelés feltárja és maradéktalanul megtisztítja a jelenleg minket akadályozó összes blokkot és karmikus mintát, amely gátolja Isteni önkifejezésünket a saját Akasha Feljegyzésünkben.

Eleged van abból, hogy oldásról oldásra jársz, igazi eredmények nélkül?

Eleged van abból, hogy nem tudod a saját életedet teremteni, mert úgy érzed, valami folyamatosan visszahúz, de nem tudod mi az? (pedig rengeteg látónál jártál már?) 

Eleged van abból, hogy mennyi önmunkát végeztél, de még mindig nincs látható eredménye az életedben?

Rengeteg pénzt költöttél kezelésekre, de olyan érzésed van, mintha semmi sem változott volna? 


Itt az ideje, hogy egy teljeskörű karmaoldáson vegyél részt!


Az életünk teremtéséhez szükséges életerő energiát az Isteni Forrástól kapjuk az Isteni Lélekmintánkon keresztül. Az Isteni Lélekminta az életerő energiához való hozzáférés mögöttes kerete vagy "kódja".

Az Akasha Feljegyzésekben egy Lélek Isteni Lélekmintáját akkor tudjuk megnézni, amikor az Isteni Forrás megteremtette, vagyis, mielőtt bármilyen negatív döntést hozott volna. Ezután összehasonlítjuk a jelenlegi negatív döntésekkel terhelt Isteni Lélekmintát a keletkezéskori tiszta Mintával. Így megtudjuk, hogy mi jelent számára pozitív döntést és mi jelent negatív döntést


Ily módon nemcsak azt tudjuk meg, hogyan hozhatunk pozitív döntéseket a jövőre nézve, hanem azt is, hogy mely negatív döntések járulnak hozzá a hiányállapotokhoz, amelyeket tapasztalunk. Ezután a kezelésen kitisztítjuk ezeket a negatív döntéseket a Lélekmintából, visszaállítva az Isteni Lélekmintát a keletkezéskori állapotába


Az eredeti Isteni Lélekmintánkhoz igazodó döntéseket pozitívnak tekintjük, mert ezek a döntések megerősítik Isteni természetünket. A negatív döntés ezzel szemben nincs összhangban az Isteni Lélekmintánkkal. Az, hogy mi számít pozitív vagy negatív döntésnek, teljesen egyénre szabott. Egy negatív döntés az egyik ember számára, pozitív döntés lehet egy másik számára. Hacsak nem ismerjük azokat az energetikai tulajdonságokat, amelyek Isteni Lélekmintánkat alkotják, szinte lehetetlen megkülönböztetni, hogy számunkra mi jelenti a pozitív és a negatív döntést. Döntéseink minősége azonban mindig nagyon jól látható az eredményeinkben.


A negatív döntések olyasmit hoznak létre, amit "blokkoknak és korlátozásoknak" nevezünk. Ezek olyan blokkok, amelyek korlátozzák az életerő energiához való hozzáférésünket, és korlátozzák a képességünket, hogy megteremtsük, amit akarunk. 


A kezelés során egy teljes, mindenre kiterjedő energetikai feltárást végzek, amely többek között a következő blokkokat és korlátozásokat mutatja ki: 

 • ezüstfonál károsodás

 • negatív vezetők jelenléte

 • lélek memóriarendszere

 • kapcsolódó lelkek

 • földhöz ragadt lelkek (független, zavaró is!)

 • negatív gondolatformák

 • együttérző kapcsolatok

 • negatív indokolatlan karma

 • szerződések

 • negatív fizikai és éterikus implantátumok

 • lélekvesztés (a lélek elvesztett darabjainak a visszahívása) 

 • portálok

 • negatív szándék (átkok)

 • alkuk

 • kényszerhelyzetek

 • fogadalmak

A feltárt problémák mindegyike a kezelés végén maradéktalanul tisztításra kerül!


Az ülés  során először teljeskörűen elemezzük a lélekprofilt, ezt követően a jelen élet blokkjait vesszük végig majd 2-5 előző élet karmáját és történetét is végigbeszéljük, amelyek a mostani életünkre a legnagyobb negatív  hatással vannak.


Ahhoz, hogy pozitív döntéseket hozhassunk, és újra összehangolódjunk az életerő energiával, meg kell értenünk az Isteni Lélekmintánkat. Ha nem ismerjük Isteni természetünket, lehetetlen megkülönböztetni a pozitív döntést a negatívtól, csakis az eredményeink alapján. Ez a "siker vagy nem siker" megközelítés nagyon fájdalmas és nem hatékony módja annak, hogy megpróbáljuk megérteni a Lélekmintánkat. A legjobb módja annak, hogy az Isteni Lélekmintánkról szóló információkhoz hozzáférjünk, az Akasha Feljegyzéseken keresztül történik.


A kezelés eredményeképpen a blokkjaink és legerőteljesebb karmánk negatív húzóereje megszűnik, "új lappal" indulhatunk neki az életnek, teljes bizonyossággal afelől, hogy milyen döntéseink hoznak pozitív eredményt a jövőnkre nézve.


A kezelés menete:

1. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, annak érdekében, hogy a Felsőbb Éntől engedélyt kérhessek a kezelésre.

2. Amennyiben megvan az engedély, megbeszélünk egy időpontot, és a kezelés ára átutalásra kerül a részemre. 

3.  Az Akasha Krónikában feltárom az Isteni Lélekmintádat, és az életedre jelenleg a legerőteljesebben ható karmikus mintákat, és a megbeszélt időpontban ezek szóban átadásra kerülnek, és a Lélekmintát megtisztítom. 

4. A házi feladat átadásra kerül.

Az ülésről felvétel készítését javaslom, annak érdekében, hogy elmenthető és visszahallgatható legyen, ezért az ülést lehetőség szerint Skype-on vagy Google Meets-en végzem. 


Előfeltétel: a kezelést azok számára tudom elvégezni, akik lélek szinten vissza akarnak igazodni a saját Isteni Lélekmintájukhoz. (Itt nem a tudatos szándékot vizsgáljuk, ez egy energetikai jellegzetesség) Jelenleg a Föld lakosságának 35%-a lélek szinten egyelőre nem akar visszaigazodni az Isteni Lélekmintájához, ők más küldetéssel érkeztek a Földre. 


Jelentkezz még ma konzultációra!


Vélemények:

Ilyen sok ügyfél után nem tudom mennyire emlékszel részletekre, de a beszélgetésünk végén megkérdeztem, hogy ha ezek után én átmenetileg, amíg a törött lábam meggyógyul nem teszek eleget az isteni igazságnak és nem lépek ki a rossz kapcsolatomból, akkor mi fog történni a karmámmal. Te azt válaszoltad, hogy higgyem el, ha a helyes lépés a szakítás akkor törött lábbal is meg fogom tenni. Akkor nem gondoltam volna, de tényleg igazad lett. A beszélgetésünk előtt már hetek, sőt inkább hónapok óta húztam a dolgot aztán végül a konzultáció után pár nappal, karácsony előtt 1-2 héttel, 2 mankóval törött lábbal, a tesóm segítségével elköltöztem :D nagyon-nagyon hálás vagyok neked, olyan hihetetlen erőt éreztem akkor magamban, hogy teljesen eltántoríthatatlan lettem. Nem számított mennyire könyörög, mennyire szeretne visszatartani, én nem hagytam magam. Azóta is ez a legfőbb változás amit érzek magamban, valahogy sokkal erősebb lettem, nagyon gyorsan felépültem a sérülésem után is, a szakítás után is teljesen rendben van a lelkivilágom, a multi céghez is beadtam a felmondásom, az új karrier épülőben van és úgy egyáltalán, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, ha fel is húzom magam, kevésbé mint régen illetve gyorsabban le is cseng bennem, nem viselnek meg annyira a dolgok.

Tényleg nagyon nagyon köszönöm Neked mindezt! 


Viki


A lélekharmonizáció és karmaoldás kezelés utáni tapasztalataikról szeretnék beszámolni. 

Még egy hét sem kellett és megtaláltuk a  megfelelő üzlethelyiséget, ami nem mellesleg az az üzlet, amit év elején kinéztem egy hirdetésben és el is kezdtem rákoncentrálni, vizualizálni..., [...] felhívtuk, megnéztük, szimpatikusak voltunk és még várt is ránk pár hetet, mire alá tudtuk írni a szerződést, pedig lett volna, aki azonnal kiveszi. Annyira szépen alakult és úgy örültem, hogy az Univerzum dolgozott és összeállt a vágyam a térben. 🥰 

A felmondás a főnököm felé is egész jól ment, aminek szintén örülök, plusz végre a .......  fiú is meg tudott jelenni személyesen és neki is elmondtam, amit el kellett mondanom. Az új üzlet, a felmondás és az eddig fenntartott/fennálló "nem kapcsolat" lezárása, pár nap leforgása alatt zajlott pár nappal a kezelés után. Szóval már tényleg jobban bele merek állni az erőmbe és remélem ez csak a kezdet! 😊 

Hálásan köszönök minden segítséget!🙏 Nagyon örülök, hogy vagy és hogy feléd tereltek az égiek! 🙏🙏🙏

Mindig öröm Téged hallgatni és Tőled tanulni.


Zsuzsi


Eljött az ideje, hogy én is adjak Neked egy visszajelzést. A holnapi nappal a 21. naphoz érek. Nagyon érdekes volt végig csinálni ezt nap mint nap, szabályosan vártam már mindegy egyes nap, hogy megcsináljam a kis rituálémat. Közben az az érzésem volt, mintha "belekiáltanám" az univerzumba. Sokszor furcsa , de jó érzés fogott el közben. Úgy érzem, mintha megtaláltam volna a középpontomat. Közben rábukkantam Esther Hicks Abraham csatornázásaira, és olyan, mintha egy puzzle összeállt volna. Nem tudom, ismered-e a munkásságát, gondolom igen... A hitem saját magamban és az erőmben visszatért.

Azt még nem teljesen tudom elképzelni, hogy egy csapatot vezessek, közösséget építsek (különösen még nem is vonz, nagyon jól el-alkotgatok egyedül).

De lehet, hogy majd jön ez is. Nem vagyok türelmetlen. 

Nagyon hálás vagyok a munkádért, a türelmedért, az útmutatásaidért!


Bea


tegnap befejeztem a 7 napos videós feladatot. Gondoltam jelzem, hogy nem tudom mi történt, de valami határozottan változott, nem igazán találok rá szavakat

a 21 napos olvasós feladat 6. napjánál járok. Érdekes, mert olyan, mintha minden egyes nap több értelmet nyerne a szöveg, Viszont még így is érzek különbséget. Például olyan dolgok, amik nagyon érdekeltek és irtóra lelkesedtem még pár hete most nem mind érdekel. elég nagy változás az már biztos. lesz vele meló bőven, de nagyon kellett ez. 

tényleg azt éreztem, hogy fogalmam sincs merre tartok vagy hogy mit akarok


Mariann


Múlt héten csütörtökön, a harmonizálás után, nem volt időm pihenni,mennem kellett a piacra.

De nem voltam faradt vagy kimerült.

Jól voltam. Nem tudtam masképp megfogalmazni, olyan jól voltam. Utaztam a buszon, nyugodt, békés voltam. Körülnéztem,  mintha a színek is szebbek lettek volna. Most is. A levelek, fák.... És valahogy kontúrosabbak.

Mentem a piacon, mintha lebegtem volna kicsit, mintha fénylettem volna, és mintha ezt mások látták volna. Megnéztek. Mosolyogtak. Kiszolgaltak az eladók, és lefelé kerekítették az árat/,,csak ennyit adj,,/, vagy pluszba meg bedugtak pár paprikat a szatyorba.

Haza erve , nem tudom miert elkezdtem próbálgatni,hogy hordhatnám másként a hajam, es rögtön egy olyat találtam ki ami nagyon megtetszett.

Elő kotortam régi, kihízott, kiöregedtem belőle ruhákat, és medöbbentem mennyire jól nézek ki benne.he,he,he

Még egy kis pénzt /1500/is talaltam benne.

Sok sok idő után tetszettem magamnak.

A másik,  nem tudom masként megfogalmazni, olyan mintha a fénylenék. Mintha olyan erősen eltöltene az Isteni fény, hogy kilatszik.

Akkora katyvasz volt a fejemben, hogy a vezetőim hiányát még csak picit fajlalom. Most azt élvezem de nagyon, hogy nem zajlik őrült, dühöngő beszélgetés a fejemben. Az borzasztó volt!

Az emberi kapcsolatamimban dúltam fultam magamban.

Ez nincs.

Békés vagyok. Nagyon nagyon!

Kiegyensúlyozott. Nem állok le vitatkozni,és nem elfolytásból direkt tudatosan, hanem csak nem. Szokasom egyenlőre nem változott, illetve, arra rájöttem,

Nagyon köszönöm Neked ,hogy hozzá segítettél mindehhez!

Az biztos,hogy szeretnék Tőled mielőbb tanulni, ez valami csodálatos ,amit Te csinálsz.

Szeretettel ölellek Kati!


Gyöngyi


2 idővonalon látom az életemet, a lélekharmonizálás előtti és utáni. Mindig kerestem a tükörben, hogy hol vagyok én, gyakran húszperceket álltam és kerestem. Most azonnal látom! Rómában nagyon sok minden futott át rajtam, sok érzelem és gondolat, de a legfontosabb, hogy úgy tapasztaltam meg a világot, mintha most látnám először. A tárgyakat, a szellőt, ízeket, mindent! Újjászülettem! Azóta a határaimat alakítom, a szüleimmel, testvéremmel, (bevezettem a szeretet szóbeli kifejezését a családban) barátokkal, mukahelyen. Mindenhol. Átalakulnak körülöttem a kapcsolatok. Ahogy mondtad, igazából, elkezdett a teremtésem működni! Új munkahelyem lett, elvállaltam, jövőhéten kezdek, és már most többszörösen értékeltnek érzem magam mint az előző helyen! Fizetésnek 30%-kal többet kapok majd, ami szép ugrás! Illetve betoppant az életembe a férfi, aki igazán az is, aki mellett nőnek érzem magam és ez a szerelem teljesen más, mint amit eddig éreztem. Tehát cserélődik a világom. Elég intenzív és sokszor fájdalmas a nyílás, de nagyon úgy érzem, hogy isteni időzítésben vagyok és még abban is leszek egy darabig. Érzem, hogy még valami jön, hogy helyemen legyek.   Ez egy visszafogott változata annak, ami végbe megy bennem mostanában. A lényeg az, hogy a valóságot nem érzékeltem egy darabig, mert annyira alakult, de már megérkeznek az új oszlopok, így érzem a talajt a lábam alatt. Egy új talajt.  Ilyen erős volt a tisztítás! Amiért nem tudok elég hálásnak lenni Neked!!!

Még egy gondolat: igen érzem és tudom, hogy ÉN VAGYOK. Ez volt, ami leginkább hiányzott. Most önmagam hatarázom meg azokat a kapcsolatokat.


Zita

Magyarországon csak nálam elérhető forradalmian új kezelés! 

Ár: 50.000,- Ft

A kezelés ideje: kb 1,5 óra

bottom of page